Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Σαμποτάζ» σε βάρος του Πρωθυπουργού


Του Φαήλου  Κρανιδιώτη
Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό κείμενο του νέου «Αντιρατσιστικού Νόμου», που διάφοροι σπεκουλάρουν, εκ δεξιών κι αριστερών. Σίγουρα δεν μπορεί να περιλαμβάνει την ύποπτη γελοιότητα περί εχθροπάθειας, ούτε να δημιουργεί εγκλήματα γνώμης. Αδιανόητο επίσης θα είναι να τιμωρούνται μέσα στην Ελλάδα όσοι αμφισβητούν την Γενοκτονία των Εβραίων και να μένουν ατιμώρητοι οι γενίτσαροι που αμφισβητούν την Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων. Θα πρέπει να συμπεριληφθεί ως έγκλημα και η αμφισβήτηση των Γενοκτονιών που έχουν αναγνωριστεί από την Βουλή των Ελλήνων. Nα ‘ναι παρεούλα οι αμφισβητίες του Ολοκαυτώματος, μαζί με την πολιτική και ψευδοεπιστημονική αλητεία που αμφισβητεί με θράσος την δική μας Γενοκτονία.  Η Τουρκία εξετέλεσε μία Γενοκτονία, την Γενοκτονία όλων των χριστιανικών λαών της Μικράς Ασίας. Η νέα Τουρκία του χασάπη Κεμάλ, χτίστηκε πάνω στην εθνοκάθαρση και το πλιάτσικο, έχει στα θεμέλία της το αίμα των προγόνων μας. Μέχρι την αναγνώριση της μιας αυτής Γενοκτονίας, χωρίς διακρίσεις για Έλληνες, Αρμενίους, Ασσυρίους κλπ, να τιμωρούνται, όσοι αμφισβητούν τα ήδη αναγνωρισμένα από την Βουλή μας εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μαζί με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Αφού θέλουν καινούργιο νόμο, να μια καλή ευκαιρία να το βουλώσουν οι προπαγανδιστές της ισλαμοφασιστικής κακοποίησης της Ιστορίας, όσοι αμφισβητούν την οργανωμένη σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων κι Αρμενίων, την λεηλασία των περιουσιών και των μνημείων μας.
Θα είναι παράδοξα πρόστυχο να τιμωρούνται οι απολογητές του Αδόλφου για το Άουσβιτς και να την σκαπουλάρουν οι απολογητές του Κεμάλ, του δάσκαλου των ναζί, για τις πορείες θανάτου και τις άλλες μεθόδου γενοκτονίας α λα τούρκα. Στον πάγκο, δίπλα – δίπλα.
Ακούω πως μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε, να μείνουμε μόνο στο Ολοκαύτωμα, μην ενοχληθούν ο Ερντογάν και οι τραμπούκοι του, που δεν αναγνωρίζουν Ποντιακή κι Αρμενική Γενοκτονία. Να προσέξουν, όσοι έχουν τέτοιες ψοφοδεείς σκέψεις, γιατί τα κουδούνια που θα τους κρεμάσουμε θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα…
Αυτό όμως που συνέβη από την προηγούμενη Παρασκευή, με αφορμή ερώτηση του Τσίπρα για το θέμα, με την προβοκάτσια του κολοσσού της επαναστάσεως, Γιώργου Πάντζα, την υποκριτική συμπεριφορά Δραγασάκη και τον χρόνο που ο υπουργός Δικαιοσύνης διάλεξε να φέρει το νόμο, συνιστά «σαμποτάζ» σε βάρος του Πρωθυπουργού και της προσπάθειας του για την Πατρίδα.
Ενώ ο Πρωθυπουργός βρισκόταν σε ένα ταξίδι με κεφαλαιώδη σημασία για την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, οι κύριοι αυτοί απλούστατα άλλαξαν την ατζέντα, υπονόμευσαν επικοινωνιακά την προσπάθεια του. Διότι, συμφωνείς ή διαφωνείς, ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί, δουλεύοντας δεκαεξάωρο και βάλε.
Αντί να ενημερώνεται ο λαός για το τι πετύχαμε στην Κίνα, η καθεστωτική Αριστερά από ΔΗΜΑΡ έως Κουμουνδούρου έκανε κεντρικό ζήτημα το επεισόδιο Ηλιόπουλου – Δραγασάκη και την συζήτηση για την ..εχθροπάθεια. Αντί ο κόσμος να πάρει λίγο θάρρος για την οικονομία, επί ημέρες βομβαρδιζόταν με τα «Χάϊλ Χίτλερ» του απόστρατου κωμικού, που ορισμένα ΜΜΕ έκαναν την πάπια ποιος τα είπε, την μιξοπαρθενίαση του Δραγασάκη και την υβριστική αντίδραση με «γίδια», «ξεφτιλισμένοι» κλπ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εκ του αποτελέσματος, ο ένας έκανε πολιτική πάσα στον άλλο.
Ο Τσίπρας, χειροκροτητής του ημίτρελου μαρξιστικού απολιθώματος, που θέλει … γκουλάγκ, κάνει την δουλειά του. «Κοράκι» είναι, περιμένει, μάταια, στο κλαρί μπας και κλατάρει η χώρα και ξεπέσει στα χέρια του. Θα περιμένει ώσπου να παγώσει η κόλαση. Όμως ο Ρουπακιώτης είναι υπουργός της κυβέρνησης κι ο Κουβέλης, εταίρος αυτής, δεν είναι καπετάν ένας. Το όλο ζήτημα μυρίζει προσυνεννόηση, παίξανε όλοι αυτοί μπάλα μεταξύ τους, συσπειρώνοντας τους δικούς τους, αβαντάροντας την Χρυσή Αυγή, φέροντας την συζήτηση ιδεολογικά εκεί που θέλανε και σαμποτάροντας, εκ του αποτελέσματος, την επιτυχία του πρωθυπουργικού ταξιδιού.
Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, μετατρέποντας την συζήτηση για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, σε ζήτημα «πολιτικής πρωτοπορίας» ιδεοληπτικών.
Παρά τις αριστερές ανοησίες, δεν ζούμε στον αμερικανικό Νότο της Κου Κλουξ Κλαν. Το κεντρικό πολιτικό ζήτημα δεν είναι ο ρατσισμός, είναι η ανάπτυξη, η εισροή επενδύσεων, η καταπολέμηση της ανεργίας, της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας. Αν πετύχουμε αυτά, δεν θα ‘χουν πέραση ούτε οι ακραίοι των μεν, ούτε των δε.
Η αριστερά φτιάχνει ως αντίπαλο την Χρυσή Αυγή, για να ετεροκαθορίζονται και να συσπειρώνουν την βάση τους, ξέροντας ότι η ΝΔ μόνο απώλειες θα έχει από αυτή την διελκυστίνδα, αν τους επιτρέψει να την σύρουν όπου θέλουν.
Τι χρειάζεται; Πολύ απλά να κοπεί ο βήχας σε όλους τους ενδιαφερόμενους και να τεθούν τα ζητήματα στην πραγματική τους διάσταση.
(Δημοσιεύεται στην “Δημοκρατία“)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου