Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σε απαγορευμένη ισλαμιστική οργάνωση ο χασάπης του Γούλγουιτς. Πρόκειται για Βρετανό υπήκοο νιγηριανής καταγωγής!


Φωτο: Independent
Σε απαγορευμένη ισλαμιστική οργάνωση φαίνεται ότι ανήκε ο έγχρωμος άνδρας ο οποίος απεικονίζεται στο βίντεο που ανέβηκε στο Internet να κρατά με αιματοβαμμένα χέρια τον μπαλτά με τον οποίο σκότωσε τον στρατιώτη στο Γούλγουιτς, στο Λονδίνο.
Ο πρώην αρχηγός της οργάνωσης «Αλ Μουχατζιρούν» Αντζεμ Τσουντάρι, επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι είχε γνωρίσει τον άνδρα, για τον οποίο δήλωσε ότι είναι Νιγηριανός και γεννημένος στη Βρετανία με το όνομα Μουτζαχίντ και Μάικλ και ότι είχε ασπαστεί το Ισλάμ το 2003.
«Τον γνώριζα ως Μουτζαχίντ. Συμμετείχε στις συναντήσεις μας και τις διαλέξεις μου. Δεν θα τον περιέγραφα ως μέλος. Υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που συμμετείχαν στις δραστηριότητές μας, αλλά δεν ήταν απαραιτήτως μέλη μας», επεσήμανε ο Τσουντάρι στον Independent.
Ο Τσουντάρι τον περιγράφει ως έναν «ευχάριστο τύπο» και «εντελώς κανονικό άνθρωπο» και εκφράζει την απορία του για το τραγικό έγκλημα. Η οργάνωση Αλ Μουχατζιρούν ιδρύθηκε το 1983 από τον ισλαμιστή Μπακρί Μοχάμεντ και έγινε γνωστή για τις προσπάθειές της να δικαιολογήσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και να διαδώσει την ισλαμιστική ρητορική στη Βρετανία.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου