Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ανύπαρκτη τιμή της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"

Ή πώς μία εφημερίδα μπορεί να γίνει ηθική αυτουργός σε ανθρωποκτονία από πρόθεση

Στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Heinrich Böll, "Η χαμένη τιμή της Κατερίνας Μπλουμ" μία "ύποπτη" για συνεργασία με τρομοκράτες νεαρή μικροαστή οδηγείται στον ευτελισμό και την τελική καταστροφή λόγω της ακόρεστης ανθρωποφαγίας μίας λαϊκίστικης δεξιάς ταμπλόιντ εφημερίδας (υπονοείται η Bild-Zeitung).
Στον αντίποδα της Bild-Zeitung, η αριστερίστικη λαϊκίστικη "Ελευθεροτυπία" του μεγαλοσυγκροτήματος Τεγόπουλου, γνήσια έκφραση του μεταπολιτευτικού άνευ όρων "προοδευτισμού", έχει αναλάβει εργολαβικά........... τον τελευταίο καιρό την υποστήριξη των ακραίων ισλαμιστών, στο όνομα της "πολιτικώς ορθής" υποστήριξης των κάθε λογής μειονοτήτων.
Για την "Ελευθεροτυπία" ο κύριος εχθρός είναι ο χριστιανισμός, και δη ο Ορθόδοξος, οπότε ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ημέρα που μπήκαν γκαζάκια σε εκκλησίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από τη Μεγαλοβδομάδα, η εφημερίδα του Τεγόπουλου ήταν η μόνη που όχι μόνο δεν έβαλε το θέμα στην πρώτη σελίδα, αλλά και ανάρτησε στην πρώτη σελίδα, ως είδηση, την απόκτηση τζαμιού από τη μπαγκλαντέζικη κοινότητα μέσω αγοράς μεγάλου ορόφου κτιρίου πίσω από το Δημαρχείο, αφού στους "καημένους" το κράτος δεν χτίζει τζαμί! (Αλήθεια, στους Έλληνες του εξωτερικού, το κράτος έχτισε τις εκκλησίες;).

Το ότι η "Ελευθεροτυπία" εκφράζει με συνέπεια έναν άκρατο αντιχριστιανισμό είναι δικαίωμά της. Όποιος θέλει την αγοράζει. Παλιότερα την αγόραζα τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα, τα τελευταία χρόνια το έχω κόψει και το κάνω συνειδητά, όχι πάντως για λόγους οικονομίας.
Αυτό που ΔΕΝ είναι όμως δικαίωμα της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι να σιγοντάρει εμμέσως πλην σαφώς στη διάπραξη ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Τί εννοώ;
Σήμερα 27/5, η καλή μας Bild-Zeitung του ελληνικού αριστερισμού (βλέπε "Ελευθεροτυπία") προέβαλλε ευμενώς στην πρώτη σελίδα την απαίτηση των διαφόρων ισλαμιστών ηγετών των εδώ μουσουλμάνων να αποκαλύψει η αστυνομία το όνομα του αστυνομικού που έσχισε τα φύλλα από το Κοράνι. Σημειωτέον ότι το έντυπο του Τεγόπουλου ρίχνει λάδι στη φωτιά για τρίτη τουλάχιστον συνεχή ημέρα, συντηρώντας το θέμα στην 1η σελίδα του.

Στο παρελθόν έχω ταχθεί κατά της απαγόρευσης δημοσίευσης ονομάτων παιδεραστών από την περίεργη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (δημιούργημα της εκσυγχρονιστικής - σοσιαλιστικής κυβέρνησης Σημίτη, την οποία στήριξε η "Ε"). Όμως, εδώ το ζήτημα είναι άλλο, τελείως διαφορετικό.

Ο κάθε νοήμων ξέρει τι σημαίνει η δημοσίευση του ονόματος του αστυνομικού που έκανε την αναμφισβήτητη ανοησία: Τη θανατική του καταδίκη από τους ισλαμιστές που βρίσκονται ΚΑΙ μεταξύ των "καημένων" μεταναστών (και λαθρομεταναστών). Με όποιο τρόπο αυτή είναι εφικτή και με όποιο τρόπο βάλει ο νους σας και ο νους των ισλαμοκάφρων. Προηγούμενα υπάρχουν πολλά, διεθνώς. Και τούτο επειδή το ίδιο το Κοράνι ζητάει τον θάνατο για τους "εχθρούς του Αλλάχ".

Αν αυτό που κάνει η "Ελευθεροτυπία" δεν είναι δυνητικά υποκίνηση σε έγκλημα κατά της ανθρώπινης ζωής, τότε τί είναι; Απευθύνομαι στην κοινή λογική, τίποτα άλλο.

Και αναρωτιέμαι: Μήπως από τα μπλογκ που έχουν μία στοιχειώδη κατανόηση στο συμφέρον αυτού του τόπου θα έπρεπε να γίνει καταγγελία της πατσαβούρας του Τεγοπουλιστάν;

http://ventetta.blogspot.com/2009/05/blog-post_9856.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου