Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, επαναφέροντας “μελέτες” του 2008!


20130512-013718.jpg
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Σε συνέχεια της αποκάλυψης μας για τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του Κατάρ, δείτε πως φτιάχνουν κλίμα παραφροσύνης οι Τούρκοι, ενδεικτικό για τα απανωτά χτυπήματα που έχει υποστεί η στρατηγική τους στην Συρία.
Η Χουριέτ επανεμφάνισε άρθρο του 2008 το οποίο αποδείχθηκε ψευδέστατο και υποστήριζε ότι “Η Ρωσία σκέφτεται να μεταφέρει πυρηνικούς πυραύλους σε Συρία – Βαλτική”!
“Η Ρωσία ετοιμάζεται να τοποθετήσει πυραύλους τύπου Ισκαντέρ σε Συριακό έδαφος αλλά και στο Κάλινγκραντ, ως απάντηση της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ και της βοήθειας του Ισραήλ στην Γεωργία. Οι πληφορορίες αποδίδονται σε Ισραηλινές πηγές.
Η Μόσχα βάζει στο στόχαστρο Πολωνία – Μ. Ανατολή και ίσως Ουκρανία ως αντίποινα, ενώ αναφορές λένε ότι ο Πούτιν ετοιμάζεται να εξοπλίσει πολεμικά πλοία, υποβρυχια και βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς με πυρηνικές κεφαλές σύμφωνα με φάκελο της DEBKA.
To σχέδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση στρατιωτικής δύναμης που θα περιλαμβάνει ναυτική και αεροπορική βάση στην Συρία και την αναπτυξη προηγμένων οπλικών συστημάτων που βρίσκονται εως αυτή την στιγμή στο Ιράν, όπως S-300 και πυραύλους Ισκαντέρ με πυρηνική δυνατότητα στην Συρία.
Λίγο πριν την κρίση με την Γεωργία, η Μόσχα είχε εγγυηθεί στις ΗΠΑ ότι δεν θα έδινε παρόμοιο οπλισμό σε Συρία και Ιράν.
Οι πύραυλοι Ισκαντέρ είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν πόσο μάλλον να αναχαιτισθούν μετά την εκτόξευση. Εάν αναπτυχθούν στην Συρία, τότε το Ισραήλ θα πρέπει να προετοιμαστεί σοβαρά για το ενδεχόμενο επιθέσεων ώστε να τους αχρηστεύσει.
Η Ρωσία το γνωρίζει αυτό, και προσανατολίζεται στην ανάπτυξη στρατιωτικών – ναυτικών βάσεων στην Συρία ώστε να εγγυηθεί ότι αυτά τα οπλικά συστήματα θα είναι υπό Ρωσικό έλεγχο και δεν θα βρεθούν στα χέρια του Ιράν.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Μπασάρ Αλ Ασάντ θα προσκληθεί σύντομα στην Μόσχα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία!!”
Καταλαβαίνετε για τι επίπεδα παραφροσύνης μιλάμε, αφου το άρθρο -γραμμένο το 2008 επαναλαμβάνουμε- επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο με “προώθηση” στα δίκτυα πριν από λίγες ώρες. Δείτε εδώ το αρχικό λινκ:http://www.hurriyet.com.tr/english/world/9691338.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου