Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Διαλύθηκε το Φιλλεληνικό Δίκτυο στα Σκόπια!!!

Αποφάσισαν με "το πνεύμα του καιρού"

Η απόφαση πάρθηκε χθες και η είδηση είναι βέβαιο πως στεναχωρεί τους Έλληνες που ένιωθαν την ζεστή προσέγγιση του Φιλελληνικού Δικτύου Σκοπίων, το οποίο με την δράση του απέδειξε πως η Ελλάδα μόνο φίλη μπορεί να είναι προς τον λαό των Σκοπίων, αλλά και οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ μόνο οφέλη μπορούν να έχουν από την Ελλάδα.
Στάθηκε γερά, παρά τις αντιξοότητες και πάλεψε ενάντια στο καθεστώς Γκρούεφσκι το Δίκτυο Φιλελλήνων και η δράση του έγινε οδηγός για όλους εκείνους που στο μέλλον θα θελήσουν να συμβάλουν για ένα καλύτερο αύριο στα Σκόπια, στην Ελλάδα αλλά και στις κοινωνίες των πολιτών που έγιναν υποδοχείς μίας ανήκεστης προπαγάνδας με κύριο σκοπό τη δημιουργία μίσους μεταξύ των δύο λαών.

Οι άνθρωποι του Δικτύου έχουν κερδίσει την συμπάθεια και την αγάπη μας, την φιλία μας και την δηλωμένη συμπαράστασή μας σε οτιδήποτε μας ζητήσουν στο μέλλον.
Η δήλωση διάλυσης του Φιλελληνικού Δικτύου
"Η απόφαση να διαλυθεί το SPN, της οργάνωσης με βάση την πόλη των Σκοπίων που δημιουργήθηκε ως ένα ανεπίσημος οργανισμός Μαθητών, τον Νοέμβρη του 2008 ώστε να αντιδράσει ενάντια στην Ανθελληνική Προπαγάνδα, Σλαβοφοβία και Φασιστική Ιδεολογία του Γκρουεβισμού, πάρθηκε σήμερα (Σ. 30 Μαΐου) μετά απο συμβούλιο των 4 μελών του. Η απόφαση βασίστηκε σε κοινή σύγκλιση σχετικά με την συγκεκριμένη αποστολή της οργάνωσης.
Συμφωνήθηκε ότι η οργάνωση εκπλήρωσε την αποστολή της εναντίον της Ανθελληνικής Προπαγάνδας και του Αντι-Σλαβισμού που προαγόταν απο το νυν καθεστώς των Σκοπίων. Η οργάνωση είχε συγγράψει 4 memos που στάλθηκαν σε 300 πολιτικούς, δημοσιογράφους και καθηγητές στην Ρωσία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.
Η διανομή των φυλλαδίων στα Σκόπια και στο Κουμάνοβο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Το blog της οργάνωσης, με συνδέσμους σε πάνω από 60 sites, διαβάστηκε εκτεταμένα στην FYROM και στο εξωτερικό καθώς και συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια.
Προσπάθειες να δυσφημιστεί η οργάνωση ενορχηστρωμένες από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας του Ψευδομακεδονικού κράτους αποδείχτηκαν ανεπιτυχή. Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζοντας το “πνεύμα του καιρού”.
Εμείς, τα μέλη του SPN, αποφασίσαμε να διαλύσουμε την οργάνωση και να συνεχίσουμε το Φιλελληνικό μας σκοπό σε ατομικό επίπεδο.
Επιθυμούμε να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας υποστήριξαν ηθικά και πνευματικά.
CCD του Σλαβικού Φιλελληνικού Δικτύου,
Skoplje, May 30th 2009".
Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου