Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

RAND: Ένας 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα γλυτώσει την Αμερική!


Ποιοί άνθρωποι τα σχεδιάζουν όλα αυτά;

Σχεδιάζουν πολέμους και θανάτους για να γλυτώσουν οι ίδιοι, από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί και αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι η ίδιοι! Ανίκανοι όντες να διαχειριστούν το πρόβλημά τους, το μετέθεσαν στον πλανήτη και όταν πια, ακόμη και τότε, δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν, το ανέθεσαν σε στυγνούς δολοφόνους, προκειμένου να κρύψουν την ανικανότητά τους κάτω από αμέτρητους θανάτους ανθρώπων, διαπράττοντας (για μία ακόμη φορά) ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας...!
Το φαινόμενο αυτό, φυσικά δεν είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά σήμερα είναι πολύ πιθανό ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ενός πολέμου μεταξύ υπερδυνάμεων να κοστίσει σε δισεκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, τις οποίες και φυσικά δεν υπολογίζει η "δεξαμενή σκέψης" που έκανε τη σχετική εισήγηση στο αμερικανικό Πεντάγωνο.
Βέβαια, η δεξαμενή αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως δεξαμενή λυμμάτων ή δεξαμενή θανάτου και ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να ελεγχθούν και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα αυτών που σκέφτονται και που σχεδιάζουν τους θανάτους εκατοντάδων εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων ανθρώπων, προκειμένου να "παράξουν έργο" και να πληρωθούν δίκαια τον μισθό της εργασίας τους. Μία εργασία που ακόμη και ο ίδιος ο θάνατος μάλλον θα φοβάται!
Το ότι, οι ΗΠΑ αναθέτουν την λύση του οικονομικού του αδιεξόδου σε "think tanks" που σχεδιάζουν την εξαφάνιση (σχεδόν) της ανθρωπότητας, είναι ένα στοιχείο που προδίδει τις μύχιες σκέψεις της υπερδύναμης, η οποί προβάλει πλέον απειλητικά απέναντι σε όλα τα έθνη και σε όλους τους λαούς της υφηλίου.
Μετά από Γαλλική είδηση, τα Κινεζικά μέσα ενημέρωσης και άλλα ευρωπαϊκά αργότερα, σε μεγάλη ένταση ανάφεραν και σχολίασαν την τελευταία συνάντηση μεταξύ του πολυεθνικού «think tank» RAND και του Πενταγώνου στις ΗΠΑ.
Ο Οργανισμός Ροκφέλλερ & Φορντ-Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική.
Οι διευθυντές του Rand που είναι επίσης μπλεγμένοι στη διαβόητη ομάδα Carlyle που διοικείται από πρώην πολιτικούς ζήτησαν τα $5 τρισεκατομμύρια δολάρια του προγράμματος διάσωσης της οικονομίας να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση ενός νέου πολέμου!
Η ακριβής χώρα που θα δεχτεί την επίθεση δεν έγινε γνωστή αλλά οι πιθανοί υποψήφιοι είναι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και πιθανόν ακόμα και η Ιαπωνία αφού αυτοί κρατάνε το περισσότερο χρέος των ΗΠΑ.
Ο αναλυτής της RAND κατέστησε σαφές στο Πεντάγωνο και στους πολιτικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους που ήταν παρόντες ότι η επίθεση πρέπει να γίνει σε ένα έθνος μεγάλης επιρροής ξένης ισχύος. Γι' αυτό το λόγο η Βόρεια Κορέα γρήγορα απορρίφθηκε.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/rand-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου