Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Προβοκάτσια των Τούρκων το μακελειό στην Τουρκία!


Με στόχο την νομιμοποίηση για εισβολη στην Συρία!
Να τα έγγραφα : Το ΑΚΡ ήξερε από πριν για το Ρεϊχανλί…
Ότι έκαναν πάντα! Ότι έκαναν στην Κύπρο και την Ιωνία.
Τα ψέματα στα οποία κατέφυγε η κυβέρνηση του ΑΚΡ μετά από τις εκρήξεις στο Ρεϊχανλί, κατέρρευσαν πλήρως με τα έγγραφα που δημοσίευσαν οι Redhack. Σύμφωνα με την αλληλογραφία της στρατοχωροφυλακής στην οποία έφτασαν οι Redhack, ήταν γνωστό πως μετά τις 25 Απριλίου θα γινόταν επιθέσεις εκ μέρους μελών της Ελ Κάιντα, αλλά δεν λήφθηκε κανένα μέτρο.
Τα έγγραφα της στρατοχωροφυλακής που δημοσίευσαν οι Redhack, αποτελείωσαν τα ψέματα στα οποία κατέφυγε το ΑΚΡ σχετικά με τις εκρήξεις στο Ρεϊχανλί στις οποίες έχασαν τη ζωή τους δεκάδες πολίτες. Το ΑΚΡ που μέχρι τώρα κατηγορούσε ως υπεύθυνη για τις εκρήξεις την συριακή κυβέρνηση, φαίνεται ξεκάθαρα από αυτά τα έγγραφα πως δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο.
Η διεύθυνση πληροφοριών της στρατοχωροφυλακής ενημέρωνε πως, από τις 25 Απριλίου στην πόλη Ράκκα της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, υπάρχουν οχήματα βόμβες που ετοιμάστηκαν από την οργάνωση Μέτωπο Ελ Νούσρα, οχήματα που αναζητούνται από την συριακή κυβέρνηση, και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για επίθεση στην Τουρκία.
Αλλά παρά το ότι η αναφορά της υπηρεσίας πληροφοριών ενημέρωνε σχετικά, η κυβέρνηση του ΑΚΡ, δεν έκανε ούτε ένα βήμα για την αποτροπή των επιθέσεων.
Μετά από τα έγγραφα αυτά που δημοσίευσαν οι Redhack, αποκαλύπτονται ξεκάθαρα τα ψέματα του ΑΚΡ. Το ΑΚΡ που σπίλωνε ως υπεύθυνους των επιθέσεων την συριακή κυβέρνηση και ακόμη και τους Αλεβίτες πολίτες του Χατάι, όπως φαίνεται είναι η υπεύθυνη και η ένοχη για αυτή την μεγάλη προβοκάτσια, για την οποία δεν έκανε τίποτε να την εμποδίσει ενώ ήξερε.
Haber.sol.org 22/5/2013
Σχ : Απίστευτα τα έγγραφα που δημοσίευσαν οι Redhacks. Αποδεινύουν έμπρακτα πως είναι δίπλα στον τουρκικό λαό και όχι στα γομάρια που τους κυβερνάν…. Τι να πεις για αυτή την κυβέρνηση που ήξερε και δεν έκανε τίποτε ;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου