Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Η επίσκεψη του Πάπα στο Ισραήλ:ένας ακόμη φόρος υποτελείας στο Διεθνή Σιωνισμό

ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΗΓΕ,ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ Ο ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ!-ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ,ΕΝΩ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!

Για "ιστορική" "επίσκεψη του Πάπα στο Ισραήλ κάνουν λόγο τα διεθνή και ελληνικά ειδησεογραφικά πρακτορεία,παραβλέποντας φυσικά το γεγονός της μονόπλευρης προσέγγισης των Εβραίων από μέρους του,όπως και την προσπάθειά του να δείξει ότι δεν είναι "αντισημίτης"!!!Βλέπετε,στις μέρες μας κάτι τέτοιο πρέπει να επιβεβαιώνεται διαρκώς,ειδικά από αρχηγούς κρατών και θρησκευτικούς ηγέτες:ακόμα κι αν κάποιος δεν ασχολείται με...σημιτισμούς και αντισημιτισμούς,πρέπει μονίμως να χαιδεύει εβραικά αυτιά,υποβάλλωντας ταυτόχρονα τα σέβη του σ'αυτούς!

Έτσι λοιπόν,το Τείχος των Δακρύων, τον ιερό τόπο του ιουδαϊσμού στην ανατολική Ιερουσαλήμ, επισκέφθηκε την Τρίτη ο Πάπας Βενέδικτος XVI. Έμεινε όρθιος για λίγα λεπτά μπροστά από το τείχος με τα χέρια ενωμένα και τοποθέτησε σε μια σχισμή ανάμεσα στις πέτρες ένα χαρτάκι, όπου ήταν γραμμένη μια προσευχή από το Βιβλίο των Θρήνων.Προηγουμένως, ο Πάπας είχε επισκεφθεί τον Θόλο του Βράχου στην Πλατεία των Τζαμιών (για πρώτη φορά Ποντίφικας κάνει κάτι τέτοιο), όπου συναντήθηκε με τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ, τον ανώτατο ιερωμένο των Παλαιστινίων.Ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ Μοχάμαντ Χουσεΐν κάλεσε τον Πάπα «να διαδραματίσει ενεργό ρόλο για τον τερματισμό της ισραηλινής επίθεσης κατά των Παλαιστινίων».

Τέλος,ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ' δήλωσε ότι κανείς δε θα πρέπει να αρνηθεί τις δοκιμασίες των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

«Μακάρι τα ονόματα αυτών των θυμάτων να μη χαθούν ποτέ. Μακάρι τα βάσανά τους να μην τα αρνηθούν, να μην τα υποτιμήσουν ή να μην τα ξεχάσουν» δήλωσε μπροστά σε επιζώντες του Ολοκαυτώματος στο Μνημείο Γιαντ Βάσεμ της Ιερουσαλήμ.

Ο ποντίφικας ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Μέση Ανατολή, καταγγέλλοντας τον αντισημιτισμό που «συνεχίζει να δείχνει το απεχθές πρόσωπό» του σε αρκετά μέρη του κόσμου.


Αυτά λοιπόν είπε και έκανε ο Πάπας!Στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος,προσκύνημα και ραβασάκι στο Τείχος των Δακρύων και είσοδος στο Τζαμί του Τεμένους του Ομάρ,όπου ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ (η φωτογραφία αριστερά αδιάψευστος μάρτυρας)!!!Αναρωτιέστε τι λείπει απ'όλη αυτή την παπική περιοδεια;

Μα φυσικά,Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!Αναρωτιέται κανείς,ποιος ο λόγος να μην συναντηθεί με τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ,όταν είδε τους Ραββίνους και Μούφτηδες της πόλης!

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε το αυτονόητο:ο Πάπας και κατ'επέκταση η Καθολική Εκκλησία ΕΒΛΕΠΕ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ,ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ.Κι αυτά ας τα βλέπουν όσοι απεργάζονται "Ένωση Εκκλησιών" και άλλα τέτοια κουραφέξαλα...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου