Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Οι Ευρω-σοσιαλιστές θέλουν να τιμωρούνται τα κόμματα που "δεν σέβονται τις αξίες της ΕΕ"


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υιοθέτησε μια πρόταση των Σοσιαλιστών που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, (Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) από εδώ και στο εξής,τα κόμματα που "δεν σέβονται τις αξίες της ΕΕ" να τιμωρούνται με χρηματική ποινή.

Ο Αυστριακός Hannes Swoboda, (δεξιά) αρχηγός τηςΠροοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (στην οποία ανήκει και το πασόκ), και ο Γερμανός προκάτοχός του,Martin Schulz, (αριστερά) ο σημερινός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέλουν λέει, να προλάβουν να μην εκπροσωπηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «δεξιά και ξενοφοβικά» κόμματα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι αξίες της ΕΕ που «κινδυνεύουν» είναι οι «θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των μειονοτήτων».

Είναι οι ίδιοι απίστευτοι τύποι που οραματίζονται μια Ευρώπη κατά τα πρότυπα της ΕΣΣΔ (EUSSR), οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να καλέσουν το Μεγάλο Μουφτή της Συρίας, Ahmad Badr Al-Din Hassounνα μιλήσει μέσα στο κοινοβούλιο της ΕΕ. Ο Hassoun απείλησε αργότερα την ΕΕ και τις ΗΠΑ με χιλιάδες βομβιστές αυτοκτονίας.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου