Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Τα περίεργα "παιχνίδια" εναντίον της Ελλάδας-Να περιμένουμε χειρότερα;

Κύριοι ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είναι πιο φανερό από ποτέ ότι έχει κατακλειστεί από ανδρείκελα εντολοδόχους ξένων συμφερόντων. Έχουν πιάσει καίρια πόστα στον κρατικό και μη, μηχανισμό και προωθούν το σχέδιο αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας. Νεοταξικά παπαγαλάκια τα οποία κάνουν πως νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε παράνομου μετανάστη αδιαφορώντας παντελώς για τα δικαιώματα των Ελλήνων στην ίδια τους τη χώρα. Βρύθει ο τόπος από ύποπτες οργανώσεις που ευαγγελίζονται τα δικαιώματα του κάθε μη Έλληνα στην ίδια την Ελλάδα, δείχνοντας παράλληλα μια ρατσιστική συμπεριφορά κατά των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα κατηγορούν τους πατριώτες για ρατσισμό.
Το 2007 κάηκε όλη η Ελλάδα, ποιος βγήκε με παρρησία να πει ποιός ξένος δάκτυλος ήταν πίσω από τις φωτιές και γιατί; Τον Δεκέμβριο του 2008 με τις ταραχές, στήθηκε το ιδανικό σκηνικό από τα ξένα συμφέροντα και τους εν Ελλάδι εντολοδόχους τους για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα. Τα γεγονότα αυτά ήταν γνωστά στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία από το Νοέμβριο, οπότε και είχαν κάνει κρατήσεις για τα συνεργεία τους που θα κάλυπταν τα γεγονότα. Ένας ή δύο δημοσιογράφοι τόλμησαν να ψελίσουν λίγο ποιος ξένος δάκτυλος ήταν από πίσω. Χρησιμοποίησαν τους μετανάστες για τους οποίους κάποιοι κόπτονται στις κάμερες σαν τον προσωπικό τους στρατό, εναντίον της χώρας μας. Ποιός είδε και είπε ότι τον ίδιο καιρό στην Τουρκία επιχειρούσαν να κάνουν μια παρόμοια αποσταθεροποίηση με την οργάνωση Ergenekon?
Μέσα σε αυτό λοιπόν το σκηνικό αμοιβαίας αναρχίας, κάποιοι ξένοι επιχειρούσαν να στήσουν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια. Όταν στην Ελλάδα, ο απλός πολίτης κατάλαβε μετά τις πρώτες ημέρες των ταραχών ποιοί ήταν οι ψευτοαναρχικοί κουκουλοφόροι και τι σχέδια είχαν, βγήκε στους δρόμους εναντίον αυτών των μαριονετών. Αμέσως όμως τα ανδρείκελα του συστήματος προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτή τη λαϊκή αντίδραση και πήγαν να πούν ότι δεν ήταν απλοί πολίτες αλλά μέλη της Χρυσής Αυγής. Τυπικό παράδειγμα ο δήμαρχος Πάτρας, Ανδρέας Φούρας, ο οποίος βλέποντας τους Πατρινούς να μην ανέχονται πλέον την καταστροφή των περιουσιών τους, έσπευσε να καλύψει τη λαϊκή αγανάκτηση χαρακτηρίζοντας Χρυσαυγίτες μια ολόκληρη πόλη. Αν Χρυσαυγίτης είναι να αγαπάς την χώρα σου και να την προστατεύεις τότε όλοι ειμαστε Χρυσαυγίτες και αυτό το λέω χωρίς να είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Στο προκείμενο τώρα, τις τελευταίες ημέρες έχουμε τις διαδηλώσεις των μουσουλμάνων μεταναστών που ΛΕΓΕΤΑΙ ότι είχαν αφορμή το σκίσιμο του Κορανίου. Πολλά ακούγονται για το αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα........ Αυτό που βλέπει ο κάθε νουνεχής πολίτης είναι ότι έσπευσαν για άλλη μια φορά οι γνωστοί επαγγελματιές ψευτοπροοδευτικοί για να υποκινήσουν πορείες και ταραχές δείχνοντας το μέγεθος του "στρατού" τους. Κανένας δεν υποστηρίζει ότι οι μετανάστες πρέπει να κακομεταχειρίζονται, αυτό ειναι λάθος. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με στοχευμένες υπόγειες κινήσεις που είχαν ως σκοπό την συσσώρευση όλων αυτών των λαθρομεταναστών (κυρίως μουσουλμάνων) με σκοπό τη δημιουργία ενός άτυπου στρατού εντός των "τειχών".

Όλα αυτά λοιπόν εμένα μου φέρνουν στο μυαλό μια γενική πρόβα άλλης μιας εσωτερικής αναταραχής η οποία θα συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ακόμα κατασκευασμένου θερμού επεισοδίο στο Αιγαίο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ήδη πολλοί εκτιμούν ότι θα έχουμε ένα τέτοιο επεισόδιο γύρω στον Οκτώβριο.

Κύριοι μακάρι όλα αυτά να ήταν αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας. Πάντως σας λέω να είσαστε έτοιμοι για όλα και μην εφησυχάζετε.

Ένα μήνυμα που μου έστειλαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου