Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Αμήχανοι οι εγχώριοι φωταδιστές μπροστά στα γεγονότα του Λονδίνου, με τους παλαβούς ισλαμιστές – αποκεφαλιστές και τις συνεχιζόμενες ταραχές της Στοκχόλμης, όπου Ιρακινοί, Τούρκοι, Σομαλοί κι άλλα καλά παιδιά κάνουν θρύψαλλα την καλογυαλισμένη βιτρίνα του «σουηδικού μοντέλου».
Οι Σουηδοί, πιο δουρικοί κι από τη Ρένα του Άκη, έσπευσαν από χρόνια να δώσουν όλα τα καλούδια στους μετανάστες και πρόσφυγες. «Ανοικτά κέντρα φιλοξενίας» δεν ήθελε η σκιώδης ντεκαπάζ Εξωτερικών της Κουμουνδούρου; Κι ύστερα από τόσα χρόνια «πολιτικά ορθού» service, τί ανακάλυψαν κι οι Σουηδοί; Ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων, παρά τα επιδόματα, τις εν γένει παροχές, παραμένουν εν πολλοίς ξένο σώμα και δεν αφομοιώνονται. Μόλις δε χειροτέρεψε λίγο η κοινωνική κατάσταση και με αφορμή τον θάνατο από αστυνομικά πυρά ενός τύπου που κράδαινε μια ματσέτα, δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα.
Θα είχε δε πολύ πλάκα, αν δεν ήταν τραγικά τα γεγονότα, ο αμήχανος τρόπος που πολλά ΜΜΕ ανά τον κόσμο παρουσιάζουν τα γεγονότα της Στοκχόλμης. Μιλούν για ταραχές σε «συνοικίες όπου ζουν κυρίως μετανάστες από το Ιράκ, την Σομαλία, την Τουρκία». Με απλά ελληνικά έχουμε μαζική εξέγερση μουσουλμάνων μεταναστών, αλλά μην το πείτε στον Αλέξη και τον Ρουπακιώτη. Σσσσσσσστ, η ελληνική αριστερά κοιμάται με το κεφάλι χωμένο στην «πολιτικά ορθή» άμμο.
Κι αυτό το πάθανε οι Σουηδοί με πληθυσμό μεταναστών 15%, που θεωρείται λέει ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Ψέμα, εμείς τους ρίχνουμε στ’ αυτιά. Γι’ αυτό χαίρεται ο τεμενολάγνος Καμίνης κι ο κεμαλικός Μπουτάρης. Εμείς έχουμε πιο πολλούς κι ούτε ξέρουμε ποιοι είναι στ’ αλήθεια, πως τους λένε, που μένουν. Και προσέξτε, οι Σουηδοί, που μέχρι προγράμματα στείρωσης κι ευγονικής έκαναν, που κάνουν ωραίες τριάδες κι εν δυο, σαν τα πρωτοξάδερφα τους, τους Γερμανούς, το ‘χαν οργανωμένο το πράγμα. Δεν ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε σαν εμάς τους ανεπρόκοπους αναρχοβαλκάνιους. Παρ’ όλα αυτά, παρά την καλολαδωμένη μηχανή, η συριζαίϊκη πολιτική τους στο μεταναστευτικό οδήγησε σε αυτά τα χαΐρια. Άμα λοιπόν με 15% νόμιμους και επιδοτημένους μετανάστες, οι Σουηδοί έχουν τέτοια ντράβαλα, εμείς που σίγουρα ξεπερνάμε το 20%, εκ των οποίων στρατιές οι λαθραίοι, τι θα περιμένουμε στο πρώτο τυχαίο ή προβοκατόρικο γεγονός;
Κι οι Άγγλοι; Τόσα χρόνια τους είχαν στις αποικίες, τους φέρανε και στην Μητρόπολη με επίσης χλιδάτες κοινωνικές παροχές. Πάει όμως ο μικρός τυμπανιστής από μπαλτά και πιστόλι κι άφησε κι ορφανό το παιδάκι του, δυο χρονών. Από νεοπροσήλυτους μουσουλμάνους, επόμενη γενιά νομίμων μεταναστών, με βαριά λονδρέζικη προφορά. Τι λες, βρε παιδί μου; Μα δεν μας διαβεβαιώνουν οι μύστες της βαριάς προοόδου, πως είμαστε όλοι ίδιοι; Πως έχουμε εμείς πρόβλημα που δεν θέλουμε κι άλλους μετανάστες, νόμιμους ή λαθραίους; Δεν μας λένε πως είμαστε «φασίστες», «ρατσιστές» και «χρυσαυγίτες» όσοι διαφωνούμε με τον Αλέξη, τον Ρουπακιώτη, την «Αυγή» και τις παραφυάδες τους; Πως άμα πάψουμε να είμαστε «ρατσιστές» και δώσουμε με το φτυάρι παροχές και δικαιώματα στους λαθρομετανάστες θα γίνουμε σιαμαίοι με τ’ αδέρφια μας από τη Λαχώρη, ένα πάτσγουορκ αρμονίας και πολυπολιτισμού; Ε λοιπόν, όχι. Να που κι οι νόμιμοι, δυο γενιές μετά μπορεί να μην αφομοιώνονται. Κι εγώ το πάστσγουορκ, κουρελού το ξέρω και θεωρείται ευτελές πράγμα.
Ξέρετε τι ξέρω; Πως στην Συρία τα λυσσασμένα σκυλιά που χρηματοδοτούν Σαουδάραβες κι υποστηρίζουν οι Τούρκοι, κάνουν Γενοκτονία των Χριστιανών και Αλεβιτών και τα προοδευτικά  παληκάρια εδώ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Εξέφρασε κι ο φίλος Δ. Αβραμόπουλος την συμπαράσταση του στο προσφυγικό κύμα που πλήττει την Τουρκία από τη Συρία. Τώρα, το ότι τους πρόσφυγες τους προκαλεί η ίδια, ως άμεσος συνεργός των διαφόρων εκφάνσεων της Αλ Κάϊντα, δεν είναι λεπτομέρεια, φίλτατε. Ούτε η λογιστική στήριξη στους κατσαπλιάδες, τα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών εντός της Τουρκίας, οι συλληφθέςντες από την Συρία ΜΙΤατζήδες κλπ. Ακόμη κι ο Ομπάμα τράβηξε δυο σφαλιάρες στον Ερντογάν για τον ανοιχτό εναγκαλισμό με τους μουτζαχεντίν φονιάδες, ενώ ο Πούτιν τους είπε «αν πατήσει ένας Τούρκος στρατιώτης στην Συρία, είναι σαν να μπαίνει στη Μόσχα». Και ξέρετε το σκορ στην Ιστορία Ρωσίας – Τουρκίας; 17-0.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο «ρατσισμός» των Ελλήνων αλλά ότι απρόσκλητες στρατιές έχουν πλημμυρίσει την χώρα μας.
Αυτό ξέρω. Κι ότι ξέρω εγώ κι εσείς, που δεν κάνουμε πολιτικό τουρισμό στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πάτρα και την Κυψέλη, το ξέρει κι η Νέα Δημοκρατία. Ας πει λοιπόν στους θαυμαστές των «πολυπολιτισμικών» μοντέλων, που τώρα καίγονται την Στοκχόλμη και συναρμολογούν το σώμα του Άγγλου τυμπανιστή με το κεφάλι του στο Λονδίνο, πως εδώ έχουμε άλλες προτεραιότητες κι άλλη ανάγνωση της πραγματικότητας, βασισμένη στην ταυτότητα μας, στην Ιστορία και στα εθνικά μας συμφέροντα. Όποιος έχει μεγάλο νταλκά με το σουνίτικο Ισλάμ, ας παραιτηθεί απ’ τη Βουλή να πάει εθελοντής στην Ταξιαρχία Αλ Νούσρα στη Συρία. Απ’ ότι άκουσα για τις επιδόσεις του Συριακού Στρατού τελευταία, θα περάσει καλά κι έχει ουρί, πιλάφι και μέλι στον Παράδεισο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου