Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Συνεχίζεται η λασπολογία εναντίον των Ελλήνων από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ,με ταυτόχρονη αγιοποίηση των "μεταναστών"

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙΑ"!!!-ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ-ΒΟΣΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ...

Οφείλουμε μερικές απαντήσεις στο σημερινό εμετικό και άκρως ψευδές δημοσίευμα των "Νέων",που προστίθεται στη λίστα όλων εκείνων που προσπαθούν,τις τελευταίες μέρες,να μας πείσουν πόσο "κακοί ρατσιστές είναι οι Έλληνες" που δεν αφήνουν στην ησυχία τους τους "καημένους μετανάστες,που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα".Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο παραμυθάκι έχει παρατραβήξει,πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους...

"Ο 26χρονος Ναμπίλ Μπαλούλ από την Αλγερία μένει σε ένα από τα δωμάτια του παλιού Εφετείου μαζί με πέντε ακόμα συμπατριώτες του. Στην Ελλάδα έφτασε μέσω της Τουρκίας, αφού πρώτα πλήρωσε 5.000 δολάρια σε έναν λαθρέμπορο και διέσχισε τον ποταμό Έβρο. «Είμαι τελειόφοιτος Ιταλικής και Ισπανικής Φιλολογίας, και δούλευα σε ένα σχολείο. Λόγω πολιτικών διαφωνιών όμως, έφυγα από τη χώρα. Στον δρόμο για την Ελλάδα έκανα όνειρα. Πίστευα ότι θα βρω μια δουλειά, θα αγοράσω ένα σπίτι και αυτοκίνητο. Έλεγα στον εαυτό μου ότι στη χώρα σας θα χτίσω μια νέα ζωή. Δεν ήταν όμως όπως νόμιζα», λέει ο Ναμπίλ και συμπληρώνει: «Δεν ήρθα εδώ για να πάρω τη δουλειά των Ελλήνων. Δεν έχω αυτό τον σκοπό. Να ζήσω με αξιοπρέπεια θέλω. Τίποτ΄ άλλο».

Αυτούς τους ανθρώπους, τους «Άθλιους» της Αθήνας, επέλεξαν το Σάββατο το βράδυ μετά τη συγκέντρωση των «Ελλήνων πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας από τους αλλοδαπούς εισβολείς», μέλη της Χρυσής Αυγής για να επιτεθούν. Με την ανοχή των ανδρών των ΜΑΤ, τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης έφτασαν έξω από το Εφετείο τραυματίζοντας αρκετούς από αυτούς.
«Ταμπουρωμένοι» οι μετανάστες με μέλη αριστερών οργανώσεων απέκρουσαν την επίθεσή τους.

«Φοβόμαστε όμως ότι θα ξανάρθουν. Φοβόμαστε πολύ», λέει ο 21χρονος Αλγερινός Ράντι. Ο φόβος του γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, καθώς καθημερινά ακούει ότι η Αστυνομία θα εκκενώσει το κτίριο. «Πού θα πάμε; Θα γυρίζουμε στην πόλη. Τουλάχιστον εδώ είχαμε ένα μέρος να μη μας χτυπάει ο αέρας», λέει στα «ΝΕΑ».

Καταρχήν,είναι απορίας άξιον-Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;-πώς κάποιος που έρχεται από την Αλγερια ή άλλες τέτοιες τριτοκοσμικές χώρες,ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ!Τι συμβαίνει;Είναι δυνατόν κάποιος να μην έχει να φάει και να βρίσκει ξαφνικά ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για να έρθει παράνομα στην Ελλάδα;Αλλά εμείς δεν κακολογούμε τον Ναμπίλ και τους άλλους,ίσα-ίσα,θεωρούμε απολύτως θεμιτό να κάνει ένας νέος όνειρα για μια καλύτερη ζωή:το ερώτημα είναι,ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Οι "ρατσιστές" φταίνε,που κάποιοι,τάχα...πονόψυχοι θολοκουλτουριάρηδες,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ;;;ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά για όλους αυτούς,δεν θα τους χρησιμοποιούσαν μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροπολιτικά σχέδια,αλλά θα τους στέγαζαν,θα τους τάιζαν και θα τους έδιναν αξιοπρεπή δουλειά!ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;

"ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΡΟΦΟ ο 35χρονος Αουμάρ Μουνσαΐφ από την Τυνησία καθαρίζει το δωμάτιό του. Στο διπλανό δωμάτιο υπάρχει μια πινακίδα που γράφει: «Γραφείο Δικαστών». Ο ίδιος δεν γνωρίζει ελληνικά.

Μόλις μαθαίνει τι σημαίνει, ρίχνει ένα χαμόγελο. Στη χώρα του, που άφησε πριν από 15 μήνες, εργαζόταν ως διακοσμητής. Στη διακόσμηση βρίσκει διέξοδο και στο δωμάτιό του, όπου μένει με τέσσερις ακόμα μετανάστες. Ό,τι υπάρχει εκεί μέσα, όπως λέει - εκτός από ένα χαλί- το έχει βρει στους δρόμους, που γυρνάει καθημερινά για να μαζέψει μπουκάλια από μπίρες για να τα πάει για ανακύκλωση. «Τα 10 λεπτά από κάθε μπουκάλι είναι και το μόνο του εισόδημα. Με αυτά αγόρασα το χαλί για να προσεύχομαι στον Θεό», λέει στα «ΝΕΑ» και κλείνει την πόρτα."

Νάτη πάλι η...αποθέωση της θρησκευτικότητας των μουσουλμάνων!!!Έχουμε ξαναπεί πως ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ...ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ!ΜΑ ΚΑΛΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΙ;Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ;Γιατί έτσι όπως το πάτε,είστε ικανοί να ζητήσετε...μουεζίνηδες στο κέντρο της Αθήνας και μεγάφωνα,προκειμένουν οι μωαμεθανοί να σταματάνε και να προσεύχονται όποτε τους καλεί ο ιμάμης!!!

Όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο:και καλά θα κάνουν οι...φωστήρες δημοσιογραφίσκοι,αντί να ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ,να πάνε να ρωτήσουν τους κατοίκους των περιοχών γύρω από το παλιό Εφετειο και αλλού,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Αντί γι'αυτό όμως,τους κατονομάζουν και "ρατσιστές"!!!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_4698.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου