Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ο Τρεμόπουλος καταγγέλλει την Ελλάδα και ταυτόχρονα ζητάει την ψήφο των πολιτών!!!

Όταν το θράσος δεν έχει όρια, τότε

το όνομά του είναι «Τρεμόπουλος»!


Το «φαινόμενο Τρεμόπουλος» είναι ήδη γνωστό στην Ελληνική πραγματικότητα και καθημερινά νέες αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του συγκεκριμένου «πολιτικού» ξεσηκώνουν τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα ο «οικολόγος» Τρεμόπουλος έχει φροντίσει να εξοργίσει και να προκαλέσει επανειλλημένως.
Σε μία επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία είχε ως θέμα την σφαγή της Σρεμπρένιτσα, συμμετέχει (συνυπογράφοντας) και ο κύριος Τρεμόπουλος, ο οποίος ευαισθητοποιείται σε όλα όσα είναι εναντίον των Ελλήνων, της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Να θυμίσω την «λογική» του για το Μακεδονικό και τα Σκόπια; Μήπως θα έπρεπε να θυμηθώ τις θέσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και την άρνησή του για την τοποθέτηση Ελληνοποντίων στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας; Μήπως να θυμίσω τις απόψεις του για την Ελληνικότητα της Πελοποννήσου και των κατοίκων της ή ακόμη και της Κρήτης;
Τελειωμό δεν έχουν τα «ανδραγαθήματα» του συγκεκριμένου «πολιτικού», ο οποίος σε άλλες εποχές μάλλον θα φορούσε κουκούλα…
163 Πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες, ανάμεσά τους και πέντε πολιτικοί, υπογράφουν το παρακάτω κείμενο:
Συμπληρώνονται στις 11 Ιουλίου δέκα χρόνια από την μαζική σφαγή 8.000 αμάχων την οποία οργάνωσαν στη Σρεμπρένιτσα το καθεστώς Μιλόσεβιτς και οι εγκάθετοί του στη Βοσνία, Μλάντιντς και Κάρατζιτς. Η σφαγή αυτή δεν ήταν η μόνη, προηγήθηκαν και άλλες (Βούκοβαρ, Γκόραντζε κ.λ.π.) καθώς και η πολύχρονη πολιορκία του Σεράγεβο που κόστισε 11.000 νεκρούς. Κροάτες και μουσουλμάνοι διέπραξαν επίσης εγκλήματα πολέμου και δίνουν τώρα λόγο στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Όμως, η σφαγή των αμάχων της Σρεμπρένιτσα, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Π΄πολεμο, οργνωμένη εν ψυχρώ με στόχο την εθνοκάθαρση, την οποία η διεθνής κοινότητα δεν απέτρεψε παρά την ανειλημμένη υπόσχεσή της να προστατεύσει τον πληθυσμό, συμβολίζει την απόλυτη φρίκη και χαρκτηρίζει το καθεστώς που την διέπραξε.
«Η τραγωδία της Σρεμπρένιτσα θα μας στοιχειώνει για πάντα. Οι ευθύνες μας είναι τεράστιες. Με τα τεράστια σφάλματά μας και την ανικανότητά μας να κατανοήσουμε το εύρος του κακού, αποτύχαμε να προστατέψουμε τους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα που αντιμετώπιζαν την οργανωμένη σφαγή τους από τις σερβικές δυνάμεις», δήλωσε ο Γ.Γ. του ΗΕ Κόφι Ανάν». Ότι συνέβη στην Σρεμπρένιτσα είναι ντροπή. Ντροπή που πρέπει να μείνε στη μνήμη όλων των Ευρωπαίων», είχε πει ο τότε πρόεδρος της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ. Η Ολλανδική Κυβέρνηση αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της διότι οι ειρηνευτικές στρατιωτικές δυνάμεις της άφησαν απροστάτευτους στα χέρια ων δημίων τους αμάχους της Σρεμπρένιτσα παραιτήθηκε το 2002.
Αλλά σε αντίθεση με αυτούς, με τον υπόλοιπο κόσμο, σε αντίθεση με όλη την Ευρώπη, εδώ μας παραπληροφόρησαν και μας ενέταξαν άκριτα σε ένα κοινό ψυχολογικό μέτωπο με το εγκληματικό καθεστώς Μιλόσεβιτς. Με πρόσχημα την Ορθοδοξία, την πατροπαράδοτη ελληνοσερβική φιλία και τον δήθεν «αντι-ιμπ-ιεριαλισμό». Και όχι μόνον αυτό. Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Βοσνία με τον Κάρατζιτς και τον Μλάντιτς και –ατιμάζωντάς την- ύψωσαν την Ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής.
Η Ελληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι Έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλμα κα οι γνωστοί – άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Το απαιτούμε.
Ακολουθούν οι υπογραφές των αιτουμένων την τιμωρία της Ελλάδας, των εθελοντών που έτρεξαν προς βοήθεια των Σέρβων που κατασφάζονταν από τον πολιτισμό τον οποίο υπερασπίζονται οι «ευαίσθητοι» υπογράφοντες. Ανάμεσα στους ευαίσθητους βρίσκεται και το όνομα του κυρίου Τρεμόπουλου, του οικολόγου πολιτικού…
Δεν θα ασχοληθώ με την ποιότητα των καταγγελομένων, επειδή η μονομέρεια της προσέγγισης του γεγονότος αποτελεί ένα δράμα αλλά ταυτόχρονα και μία ύβρη προς την αλήθεια. Δεν θα ασχοληθώ με την «ευαισθησία» των καταγγελόντων, οι οποίοι την επιδεικνύουν αποκλειστικά και μόνο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ορθοδοξία (την οποία εμπλέκουν «ποιητική αδεία»). Θα ασχοληθώ με την τακτική του κουκουλοφόρου, του χαφιέ, του κοινού προδότη, που απαιτεί την τιμωρία ανθρώπων που έτρεξαν και δήλωσαν παρόντες στην σφαγή ενός έθνους…
Το έγκλημα αυτών των Ελλήνων ήταν ότι συμπαραστάθηκαν σε χριστιανούς και μάλιστα Ορθόδοξους και δεν πολέμησαν στο πλευρό των μουτζαχεντίν που είχαν κατακλύσει τα Βαλκάνια και εφάρμοζαν τον πολιτισμό τους στο όνομα του Κορανίου!!!
Η αρχή που ακολουθείται από τον ανθέλληνα Τρεμόπουλο είναι απλή: Παραδειγματική τιμωρία στους αγωνιστές. Έτσι θέλει να περάσει το μήνυμά του που λέει απλά: Όποιος τολμά να αγωνιστεί ενάντια στα συμφέροντα, ενάντια στα δολάρια, ενάντια στις πολυεθνικές, θα δικάζεται και θα τιμωρείται αφού διαπομπευθεί παγκοσμίως ως «τέρας», «εγκληματίας πολέμου» κ.α.
Ο κύριος Τρεμόπουλος, πιστός στους εντολείς του, διεξάγει αγώνα κατά του Ελληνισμού και της πίστης των Ελλήνων. Η τραγικότητα αλλά και η θρασύτητά του ξεπερνούν κάθε όριο, όταν ζητάει και την ψήφο των Ελλήνων, προκειμένου να τους αντιπροσωπεύσει στο Ευρωκοινοβούλιο!!! Φυσικό όμως είναι να συμβαίνει αυτό, όταν τα «κεφάλαια» που τον στηρίζουν στον προεκλογικό του αγώνα δεν είναι ούτε ευκαταφρόνητα, αλλά δεν είναι ούτε και «διάφανα»…
Τέλος, να τονίσω πως το να ζητάς, μέσω μίας ενυπόγραφης επιστολής, να καταδικαστεί η Ελλάδα, είναι πολύ φυσιολογικό… εάν δεν είσαι Έλληνας ή εκτός εάν είσαι Τρεμόπουλος!
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ο κύριος Τρεμόπουλος έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ ότι οι θέσεις του παραβιάζουν κατάφορα τα δικά μου δικαιώματα, ως Έλληνα πολίτη, προκαλώντας με καθημερινά να παραβώ το νόμο και να προχωρήσω στην ικανοποίησή μου (που δεν θα είναι με επιστολή, αλλά θα είναι ενυπόγραφη...);

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου