Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η κυβέρνηση Ομπάμα στο έλεος φασιστικών επιρροών


  • Παίζεται η μοίρα όλων των εθνών
Ναζιστές πίσω από την παρούσα πολιτική Υγείας και Οικολογίας των ΗΠΑ
  • Ο Αδόλφος Χίτλερ σε μοντέρνα έκδοση
  • Η WWF και τα ναζιστικά αφεντικά της παίζουν με την τύχη της ανθρωπότητας
  • Η διάλυση των κυρίαρχων κρατών από την "αυτοκρατορική" Ευρωπαϊκή Ένωση
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Δράσε τώρα!


OBAMA'S 'POUND OF FLESH'!

του Lyndon H. LaRouche, Jr
μετάφραση επεξεργασία Βίκυ Χρυσού

24 Μαΐου 2009

Από τη στιγμή της επίσκεψής του για να αγκαλιάσει την μικρή κακοήθη Βασίλισσα στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος Barack Obama δεν προσποιείται πλέον πως είναι το πρόσωπο που φαινόταν να είναι, για το σύντομο διάστημα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου, αρχικού "μήνα του μέλιτος" της προεδρίας του.

Σε ένα ορισμένο βαθμό, μπορώ να θέσω υπόψη ορισμένα ακριβή στοιχεία που αφορούν την τρέχουσα συμπεριφορά του, τόσο ως προς το χαρακτήρα του, όσο και ως προς τα φρικαλέα αποτελέσματα που απειλούν τον κόσμο σήμερα, αν αυτό το σχέδιο συνεχιστεί ΧΩΡΙΣ άμεση σαρωτική αντιστροφή κάθε πολιτικής που έχει υποβάλει από το λατρευτικό προσκύνημα στο ιερό του αυτοκρατορικού Buckingham Palace.

Η πραγματική ιστορία αφορά τρομερά πράγματα που θα αναλάβουν τα ηνία του κόσμου, πράγματα που ίσως να συμβούν πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε να πείτε "Αδόλφος Χίτλερ", εάν δεν γίνουν πολύ σύντομα ορισμένες πολύ συγκεκριμένες και πολύ ριζικές αλλαγές που προτείνω.

Υπό τις παρούσες αυτές συνθήκες, καθώς πρέπει να τολμήσω να πω την αλήθεια γι' αυτό το θέμα, άσχετα με τις συνέπειες, έχω μία φοβερή, σχετικά μοναδική ηθική ευθύνη να σας πω τα ακόλουθα:

Όπως είχα προειδοποιήσει, κατά τη διεθνή μου εκπομπή στο Web στις 25 Ιουλίου 2007, ο πλανήτης ολόκληρος έχει αγκαλιαστεί από μια αδιάκοπη διαδικασία παγκόσμιας, γενικής, φυσικής και οικονομικής κατάρρευσης και κρίσης, -όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τότε. Δεν είχα απλά προειδοποίησει, αλλά είχα επίσης προσδιορίσει τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για να αποτραπεί μία επιτάχυνση της διαδικασίας γενικής οικονομικής κατάρρευσης και κρίσης.

Αυτοί που γνωρίζουν τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας από το θάνατο του Προέδρου Franklin Roosevelt και εδώ, θα θυμούνται ότι
  • η πρώτη μου πρόβλεψη, η οποία προειδοποιούσε στα μέσα του 1956, για μια σοβαρή ύφεση που αναμενόταν να επέλθει το χρονικό διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου-Μαρτίου 1957, ακολουθήθηκε από μια γενική προειδοποίηση στο διάστημα μεταξύ 1959-60, που αναφερόταν στην ενδεχόμενη διολίσθηση σε μια κατάρρευση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών που θα άρχιζε το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 1960.
Θα θυμούνται επίσης την πρόβλεψη
  • της ύφεσης του Οκτωβρίου 1987,
  • της αλλοίωσης της "οικονομικής κατολίσθησης" που θα εξυπηρετούσε την εκστρατεία επανεκλογής του Προέδρου George HW Μπους .
  • μιας κατάρρευσης του συστήματος που θα χτυπούσε περίπου στην αλλαγή της χιλιετίας, μεταξύ 1999-2001.
  • Και την πρόβλεψη μου για μεγάλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, στις 3 Ιανουαρίου του 2001, που αναμενόταν εντός εκείνου του έτους. Και ούτω καθεξής.
Κάθε πρόβλεψη που έχω κάνει κατά το διάστημα μεταξύ 1956-2007, έχει επιβεβαιωθεί μέσα στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που αναφερόταν στην συγκεκριμένη πρόβλεψη.

Αξίζει να σημειωθεί και έχει τη μεγαλύτερη ίσως σημασία σχετικά με όσα λέω στην παρούσα έκθεση, πως ο λόγος της μοναδικής επιτυχίας μου ως "προβλέπων", δεν βρίσκεται στη δική μου πιθανή ιδιοφυΐα, αλλά στην ανικανότητα των αντιπάλων μου.

Γνωρίζω ότι οι στατιστικές προβλέψεις μονεταριστών αποτελούν ένα επάγγελμα που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να θέλγει σαν δόλωμα (θέλγητρο) τους ανίκανους στη δική τους περιφρόνηση. Οι προβλέψεις μου βασιζόταν στο ρόλο των επιλογών της πολιτικής για να προσεγγίσουν τις καταστροφές και κατατροπώνουν τις φήμες των υπέρμαχων των στατιστικών προβλέψεων. Βρέχει πολιτικές, και όχι στατιστικές, που φέρνουν την πιο αξιοσημείωτη οικονομική καταστροφή της σύγχρονης ιστορίας.

Από τότε, πέρα από κάθε δικαίωμα υγιούς ανθρωπινής αμφιβολίας, έχει αποδειχθεί πως όλοι μου οι υποτιθέμενοι αντίπαλοι μεταξύ των οποίων κατά τ' άλλα έξυπνοι και επαρκώς μορφωμένοι, οι οποίοι είχαν αντίθετη γνώμη, κάνουν αποδεδειγμένα τρομερό λάθος.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως ο πρόεδρος Barack Obama θα ήταν αρκετά ευφυής και έξυπνος, ώστε να αποφύγει να έρθει σε σύγκρουση με προειδοποιήσεις μου. Ως Πρόεδρος μέχρι σήμερα, έχει σαφώς αποτύχει στον συγκεκριμένο λογαριασμό. Εαν απεχθάνεται ό, τι έχω πει, και δεν αμφιβάλλω ότι το κάνει, δεν έχει να κατηγορήσει κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό του.

Αυτή η πλοκή, αυτό το μοτίβο αποτυχιών ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση, εντός των ΗΠΑ, από το θάνατο του Προέδρου Franklin D. Roosevelt και μετά. Σε παγκόσμιο επίπεδο έχει πλέον αναδειχθεί και πάλι ένα μοτίβο ανόητης συμπεριφοράς από τον Πρόεδρο Barack Obama και την κυβέρνησή του: τα παρόντα ρεύματα κακής συμπεριφοράς περνούν μέσα από τον τρόπο εφαρμογής της υγειονομικής περίθαλψης και άλλων ειδικών μορφών τρέχουσας οικονομικής συμπεριφοράς, όπως αυτή διενεργείται από τον Peter Orszag, τον Larry Summers και τον Ezekiel Emanuel. Ενέργειες που η δίκη της Νυρεμβέργης -των Ναζί- είχε καταδικάσει ως "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας."

Αυτό που μόλις είπα, δεν είναι ένα θέμα που χρειάζεται ταξινόμηση είτε ως θεμιτό ή αθέμιτο σχόλιο. Είναι η μόνη κρίση που βρίσκεται, τόσο μέσα στη σφαίρα της αλήθειας, της λογικής και της ευπρέπειας και επίσης είναι και η μόνη υγιής άποψη αυτών που έχουν την λογική, την ευφυΐα, την αντίληψη, τα κότσια αλλά και την ειλικρίνεια να δηλώσουν τα πράγματα ως έχουν.

Γεγονός είναι, ότι με την εκλογή του Obama ως Προέδρου, εμείς, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, έχουμε εξαπατηθεί από την πιο ακριβοπληρωμένη, αγορασμένη και πληρωμένη εκλογή Προέδρου στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία. Σε ένα μεγάλο βαθμό, έχει αποδειχθεί ότι ήταν
"η καλύτερη Προεδρία που θα μπορούσε να αγοράσει ο συνδυασμός του διεθνούς μαύρου χρήματος από ναρκωτικά, όπως αυτά του διεθνούς προωθητή του ντοπαρίσματος George Soros, και από το διεθνές χρηματοπιστωτικό συγγενολόι απατεώνων."
Το πιο ευγενικό πράγμα που θα μπορούσε να ειπωθεί σήμερα για τις πολιτικές επιλογές που εγκρίνει ο Πρόεδρος Obama, είναι πως δεν είναι μόνο διαβολικές ως προς τις φασιστικές προθέσεις που εκφράζουν στην πράξη, αλλά πως πρόκειται για αξιοσημείωτες περιπτώσεις που ουσιαστικά αποτελούν ακριβή αντίγραφα της πολιτικής του Αδόλφου Χίτλερ, όπως είναι π.χ. η περίπτωση της τρέχουσας υγειονομικής περίθαλψης και της λεγόμενης "οικολογικής πολιτικής": αν και μπορεί να θεωρηθούν ως ειλικρινή λάθη κλινικά παραφρόνων.

Κάτι άλλο που πρέπει να ειπωθεί στο θέμα αυτό, είναι πως προφανώς -ο Ομπάμα- έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από την τρέχουσα επιλογή των ψυχολόγων "συμπεριφοράς" του ("behavioral" psychologists). Δίχως την αφαίρεση της επίδρασης αυτών των brainwashers και των φασιστών οικονομικών συνεργών, δεν υπάρχει ελπίδα για μας στις ΗΠΑ και για τον κόσμο γενικότερα κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος, εκτός αν οι τρέχουσες πολιτικές της κυβέρνησης Obama αλλάξουν, κατά τον τρόπο τον οποίο έχω αναφέρει, πολύ πρόσφατα.

Η δική σας αντίδραση στην προειδοποίηση μου συνεπώς, γίνεται η επιλογή σας για την προσωπική σας μοίρα. Ξυπνήστε! Πριν είναι, σύντομα, πολύ αργά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Πρόεδρος έχει παραδεχθεί το γεγονός αυτό, έστω και μόνο έμμεσα, στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει την τρέχουσα συμπεριφορά του. Πρέπει να τονίσω το γεγονός της υιοθέτησης μιας πολιτικής στο θέμα της υγείας, αντίγραφο-καρμπόν αυτής του Αδόλφου Χίτλερ, στις 1 Σεπτεμβρίου 1939, που αργότερα είχε κριθεί ως γενοκτονία.

Έτσι, από τα πολλά χρήματα που είχαν σταλεί στους υπονόμους του Λονδίνου και της Wall Street, ως εγγύηση για τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς απατεώνες, δεν υπάρχει πλέον σχεδόν τίποτα, δεν έχει απομείνει τίποτε, όπως δήλωσε ο Obama, ούτε για την ανάπτυξη της παραγωγής, ούτε για την υγειονομική περίθαλψη.

Αντί να επιβάλει αύξηση των ποσοστών θανάτων στον πληθυσμό των ΗΠΑ, θα έπρεπε να είχε ακυρώσει τις εγγυήσεις για τις δόλιες αξιώσεις των μεγαλύτερων χρηματοοικονομικών απατεώνων του πλανήτη, βάζοντας το σύστημα σε θέση πτώχευσης-αναδιοργάνωσης. Θα έπρεπε να είχε αποφασίσει να αυξήσει την παραγωγικότητα της εθνικής οικονομίας, αντί να επιλέξει το Ναυάγιο μιας θεοπάλαβης, υπέρ της γενοκτονίας, νεο-μαλθουσιανής καταστροφής. Η πολιτική πρακτική του μέχρι σήμερα αποτελεί τη "Θυσία του μωρού για χάρη των πολύ, πολύ, βρόμικων απόνερων του οικονομικού λουτρού"!

Οι προφάσεις που επικαλέστηκε για την αμαρτωλή λεηλασία των ταμείων για να παχύνουν οι απατεώνες, αυτός ο σημερινός Πρόεδρος μας άφησαν με το γεγονός, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιβίωση των ΗΠΑ, έστω και σχεδόν δύο χρόνια αργότερα από τις 25 Ιουλίου 2007, είναι η αντιστροφή της εγγενούς δόλιας "bail out" (εγγύησης) της Wall Street και του Λονδίνου θέτοντας το σύστημα σε πτώχευση-αναδιοργάνωση, όπως αυτό ορίζεται στην τότε τοποθέτηση μου.

Κατά την επιλογή ανάμεσα στο να εξυπηρετήσει τους απατεώνες ή τους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Πρόεδρος Obama επέλεξε την πλευρά των απατεώνων που συνέβαλαν τόσο πολύ στην αγορά της παρούσας, λιγότερο από το άνευ αξίας, Προεδρίας του.

Η μόνη ελπίδα για την Προεδρία του τώρα, είναι να προδώσει τους απατεώνες που του αγόρασαν την εκλογή του. Πρέπει να το κάνει αυτό για να εξυπηρετήσει τους πολίτες των ΗΠΑ, τα άτομα που τον εμπιστεύτηκαν και είναι σήμερα προδομένα και για τα οποία πήρε το βαρύ όρκο του αξιώματος του.

Η προειδοποίηση μου δεν αποτελεί μια απλή περιγραφή ενός πιθανού αποτελέσματος της σημερινής κυβέρνησης. Περιγράφει τον χαρακτήρα που έχει ήδη σχηματίσει η δημόσια διοίκηση καθώς και την τελική αυτοκαταστροφή της. Αυτό το φρικτό πεπρωμένο του τώρα δεν θα μπορούσε να αλλάξει, αν δεν απαλλαγούμε από τις δεσπόζουσες σήμερα επιρροές εντός της κυβέρνησης Ομπάμα.

Αν δεν απαλλαγούμε, μεταξύ άλλων από την επιρροή του Larry Summers και των "Behaviorist" απατεώνων, οι οποίοι αγόρασαν τη συνείδηση αυτού του Προέδρου σε μια τέτοια υψηλή τιμή. Μόνο αν ο πρόεδρος πετάξει έξω τον Summers και τους ναζιστό-Behaviorists όπως τον Peter Orszag, et al., θα μπορεί το δυναμικό των υπόλοιπων στοιχείων της σημερινής κυβέρνησης να παίξει κυρίαρχο ρόλο για μια επιλογή πιο χαρούμενης κατεύθυνσης.


Οι Αρχές μου σε αυτό το θέμα

Μόνο αν η έγκριση των πολιτικών που έχω καθορίσει, κατά τη διεθνή εκπομπή μου στο Web στις 25 Ιουλίου 2007 αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου τις τρέχουσες πολιτικές του Κογκρέσου και της προεδρίας των ΗΠΑ από το Labor Day το 2007, θα υπάρχει ελπίδα πρόβλεψης επιβίωσης του πολιτισμού του πλανήτη κατά τη διάρκεια της ζωής των σημερινών γενεών.

Δεν έχω κερδίσει μόνο το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση και αρμοδιότητα, ως προβλέπων, να μιλώ χωρίς φόβο για οποιαδήποτε κακή κριτική στα όσα λέω. Με κίνδυνο να χάσω παραλίγο τη ζωή μου ή με την υπαγωγή μου σε τραγικά βασανιστήρια επειδή μιλώ όπως μιλώ, έχω ήδη κάνει πολλά περισσότερα από το να πληρώσω τα πολιτικά τέλη για το δικαίωμα να μιλώ όπως μιλώ και κάθε σώφρων άτομο στους κύκλους των μονίμων οργάνων της κυβέρνησης ξέρει ότι αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός.

Όποιος γνωρίζει και είναι πρόθυμος να αναγνωρίσει την απάτη που έχει στηθεί, επισήμως από τα συνήθη μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και με άλλους τρόπους, εναντίον μου και εναντίον των συνεργατών μου, κατά την πρόσφατη περίοδο σχεδόν τριών δεκαετιών, πρέπει να γνωρίζει πως πρόκειται για πραγματική υπόθεση.

Πρώτα από όλα, αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ακυρώσει το σύνολο της τρέχουσας πολιτικής και του προγράμματος του σημερινού Προέδρου όπως και αυτό του άμεσου προκάτοχου του, αμέσως. Αυτός -ο πρόεδρος Ομπάμα- δεν πρέπει να ξοδέψει ούτε ένα χρόνο επιπλέον για να συνεχίσει την παρούσα εξέλιξη των "προσπαθειών" που θα καταστρέψουν το έθνος μας και τον πολιτισμό γενικότερα.

Η αλλαγή πρέπει να έρθει ξαφνικά και τώρα
. Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε καμία από τις τρέχουσες οικονομικές πολιτικές. Δεν έχουμε τίποτα, πραγματικά τίποτε, να διακινδυνεύσουμε με όποια δαπάνη μπορεί να είναι απαραίτητη στην προσπάθεια να τον παρακινήσουμε να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του. Η Ανθρωπότητα στο σύνολό της θα μπορούσε να μόνο κερδίσει από το σύνολο όσων ή ίδια η ανθρωπότητα δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να χάσει.

Θα με ρωτήσεις: "Θα είναι πρόθυμος;"

Θα είναι αν οι πολίτες και οι φορείς των Ηνωμένων Πολιτειών αποφασίσουν να μην του δώσουν άλλη επιλογή. Η μοίρα όλων των εθνών του κόσμου, τώρα κολλάει στην σχετικά άμεση έναρξη μιας τέτοιας δράσης, ώστε γρήγορα και ξαφνικά να αλλάξουν τη συμπεριφορά του Προέδρου των ΗΠΑ τώρα, για τον ίδιο λόγο που δεν θα ήθελες η αδελφή σου να καταλήξει στο φούρνο φυσικού αερίου κάποιου.

Τότε στο παρελθόν υπήρξαν εγγυήσεις ότι, "Δεν μπορεί να συμβεί", αλλά συνέβη. Τώρα κατηγορούμε τον Χίτλερ και έχουμε δίκιο, όμως, θα έπρεπε επίσης να έχουμε ασχοληθεί με τη δύναμη που δημιούργησε το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ, που και είναι η ίδια: αυτή της βρετανικής μοναρχίας του Πρίγκιπα Φίλιππου της World Wildlife Fund (WWF) σήμερα, μια μοναρχία που εμείς των ΗΠΑ είχαμε αργότερα "διασώσει" ως αντίτιμο για την τότε απαλλαγή του κόσμου από το δημιούργημα της Βρετανίας, τον Αδόλφο Χίτλερ.

Όποιες και αν είναι οι διαφορές μεταξύ Barack Obama και Αδόλφου Χίτλερ, τίποτα δεν διαφέρει ουσιαστικά μεταξύ των κοινωνικών πολιτικών που πλάσματα όπως οι Larry Summers και Peter Orszag καθοδήγησαν τον Πρόεδρο Barack Obama ως τώρα και τις προθέσεις και τα αποτελέσματα του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ, τότε.

Αυτή τη φορά, δεν θα είναι μόνο οι Εβραίοι της Ευρώπης, οι Ούγγροι, οι Πολωνοί, οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι, η γήρανση και η ασθένεια γενικά, που υπήρξαν θύματα υποδειγματικά τερατωδών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αλλά και ο Αμερικανός (και όχι μόνο...) γείτονας σου με ελαφρύ πυρετό ή μια ιάσιμη ασθένεια στη διπλανή πόρτα.

Οι προσωπικές πολιτικές του Obama είναι εκ προθέσεως υπέρ της γενοκτονίας με βάση το ίδιο πρότυπο που επικρατούσε την περίοδο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Εξάλλου, η γενοκτονία και η δουλεία είναι κύρια χαρακτηριστικά της βρετανικής αυτοκρατορίας, καθώς αυτά επικρατούν ακόμη και σήμερα τόσο στην ήπειρο της Αφρικής όσο και στα αραβικά θύματα του λονδρέζικου προγράμματος εμπορίας πετρελαιοειδών Sykes-Picot στην Νοτιοδυτική Ασία.

Σε ορισμένες εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, έχω καταδείξει με βάση την ιστορία, η οποία παρέχει πληροφορίες για τη φύση και την προέλευση του παρόντος αναπτυσσόμενου συστήματος της ολιγαρχικής-χρηματοδότησης της αυτοκρατορικής -βασιλείας ευρέως γνωστή ως "η Βρετανική Αυτοκρατορία". Αυτοκρατορία γνωστή, που στην πραγματικότητα, ανάλογα με την ειδική μορφή της συνέχισε να υπάρχει με βάση τον Βενετικό κανόνα ολιγαρχικού χρηματοδότη, και που στην τρέχουσα μορφή της βασίζεται στην κληρονομιά που άφησε ο Βενετός οικονομολόγος Paolo Sarpi ως σύστημα αυτοκρατορικού φιλελευθερισμού (imperial Liberalism).

Το μόνο φάρμακο για τον κίνδυνο που απειλεί άμεσα τον πλανήτη άμεσα, είναι το αμερικανικό πολιτικό-οικονομικό σύστημα, που συνδέεται με έννοιες του πιστωτικού συστήματος, και όχι τα πάντα εγγενώς ιμπεριαλιστικά μονεταριστικά συστήματα. Μόνον η κοινή δράση από μια συνεργασία των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνα και της Ινδίας, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σώμα απαραίτητων ενεργειών για τη διάσωση του πλανήτη από την κάθοδο στην κόλαση που πραγματοποιείται τώρα.

Δυστυχώς, τα έθνη της ηπειρωτικής Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης δεν είναι ελεύθερα, αυτή τη στιγμή, για να συμμετάσχουν στην ίδρυση ενός νέου παγκόσμιου-πιστωτικού συστήματος, που να συνδέεται αντίστοιχα με κυρίαρχα έθνη-κράτη.

Για την ώρα, το τελευταίο ίχνος της πραγματικής κυριαρχίας των εθνών μεταξύ της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης πήρε τον κατήφορο για την αυτοκρατορική κόλαση που είχε κατασκευαστεί με τις πρωτοβουλίες της πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ και τους ηγετικούς συνεργούς της: τον Πρόεδρο των ΗΠΑ George HW Μπους και τον αντι-γάλλο Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.

Μόνο με τη διάλυση της συμφωνίας που υπέγραψαν εναντίων της Γερμανίας και άλλων χωρών της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής ευρωπαϊκής ηπείρου (της Ε.Ε) θα μπορούσε, στη συνέχεια κάθε κράτος ανάμεσα σε αυτά να ελευθερωθεί για να συνεχίσει την κυριαρχία του πάνω από στις εξωτερικές και εσωτερικές του υποθέσεις.

Στην πραγματικότητα, ενώ πολλά ανόητα άτομα, μεταξύ των οποίων πολλοί άνθρωποι με πολύ υψηλές θέσεις, μιλούν απαξιωτικά για τις ΗΠΑ, λέγοντας πως έχουν αναλάβει τον πρώην αυτοκρατορικό ρόλο του αγγλο-ολλανδικού-Φιλελευθέρου μονεταριστικού συστήματος, ενώ γεγονός είναι ότι το μόνο αυτοκρατορικό συστήματα στον πλανήτη τώρα, είναι το κέντρο του Λονδίνου, το ιμπεριαλιστικό σύστημα του μονεταρισμού γνωστό ως δόγμα και πρακτική του "ελεύθερου εμπορίου" ("free trade").

Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές συστημάτων. Ένα σύστημα από σεβαστά απόλυτα κυρίαρχα έθνη-κράτη. Το άλλο, ο εχθρός του κυρίαρχου έθνους-κράτους, που είναι γνωστός ως μονεταρισμός ή ελεύθερο εμπόριο. Η αυτοκρατορική-ιμπεριαλιστική εξουσία πρέπει να καταστραφεί, εφόσον υπάρχει έθνος που επιθυμεί να γίνει κυρίαρχο και πάλι, είναι η κατάργηση του μονεταρισμού σε οποιαδήποτε μορφή.

Μονεταρισμός σημαίνει την ύπαρξη ενός συστήματος χρηματικών αξιών, το οποίο είναι ανεξάρτητο από την εθνική κυριαρχία και συνεπώς η αυτοκρατορική-ιμπεριαλιστική εξουσία είναι αυτή στην οποία υπόκεινται όλα τα έθνη που αποδέχονται το μονεταρισμό και μετατρέπονται σε απλές αποικίες του ιμπεριαλισμού.

Η περίπτωση της σημερινής απάτης παγκόσμιας κρίσης έχει βασιστεί πλήρως και απολύτως στην αρχή επιβεβαίωσης-πραγματοποίησης των μονεταριστικών αξιώσεων πάνω και ενάντια στις εθνικές οικονομίες, για την οποία μια συμμορία προδοτών που ελέγχει υψηλόβαθμες θέσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και της Federal Reserve System (αλλά και εντός της ΕΕ και της Ελλάδας), ενεργούσε ως συνεργός μιας αλλοδαπής οικονομικής δύναμης, μια δύναμη που θέλει να λεηλατήσει και να καταστρέψει πολλά έθνη, τα οποία θα έπρεπε να είναι κυρίαρχα, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών (και της δικής μας χώρας), που αποτελεί λεηλατημένο θύμα προδοτικής συνενοχής ακόμα και από την πλευρά της επιρροής μεταξύ μερών και στοιχείων της δικής μας κυβέρνησης.

Στα πλαίσια αυτά και γι' αυτό το λόγο, η σημερινή πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι προδοτική, εάν δεν είναι αποτέλεσμα συνειδητής πρόθεσης ανόητων που επιτρέπουν να αναπτυχθεί αυτή η κατάσταση.

Στα πλαίσια αυτά , είμαι ένας πραγματικός πατριώτης της Δημοκρατίας μας. Μπορείτε να πείτε πραγματικά το ίδιο και για τον εαυτό σας;

Απο το Blog της Τοξότισσας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου