Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το Ισλάμ στον κόσμο και η Ελλάδα


Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια και στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το Ισλάμ, δεν είναι ούτε λίγα ούτε όμως μπορούν να γίνουν αποδεκτά -με οποιοδήποτε τρόπο- από τους φυσιολογικούς ανθρώπους (όλους αυτούς που δεν ταΐζονται από διάφορες ΜΚΟ ή που δεν έχουν οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα ή οποιαδήποτε σχέση συναλλαγής με το Ισλάμ) του δυτικού κόσμου.
Στην πραγματικότητα, το Ισλάμ έχει την δική του κουλτούρα, τους δικούς του νόμους, την δική του πολιτική άποψη για τις ελευθερίες του ανθρώπου και τα δικά του πιστεύω. Γενικότερα το Ισλάμ κινείται μέσα στα αυστηρά πλαίσια των όσων έχουν καταγραφεί και απορρέουν από το Κοράνι και στα όσα ο Μωάμεθ έχει θεσπίσει. Μάλιστα, στο Κοράνι είναι καταγεγραμμένη και η στάση –απολύτως επιθετική- την οποία πρέπει να έχει ένας καλός μουσουλμάνος απέναντι στους άπιστους. 
Αυτή ακριβώς στάση, δηλαδή η συμπεριφορά – το καθήκον του πιστού μουσουλμάνου καταγράφεται με τον πλέον απεχθή τρόπο ό,που στον κόσμο υπάρχει «εξέγερση» μουσουλμάνων. Και σε αυτό το σημείο, με δεδομένη την επιτηδευμένη εξάπλωση του Ισλάμ στην Δύση, ξεκινάνε τα προβλήματα και φυσικά τα προβλήματα και στην Ελλάδα, της οποίας ο πληθυσμός έχει –εντέχνως- εμπλουτισθεί με άγνωστο αριθμό μουσουλμάνων, από τους οποίους είναι άγνωστος ο αριθμός των φανατικών ισλαμιστών τζιχαντιστών ή εκείνων που ανήκουν σε ακραίες ισλαμικές ομάδες και έχουν εκπαιδευθεί για μάχη κατά των «απίστων».

Το «πρόσωπο» του Ισλάμ και η ανθρωποφαγία

Ένα βίντεο απίστευτης βαρβαρότητας αναρτήθηκε από τους "μαχητές για την δημοκρατία" ισλαμιστές, όπου αντάρτης ανοίγει ως χασάπης τη σορό Σύρου στρατιώτη, του αφαιρεί την καρδιά και στο τέλος... την τρώει!
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η πρακτική περιλαμβάνεται στις ισλαμικές παραδόσεις.
Στο βίντεο μάλιστα λένε "Ορκιζόμαστε στο Θεό ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας στρατιώτες του σκύλου Μπασάρ Άσαντ. Ειμαστε οι ήρωες του Baba Amr"
Η Hind bint ‘Utbah ήταν μια Άραβας γυναίκα που έζησε στα τέλη του 6ου αιώνα μ.Χ. Δεν ήταν μουσλμάνα, και στην αρχή μάλιστα ήταν μεγάλος διώκτης των μουσουλμάνων.

Ήταν μητέρα του Muawiyah I ιδρυτή της δυναστείας Umayyad και της Ramlah bint Abi Sufyan μιας εκ των γυναικών του Μωάμεθ. Η θέση της σαν Sahaba (συνοδός του Μωάμεθ) αμφισβητήθηκε λόγω του "αμαρτωλού" παρελθόντος της πριν τον προσυλητισμό της, και λόγω μια πράξης κανιβαλισμού.
Στη μάχη του Uhud όπου οι μουσουλμάνοι ητήθηκαν κατά κράτος από τους Άραβες παγανιστές, η Hind έφαγε το συκώτι(!) του σκοτωμένου θέιου του Μωάμεθ, Hamza ibn Abd al-Muttalib. Μάλιστα η παράδοση λέει ότι το έφτυσε επιτιμητικά. Σε άλλες παραδόσεις αναφέρεται ότι ήταν η καρδιά του, και την έφτυσε μόλις την δοκίμασε.

Ακόμα και σήμερα πολλοί στο Ισλάμ δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι καθάρισε με τον μετέπειτα μουσουλμανικό βίο της.
Παρόλα αυτά στους μετέπειτα χρονογράφους όπως ο Yusuf ibn abd al-Barr (978-1071) αναφέρεται ως Sahaba του Μωάμεθ.
Η πλειοψηφία των Σουνιτών μουσουλμάνων αποδέχεται την παράδοση αυτή, και προφανώς οι φανατικότεροι όλων σαλαφιστές έχουν οικειοποιηθεί την πρακτική αυτή ως "παραδοσιακή".

Δεν θέλουμε να ξέρουμε αν στην Ελλάδα τριγυρνούν άνθρωποι με τέτοια πιστεύω. Και αναρωτιόμαστε τι θα προβλέπει ο "αντιρατσιστικός" νόμος για τέτοια θρησκευτικά πιστεύω...



Όμως, επειδή η Ελλάδα έχει κατακλυσθεί από το ισλαμικό στοιχείο (τονίζουμε πως είναι άγνωστος ο πραγματικός αριθμός των μουσουλμάνων που έχουν εισέλθει και που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην χώρα) και ούτε οι επίσημες αρχές είναι σε θέση να ενημερώσουν για τον πραγματικό μουσουλμανικό πληθυσμό που μετατρέπεται (αν δεν έχει ήδη μετατραπεί) σε κρίσιμη μάζα ικανή να δημιουργήσει αφόρητη πίεση στους πολιτικούς είτε να προχωρήσει σε «άλλου είδους» ενέργειες, καλό θα ήταν να γνωρίσουμε και να μελετήσουμε με προσοχή τις μουσουλμανικές αυτές ομάδες που επανειλημμένα έχουν κάνει -με ιδιαίτερο τρόπο- αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της Αθήνας (αξίζει να τονιστεί πως την τελευταία –τουλάχιστον- δεκαετία οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας και μυστικές υπηρεσίες έχουν ειδοποιηθεί είτε επισήμως είτε ανεπισήμως από αρμόδιες υπηρεσίες ξένων χωρών για τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην Ελλάδα από την ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων υπάρχουν εκπαιδευμένα μέλη της Αλ Κάιντα, φονταμενταλιστές τζιχαντιστές καθώς και πράκτορες ξένων χωρών).

Συνοπτική λίστα Ισλαμιστικών οργανώσεων εν Ελλάδι

Η μελέτη του κ. Ιωάννη Μιχαλέτου που ακολουθεί, μας δίνει λοιπόν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε ποιοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα και οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την φροντίδα (οικονομική και όχι μόνο) διαφόρων ΜΚΟ, ενώ κανένας δεν είναι σε θέση να μπορέσει να αιτιολογήσει από πού προέρχονται τα ποσά που δαπανούνται για τις πολιτικές (και όχι μόνο) δραστηριότητες που αναπτύσσονται από αυτές τις ομάδες. Αξίζει, επίσης, να τονιστεί «η υψηλή δραστηριότητα» που αναπτύσσουν ισλαμικές ομάδες που έχουν έδρα την… Τουρκία.

Το παρόν κείμενο απαριθμεί με συνοπτικό τρόπο τις Ισλαμιστικές οργανώσεις που βεβαιωμένα εδρεύουν στην Ελλάδα καθώς και τις πιθανολογούμενες.
Επίσης παρουσιάζονται σχόλια σχετικά με το βαθμό εξάπλωσής τους στην Ελλάδα.

- Μουσουλμανική Αδελφότητα
Διαθέτει μια ευμεγέθη εξάπλωση και κυρίως κοινωνική-οικονομική ευρωστία, όπως και εξάπλωση σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους.
Η δράση της έγινε εμφανής αππο το 2005 και εντεύθεν όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το "Hellenic-Arabic center for culture and civilization", Ηροδότου Αττικού 6, Τηλ. 2310514858, e-mail ellinoaraviko@hotmail.com.
Το κέντρο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το "Europe Trust" το οποίο είναι ελεγχόμενο από την οργάνωση ομπρέλα της Μ.Α. ονόματι "Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE)" και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους.
Παρομοίως ως άνω το 2008 ιδρύθηκε στο Μοσχάτο-Αττικής από το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου "Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization” (AHCCC), το ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με επένδυση 3,4 εκ. Δολαρίων που δόθηκε από Σαουδάραβα επιχειρηματία. 
Κατά εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν, αρκετοί Ιμάμηδες διαφόρων Μουσουλμανικών κρατών καθώς και αποστολές εκπροσώπων Μουσουλμανικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη. Το κέντρο έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και λειτουργεί και ως χώρος προσευχής και θρησκευτικής λατρείας, άρα ως εκ τούτου η Αθήνα διαθέτει Τέμενος εδώ και περίπου 5 έτη.
Τόσο το κέντρο στη Θεσσαλονίκη όσο και αυτό του Μοσχάτου ανήκουν στο AHCCC. Την παρούσα περίοδο η Μ.Α. επεκτείνεται ως ελέχθη ανωτέρω με τη σύσταση ΜΚΟ και λοιπών σωματείων και διεκδικεί δυναμικά να ελέγξει το υπό ανέγερση Τέμενος των Αθηνών μέσω της παρουσίας φίλα προσκείμενων ατόμων προς αυτήν. Πλέον αυτού επιδιώκει την σύσφιξη των σχέσεων της με πολιτικά κόμματα της παρούσας αντιπολίτευσης. 

- Μουσουλμανική Αδελφότητα Σύρων
Την παρούσα περίοδο λόγω του πολέμου στη Συρία, παρατηρείται μια περιορισμένης κλίμακας εκστρατεία μέσω "You Tube" που άπτεται των λειτουργιών της Συριακής αντιπολίτευσης και των μελών της που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα και ανήκουν στη Μ.Α. Σύρων

- Islamic Forum of Europe
Πανευρωπαϊκή Ισλαμιστική οργάνωση με πολιτικό παρεμβατικό ρόλο, στην Ελλάδα εδρεύουν μικροί πυρήνες με άτομα που σχετίζονται είτε επαγγελματικώς είτε προσωπικώς με τη Μεγάλη Βρετανία -κυρίως Μπαγκλαντεσιανοί.

-Jamaat e-Islami (JI)
Η οργάνωση αυτή έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών εκ Πακιστάν και αριθμεί περί τα 500 μέλη. Διαπλέκεται με την εν Αθήναις οργάνωση "Islamic Forum of Greece"

-Dawat-e Islami
Αριθμεί μερικές εκατοντάδες μέλη, κυρίως Πακιστανούς μετανάστες

- Tablighi Jamaat
Η οργάνωση αυτή επικεντρώνεται στη δράση μερικών εκατοντάδων Πακιστανών μεταναστών και επιπλέον δέχεται επισκέψεις Ιμάμηδων που οργανώνουν σεμινάρια θρησκευτικής φύσεως κυρίως στην Αθήνα. 

- Islami Jamiat-e-Talaba
Μικρός πυρήνας Πακιστανών υπηκόων

- Tehrik-e-Jafaria
Οργάνωση Σιιτών Πακιστανών με μερικές εκατοντάδες μέλη και σύνδεση με τις υπόλοιπες Σιιτικές ομάδες στην Ελλάδα όπως και με την Πρεσβεία του Ιράν.

- Χεζμπολλάχ
Η Λιβανέζικη Σιιτική οργάνωση και πλέον μέλος της κυβέρνησης του Λιβάνου, διαθέτει παρουσία και εν Ελλάδι, αφανή ως επί το πλείστον λόγω των διεθνών κυρώσεων και των πολλαπλών διεθνών περιπλοκών της. Το 2007 επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατέγραψε την πληροφόρηση ότι στην Αθήνα δρα λαθρεμπορική ομάδα της Χεζμπολάχ που εμπορεύεται παράνομα Προϊόντα καπνού προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το παγκόσμιο δίκτυο της οργάνωσης. Κατά καιρούς Ελληνικά Μ.Μ.Ε εκτιμούν τη σύνδεση της Χεζμπολάχ με Αριστερίστικα δίκτυα στην Ελλάδα ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο "Επαναστατικός Αγώνας". Μετά το πόλεμου του Λιβάνου το 2006 η όποια παρουσία της Χεζμπολάχ στην Αθήνα έχει καταστεί δυσδιάκριτη.

- Hizb ut-Tahrir
Εκτιμάται ότι δρα μικρός πυρήνας οπαδών. Το Γενικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα είχε εκδώσει σχετική μελέτη για την επικινδυνότητα της οργάνωσης που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της.

- Ανσαρ αλ Ισλαμ
Η οργάνωση αυτή έχει παρακμάσει, εάν και εκτιμάται ότι εξακολουθεί να διαθέτει ενεργά μέλη από την Ιρακινή κοινότητα της Ελλάδος. 

- Χαμάς
Η οργάνωση αυτή διέθετε αξιόλογη παρουσία αλλά και προβολή μέχρι περίπου το 2008-2010. Έκτοτε λόγω του πολέμου στη Γάζα, της Ελληνό-Ισραηλινής προσέγγισης όσο και λόγω της έλλειψης κεφαλαίων η δράση της έχει αισθητά μειωθεί, εάν και παραμένει ενεργή με αρκετά μέλη, κυρίως στην Αθήνα. 

- Σαλαφιστές
Η πλέον γνωστή ομάδα είναι το σωματείο "Ελ Ραχμαν", που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω Αιγυπτίους και προσήλυτους Έλληνες. 

- Islamic Research Foundation
Διαθέτει "έμμεση" συνάφεια με εν Ελλάδι οργάνωση

- Κίνημα Γκιουλέν
Το "Κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν" διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα με πυρήνες και παράτυπα "θρησκευτικά φροντιστήρια" σε Θράκη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

- Fatah al Islam
Η οργάνωση αυτή διαθέτει χαλαρούς πυρήνες Λιβανέζων και Παλαιστινίων και χρησιμοποίησε κατά το παρελθόν τη χώρα ως τράνσιτ για τα μέλη της προς την Ε.Ε

Εικαζόμενες οργανώσεις-ομάδες
Αλ Σαμπάαμ
Αλ Κάιντα
Παλαιστινιακή Τζιχάντ
Ahlus Sunnah wal Jamaah
Hefazate Islam Bangladesh
Bangladesh Khelafat Majlish
Al-Nour Party
Fatah al-Islam
Αυτόνομες ομάδες Ταλιμπάν - Αφγανών
Tanzeem-e-Islami
Jannat Pakistan Party
Jamaat-e-Islami Hind
UKIM
Young Muslim Organisation (YMO)

Τέλος, κι επειδή είναι σαφές πως υπάρχει το ακραίο Ισλάμ το οποίο βλέπει και αντιμετωπίζει ως εχθρόόχι ό,ποιον το πολεμάει αλλά ό,ποιον δεν είναι ισλαμιστής, θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει και το Ισλάμ των απλών εκείνων ανθρώπων, που πιστεύουν στην αγάπη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη. Δυστυχώς, όμως, η νέα γενιά μουλάδων (αλλά και η πολιτική των ΗΠΑ που ψάχνει εναγωνίως για τους δικούς της λόγους να δημιουργήσει ένα καινούργιο αδίστακτο αντίπαλο παγκόσμιας εμβέλειας) έχει ενστερνιστεί (και φυσικά πληρώνεται αδρά γι αυτό) την σύγκρουση με τους άπιστους λαούς της δύσης και την παγκόσμια επιβολή του νόμου του Κορανίου... Και αυτή η "λογική" δεν θα αργήσει να φέρει μία παγκόσμιου επιπέδου σύρραξη μέσα από έναν πόλεμο που θα έχει "θρησκευτική βιτρίνα"...

ΥΓ: Ενδεχομένως, κάποιοι φιλο-ισλαμιστές να θεωρήσουν "ρατσιστικό" το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης, αλλά δυστυχώς -για τους ίδιους- δεν συμβαίνει αυτό. Καταγραφή γεγονότων γίνεται. Και μάλιστα γεγονότων που δεν τιμούν ούτε το Ισλάμ, αλλά ούτε όλους εκείνους που τρέχουν να υπερασπιστούν τα θρησκευτικά δικαιώματα άλλων ανθρώπων... Αυτά που σήμερα συμβαίνουν είναι το αποτέλεσμα της ανοχής των μουσουλμάνων απέναντι στους "ηγέτες" τους, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν άμεσες σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες της δύσης (βλ. Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία κ.α.) και οδηγούν ένα πολύ σημαντικό μέρος του πληθυσμού του πλανήτη σε μία ηθική κατάρρευση, αλλά και σε μία σύγκρουση πρωτόγνωρων διαστάσεων, αφού είναι δεδομένο πως όταν οι ισλαμιστές αποφασίσουν να επιβάλουν την "κουλτούρα" και το Ισλάμ στους "άπιστους" της δύσης, οι κοινωνίες θα εξεγερθούν και θα ακολουθήσει ένα απόλυτο ολοκαύτωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου