Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Περί ρατσισμού και Δημοκρατίας


Στο νομό περί ρατσισμού που προωθεί η κυβέρνηση καλό είναι οι αρμόδιοι να θυμηθούν και τα εξής:

Ρατσισμός είναι να αφήνονται οι συνταξιούχοι χωρίς σύνταξη επαρκή για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να λιμοκτονούν, όχι ως σχήμα λόγου, στην κυριολεξία.

Ρατσισμός είναι η ανεργία των νέων να φτάνει το 60%.

Ρατσισμός και γενοκτονία είναι να μην μπορούν οι νέοι να κάνουν οικογένεια διότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντέξουν την ανατροφή ούτε ενός παιδιού.

Ρατσισμός και γενοκτονία είναι να φορολογούνται, αντί να επιδοτούνται, τα παιδιά σε μια οικογένεια.

Ρατσισμός και γενοκτονία είναι σε μια γηράσκουσα δημογραφικά χώρα να εξωθούνται οι νέοι και το πιο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό σε μετανάστευση, στερώντας από την Ελλάδα ό,τι πιο πολύτιμο έχει.

Ρατσισμός και μαζική παραβίαση δικαιωμάτων είναι να εκθεμελιώνονται εν μια νυκτί οι εργασιακές σχέσεις που κατοχυρώθηκαν με αγώνες δεκαετιών.

Ρατσισμός και μαζική παραβίαση δικαιωμάτων είναι η κατάλυση του κοινωνικού κράτους, το οποίο οικοδομήθηκε ως αναπόσπαστο τμήμα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ρατσισμός του αισχίστου είδους είναι να μην έχουν μικρά παιδιά να φάνε και να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.

Ρατσισμός και άρνηση γενοκτονίας είναι να αποκαλεί η κυρία Ρεπούση τη συστηματική και οργανωμένη σφαγή των Ελλήνων της Ιωνίας «συνωστισμό».

Ρατσισμός και άρνηση γενοκτονίας είναι να σχολιάζεται από την κυρία Ρεπούση η γενοκτονία των Ποντίων με την άποψη ότι «στην ιστορία ευτυχώς ή δυστυχώς οι απαντήσεις είναι σύνθετες και χρειάζονται χώρο και περιβάλλον διαλόγου».

Ρατσισμός και εξύμνηση ρατσιστικών εγκλημάτων είναι οι αναφορές του κυρίου Μπουτάρη ότι ο οργανωτής της γενοκτονίας των Ελλήνων και άλλων εθνοτήτων της Μικράς Ασίας, Κεμάλ Ατατούρκ, όπως των Αρμενίων, ήταν «μεγάλος ηγέτης».

Ρατσισμός και εξύμνηση ρατσιστικών εγκλημάτων είναι η πρόταση του κυρίου Μπουτάρη να στήσει σε ελληνικό έδαφος άγαλμα του ιδεολογικού προγόνου του Χίτλερ, Κεμάλ Ατατούρκ.

Ρατσισμός και μαζική παραβίαση δικαιωμάτων ενός ολόκληρου γηγενούς πληθυσμού είναι η πρόταση του κυρίου Καμίνη να δημιουργηθούν ένα με δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, περισσότερα, δηλαδή, και από τις εκκλησίες.

Ρατσισμός είναι να στοχοποιούνται από τους Γερμανούς ολόκληροι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί ως τεμπέληδες και απατεώνες, άρα άξιοι τιμωρίας, προκειμένου να τους επιβληθούν «αιτιολογημένα», γενοκτονικά οικονομικά προγράμματα, όπως το Μνημόνιο.

Ρατσισμός και φασισμός είναι να καταδικάζονται σε φτώχεια και ανέχεια γενιές, σε ολόκληρη την Ευρώπη, από πολιτικούς για πολλούς από τους οποίους αποκαλύπτεται στην πορεία ότι είναι οι ίδιοι ή συνεργάτες τους είναι διεφθαρμένοι, μιζαδόροι, φοροφυγάδες και υπάλληλοι συμφερόντων.

Ρατσισμός και φασισμός είναι η ουσιαστική κατάλυση θεσμών και δημοκρατικών λειτουργιών στην ΕΕ και η αντικατάστασή τους από την επιβολή αποφάσεων ελέω ισχύος, και μάλιστα από αυτούς που ιστορικά έχουν συνδέσει το όνομά τους με το ρατσισμό, το φασισμό και τις εθνοκτονίες όσο κανένας άλλος, εκτός ίσως από τους Τούρκους.

Φασισμός και κατάλυση Δημοκρατίας είναι όταν ένα κράτος φτάνει στο σημείο να εκχωρήσει σε ξένους και δη τοκογλύφους την εθνική του κυριαρχία και δεν γίνεται έρευνα για το πώς οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο και αν υπήρξε μεθόδευση και προδοσία.

Η Δημοκρατία οφείλει ενίοτε να είναι σκληρή για να προστατευτεί από τους αντιπάλους της. Πρώτα όμως πρέπει να είναι δίκαιη για να δικαιούται να είναι σκληρή. Ειδάλλως, αν είναι σκληρή χωρίς να είναι δίκαιη, παύει να είναι Δημοκρατία. Γίνεται καθεστώς.

 

Στρυμών – ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου