Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η "Δράση" του Μάνου άρχισε την αντιχριστιανική της δράση!

Οι δραστήριοι... νεο-εποχίτες!

Ο ηθοποιός της "ποιοτικής" σαπουνοειδούς τηλεόρασης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το... δραστήριο κόμμα των γερόντων πολιτικών "υαλοκαθαριστήρων", Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο θέμα" της 17/5/09, μεταξύ άλλων υπακτικώς... δραστηρίων πολιτικών συνταγών, έλεγε:
"Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει άρθρο στο Σύνταγμα που να ορίζει ως επίσημη θρησκεία την ορθόδοξη.
Δεν μπορεί στα δικαστήρια πίσω από την έδρα να είναι η εικόνα του Ιησού Χριστού.
Θεωρώ ότι η πίστη είναι υπόθεση των ανθρώπων κι όχι των κρατών. Αναγνωρίζω την προσφορά της Εκκλησίας, αλλά δεν είμαστε στο 1821!
Είναι αδιανόητο ότι ακυρώθηκε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Που ζούμε;
Πρέπει να σου πω ότι στο "Power of ten", που παρουσίαζα στο MEGA, διαπίστωσα μέσα από τις έρευνες που κάναμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική."
Φυσικά ο κ. Μάνος θα μείνει τραγικά μόνος και παρατημένος στη γωνία της πολιτικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας μαζί με τους άλλους φορείς των "ιών" της "Νέας Τάξης πραγμάτων".Όσα κείμενα της αμερικανικής προπαγάνδας και αν συνυπογράψει με τους φίλους του οικολόγους -πράσινους και όλους τους άλλους δήθεν πολιτικούς του αντιπάλους( βλέπε: http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/05/blog-post_7082.html) ,το μόνο που θα πετύχει είναι το ξεσκέπασμα της παγκόσμιας συνωμοσίας της "Νέας Εποχής" και την αποκάλυψη του αληθινού προσώπου των ντόπιων ...αντιπροσώπων της τόσο στους κομματικούς καταυλισμούς όσο και στους δημοσιογραφικούς-εκδοτικούς οργανισμούς.
Η εικόνα του ρεαλιστή και" ειλικρινούς" πολιτικού που για το "καλό της πατρίδας", δεν θα δίσταζε να στείλει στην ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση τον μισό πληθυσμό των Ελλήνων,έχει ξεθωριάσει από τότε που σαν υπουργός του Μητσοτάκη, πούλαγε για φραγκοδίφραγκα την ελληνική τσιμεντοβιομηχανία στον σημαντικότερο ξένο ανταγωνιστή της, ο οποίος μετά προς δόξαν της λατρείας του νεο-φιλελεύθερου ανταγωνισμού και της... αυτορύθμισης των αγορών, κατέστη μονοπώλιο και από "γωνιακό μαγαζί" την έκανε "επαρχιακό μπακάλικο".
Ο ηθοποιός των συγκλονιστικών σαπουνόπερων ,δεν θα είχε φαίνεται γεννηθεί όταν ο έτερος "Καππαδόκης" της "Δράσης" ήταν υπουργός παιδείας και επομένως είναι δικαιολογημένος να μην γνωρίζει ότι επι υπουργίας του είχε δολοφονηθεί ο καθηγητής Τεμπονέρας απο "αγανακτισμένους" πολίτες.Σίγουρα όμως θα ήταν σε ηλικία που ο εγκέφαλος καταγράφει στην μνήμη γεγονότα και εικόνες,όταν και οι δύο θέλησαν να παράσχουν την... πολύτιμη βοήθεια τους ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι του εκσυγχρονισμένου ΠΑΣΟΚ .
Αντιλαμβάνομαι ότι ο προαναφερθείς ηθοποιός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής, θέλει να δείξει στα νεο-εποχίτικα αφεντικά του ότι είναι... δραστήριος εργάτης των εντολών τους,όμως εκθέτει τον εαυτό του δείχνοντας αφ΄ ενός την ασχετοσύνη του για τις συνθήκες εκείνες που επιβάλλουν ή επιτρέπουν μια συνταγματική αναθεώρηση και την φασίζουσα αντίληψη "γράφω στα παλιά μου παπούτσια την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων χριστιανών ορθοδόξων".
"Καλή" η... προσπάθειά σου αγαπητέ Μαρκουλάκη, αλλά όσο ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει σώας τας φρένας του, ούτε ευρωβουλευτής, ούτε "υπουργός των ταυτοτήτων και των ομοφυλοφιλικών συμφώνων συμβίωσης" θα γίνεις.
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όσο πάει και τον εκτιμώ περισσότερο τον Μαρκουλάκη (ναι τον Μαρκουλακη της σαπουνοπερας με παιδεια και επιπεδο σαφως ανωτερο του συγγραφεος της συγκεκριμενης καταχωρισης, του 'ηθοποιος' αρα 'αχρηστος' -ακλόνητο επιχείρημα).
    Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός *δεν* εχει σώας τα φρένας του και γι'αυτό δεν εκλέγει σωστά άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή