Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Πράσινοι Οικολόγοι: Για γέλια ή για κλάματα;

"Τίνος είσαι συ;"

Οι λόγοι για τους οποίους δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να ασχοληθώ με μία σειρά από θέματα είναι οι εξής τρεις, που στρέφονται γύρω από δύο θέματα και είναι οι Πράσινοι Οικολόγοι... Είναι αυτό που λέμε "πράσινα άλογα" αλλά και "πράσειν άλογα"...

Μέσα από την ένταχνη δημιουργία ενός δικτύου επιτροπών, συλλόγων και συμμετοχών, μοιάζουν σαν διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου καλά τοποθετημένοι μέσα στο χώρο (τηλεοπτικό, διαδικτυακό) προσπαθούν να δώσουν την εντύπωση ότι είναι πολλοί.

Σε αποκαλυπτικό άρθρο - ξεσκέπασμα του Greek Alert μπορούμε να διαπιστώσουμε το μέγεθος της πλάνης που στήθηκε προκειμένου να γίνει μία προσπάθεια (εν αρχής δημοσκοπική...) αποπροσανατολισμού αλλά και υφαρπαγής ψήφων από τους δυσαρεστημένους πολίτες του Ελλαδιστάν. Επειδή τους τελείωσαν οι μπανάνες, οι εγκέφαλοι του σχεδιασμού αποφάσισαν να χρησιμοποιήσοπυν άλλο "φρούτο" και να βάλουν σαν "κερασάκι στην τούρτα" τον Τρεμόπουλο, βασιζόμενοι στην ανεκδιήγητη ηλιθιότητα που εκτόξευσε προ εικοσαετίας περίπου ο γνωστός Κρητικός που δεν τον ψηφίζουν ούτε οι Κρητικοί, ο Κων. Μητσοτάκης (ο γεροντότερος).

Οι καταγγελίες για το κόμμα Τρεμόπουλου πέφτουν σωρηδόν στο διαδίκτυο, αλλά πόσες από αυτές φτάνουν στους Έλληνες ψηφοφόρους;Διαβάστε το καταγγελτικό άρθρο του Greek Alert που φανερώνει τον σχεδιασμό των Πράσινων Οικολόγων. Είναι απλά εξαιρετικό!

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χρηματοδοτούνται από τον Βγενόπουλο και την MARFIN

Μετά από τις κραυγαλέα μισελληνικές θέσεις των Τρεμόπουλων και ο τελευταίος φερετζές του ψευδώνυμου σχήματος της οικολογίας πέφτει. Δείτε με τα μάτια σας το ξεδιάντροπο ξεπούλημα των Οικολόγων Πράσινων στον Βγενόπουλο και την MARFIN, μέσα από αλλεπάλληλες ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημιστικές καταχωρήσεις το 2008 και το 2009 στην ΕΠΙΣΗΜΗ εφημερίδα του κόμματος, την Πράσινη Πολιτική.Μπράβο στους Οικοσοσιαλιστές που ανέβασαν το ντοκουμέντο της ντροπής.Οι καταχωρήσεις, 8 συνολικά τον αριθμό, ψιθυρίζεται ότι απέφεραν 160.000 Ευρώ στους Οικολόγους Πράσινους κατευθείαν από το ταμείο τη MARFIN.Όπως, προκλητικότατα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρυσόγελος στον Λαζόπουλο, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν μια "φθηνή" καμπάνια 150.000 Ευρώ. Να μας πουν λοιπόν πού τα βρήκαν, όταν δεν έχουν κρατική χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση από τους Πράσινους Ευρώπης κυμαίνεται περί τα 20.000 Ευρώ ετησίως.

Ασύλληπτη πολιτική απάτη.
Είναι χρέος κάθε άξιου λειτουργού του Τύπου και του Διαδικτύου να ξεσκεπάσει το όνειδος.
Για μια ακόμη φορά γκρεμίζουν την μεγάλη υπόθεση της Οικολογίας οι αδίστακτοι ντήλερς του περιβαλλοντισμού της χυδαίας αγοράς.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_8867.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου