Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Χρυσή Αυγή για Δένδια: Λαλίστατος στις μασονικές στοές




Με μια φράση που δεν απαίτησε ούτε ένα λεπτό, επέλεξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού για την εγκληματική δράση αλλοδαπού στα Ιωάννινα. Είχε προηγηθεί έντονα καταγγελτικός τόνος, από τον βουλευτή, προς τον κ. Δένδια ότι «ενώ έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών».

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» απάντησε ο κ. Δένδιας για την εγκληματική δράση του συγκεκριμένου κακοποιού.

«Απαράδεκτη», χαρακτήρισε τη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ι. Λαγός σχολιάζοντας ότι «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις».

Πρόσθεσε δε ότι οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ότι τους «γουστάρει». Προέτρεψε επίσης την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων. Ο υπουργός δεν έκανε χρήση του δικαιώματος δευτερολογίας του.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=280608

Και το βίντεο-ξεβράκωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου