Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τα "σημάδια" που αγνοήσε η Σουηδία και το καμπανάκι κινδύνου σε Ευρώπη και Ελλάδα

Θα γίνει η Ελλάδα ο "δοκιμαστικός σωλήνας" μίας "ευρωπαϊκής ισλαμικής άνοιξης"; 

Σε καθημερινή βάση είναι πλέον τα όσα συμβαίνουν στην Σουηδία από τους εκεί "μετανάστες" ισλαμιστές, οι οποίοι αποφάσισαν να οργιστούν κατά της ευεργετικής απέναντί τους Σουηδίας, επειδή "δολοφονήθηκε" από αστυνομικούς κάποιος 69χρονος μουσουλμάνος.

Επειδή όλα φαίνεται να έχουν ως σημείο εκκίνησης μία "δολοφονία" (έτσι αποφάσισαν οι ίδιοι οι "μετανάστες", αγνοώντας τους νόμους του κράτους το οποίο τους φιλοξενεί και τους παρέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο όνομα του πολυπολιτισμού και της στήριξης των αδύναμων ανθρώπων) κι επειδή φαίνεται πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο "μοτίβο εξεγέρσεων" (μην ξεχνάμε πως τα επεισόδια στην Γαλλία είχαν παρόμοια αφορμή, όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα -το 2008- με την δολοφονία του νεαρού Αλέξη από αστυνομικό ή και τα μετέπειτα επεισόδια των μουσουλμάνων λόγω ενός "σκισμένου και ποδοπατημένου" κορανίου, σύμφωνα με μαρτυρία ισλαμιστή "μετανάστη"), καλό θα είναι η Ευρώπη, αλλά και η Ελλάδα, να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους το "φαινόμενο της εξέγερσης" και τις αφορμές μέσω των οποίων αυτό το "φαινόμενο" εμφανίζεται.

Στην περίπτωση της Σουηδίας, όμως, υπήρχαν σοβαρές απτές ενδείξεις, οι οποίες έδειχναν την αύξηση της διαφορετικότητας αντίληψης των "μεταναστών" περί σεβασμού της χώρας που τους αποδέχτηκε και τους φιλοξενεί και των νόμων που την διέπουν. Όμως, ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος της Σουηδίας, επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, της ανοχής και, τελικά, της συνενοχής τους στα όσα σήμερα πλήττουν την εικόνα την Σουηδίας. Επέλεξαν να κρύψουν το ορατό πρόβλημα, την προκλητική στάση των "μεταναστών". Επέλεξαν να "ντύσουν" με μία πλαστή εικόνα την ίδια τους την χώρα, επέλεξαν να κρύψουν την παραβατικότητα και τα εγκλήματα των "μεταναστών" εις βάρος γηγενών Σουηδών πολιτών. Επέλεξαν να αγκαλιάσουν τον πολυπολιτισμό, γνωρίζοντας πως επρόκειτο για ένα θανάσιμο εναγκαλισμό και -ταυτόχρονα- βαθιά προσβολή για τα ήδη υπάρχοντα θύματα, Σουηδούς πολίτες, των "μεταναστών".

Έτσι, θέλησαν να αγνοήσουν οι Σουηδικές αρχές πως η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω –αναλογικά με τον πληθυσμό της- από τις ΗΠΑ. Και ίσως δεν είναι σύμπτωση πως οι βιασμοί γίνονται από ισλαμιστές "μετανάστες"...
Πιο συγκεκριμένα ο δείκτης βιασμών γυναικών ανά 100.000 κατοίκους ήταν για το 2003 στο 9,24, το 2005 ο δείκτης αυτός εκτοξεύτηκε στο 36,8 και το 2008 ανέβηκε στο 53,2.
Σύμφωνα με τις στατιστικές 1 στις 4 γυναίκες στη Σουηδία πέφτουν ή πρόκειται να πέσουν θύματα βιασμού. Η αιτία για αυτή την ξαφνική άνοδο των βιασμών η σημαντική εισροή στη χώρα μεταναστών καθώς στο 77% των εξιχνιάσεων βιασμών ευθύνονται μουσουλμάνοι μετανάστες, τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν ξεπερνούν το 5% του γενικού πληθυσμού της χώρας.
Κυριότερο πεδίο δράσης των βιασμών τα αστικά κέντρα. Το περασμένο καλοκαίρι στη Στοκχόλμη ο ρυθμός των βιασμών κυμαινόταν σε 5 την ημέρα!
Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 σε 9,5 εκατ, μεταξύ των ετών 2004 και 2012 κυρίως με μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Σομαλία.

Τα "σημάδια" υπήρχαν. Κανείς όμως δεν αντέδρασε, προκειμένου να μην χαρακτηριστεί -από τους "πολιτικά ορθούς"- ως ρατσιστής. Έτσι, οι φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως δεν σέβονται κανέναν νόμο του κράτους που τους φιλοξενεί, αλλά αποδέχονται, ακολουθούν και προσπαθούν να επιβάλουν την δική τους ισλαμική αντίληψη κοινωνικότητας, σήμερα επιτίθενται κατά της χώρας που τους ευεργέτησε, θυμίζοντας το σκυλί που δαγκώνει το χέρι που το τάισε. Αυτά τα σημάδια είναι εμφανή και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος του γενικότερου συναγερμού που υπάρχει σήμερα στην γηραιά ήπειρο.

Σταστικά στοιχεία Ισλαμιστών φυλακισμένων σε σχέση με το ποσοστό πληθυσμού σε χώρες της Ευρώπης
Ισπανία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 70% των συνολικά φυλακισμένων, αλλά μόνο το 2.3% των κατοίκων της χώρας
Γαλλία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 66% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 7.5% των κατοίκων της χώρας
Ελβετία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 58% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 5.7% των κατοίκων της χώρας
Νορβηγία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 30% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 3% των κατοίκων της χώρας
Ολλανδία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 26% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 5.5% των κατοίκων της χώρας
Βέλγιο: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 20% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 6% των κατοίκων της χώρας
Ιταλία: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 18% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 2.6% των κατοίκων της χώρας
Ηνωμένο Βασίλειο: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 12.6% των φυλακισμένων, αλλά μόνο το 4.6% των κατοίκων της χώρας.

Η "περίπτωση" της Ελλάδας
Στην Ελλάδα, βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και οι μελέτες αναφέρονται σε αλλαγή πληθυσμού μετά από δύο δεκαετίες, αφού ο ρυθμός αύξησης των "μεταναστών" (μέσω συνέχισης εισόδου τους, αλλά και αυξημένων γεννήσεων) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στον μουσουλμανικό κόσμο...
Αν, όμως, λάβουμε υπόψη πως είναι τακτική του Ισλάμ να διεκδικεί δια της βίας τον χώρο υποδοχής και ανοχής του όταν δημιουργήσει μία κρίσιμη αριθμητική μάζα στην χώρα που μετακινείται, τότε η Ελλάδα ίσως να βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα φαινόμενο μίας ιδιαίτερης ισχύος "ισλαμικής έκρηξης", μίας "ισλαμικής άνοιξης" σε χώρα της Ευρώπης. Άλλωστε, πριν αποτολμηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα σε χώρες περισσότερο "δυτικές", η Ελλάδα φαίνεται πως πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα "ενδιαφέρον" πείραμα ισχύος και επιβολής του ισλάμ απέναντι στους άπιστους της δύσης...

Ζούμε στο μεταίχμιο μέγιστων εξελίξεων που -παραδόξως- δεν συνυπολογίζουν αστάθμητους παράγοντες, όπως η τάση του Ισλάμ να καλύπτει εδάφη δια της βίας. Αν συνυπολογίσουμε την γεωπολιτική μάχη που δίνεται, δεν πρέπει να θεωρηθεί απορριπτέα η περίπτωση - ενδεχόμενο μίας διάθεσης του Ισλάμ να γίνει κυρίαρχη δύναμη στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Αν συμβεί αυτό, αν δηλαδή χαθεί ο έλεγχος και δεν λειτουργήσουν οι μουλάδες μαριονέτες της Δύσης, τότε θα μιλήσουμε για τεράστια σύγκρουση. Εξάλλου, άραβες αναλυτές αναφερόμενοι στα όσα συμβαίνουν στην Συρία, μιλάνε για "θρησκευτικό πόλεμο", προσδιορίζοντάς τον μέχρι στιγμής σε διαμάχη μεταξύ σουνιτών και σιιτών και "διαγράφοντας" (όλως παραδόξως, ως αναλυτές) την γενοκτονία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Εν όψει εξελίξεων, αν εμείς θέλουμε να πράξουμε ορθά και σοφά ως χώρα, απαιτείται να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα, κι αυτό επειδή δεν βρίσκονται στην εξώπορτά μας, αλλά μέσα στο... σπίτι μας

Απευχόμενοι μεν, αναμένοντες δε, τις όποιες εξελίξεις, εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας τόσο στις αποφάσεις της Σουηδικής κυβέρνησης, όσο και στις αποφάσεις της εν Ελλάδα (ανθυπο)κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, η οποία πνέει τα λοίσθια και ίσως να αποφασίσει να "εγείρει" ή και να στηρίξει -μέσω του υπαρκτού παρακράτους- κινδύνους για μία απέλπιδα προσπάθεια παραμονής στην εξουσία.

ΥΓ: Δεν πρέπει να αγνοηθεί η πάρα πολύ σοβαρή πιθανότητα στήριξης των επεισοδίων (φόνοι στρατιωτικών, πυρκαγιές, συγκρούσεις  και βανδαλισμοί στην Σουηδία) από την "φρουρά" πολιτικών που επιθυμούν μία σύντομη μεταβολή της Ευρώπης και -φυσικά- στα βήματα της Βοστώνης, στην δημιουργία συνθηκών ελέγχου των Ευρωπαίων πολιτών, μέσω αποφάσεων προστασίας τους απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία... Η Ευρώπη μεταβάλλεται προς το χειρότερο και σύντομα θα δούμε πολιτικές παρεκκλίσεις που θα επιχειρήσουν να μειώσουν τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών, στο όνομα ενός μεγάλου κινδύνου. Ενδεχομένως έχει κατασκευαστεί ο "κίνδυνος" και κάποιοι αποφάσισαν να πυροδοτήσουν τους "χρήσιμους ηλίθιους" μέσω του Ισλάμ. 

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
 
Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου