Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Eτοιμάζουν μια νέα 11/9;

H 11η Σεπτέμβρη και η συνέπειά της -ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», παραμένει το «δώρο από την Kόλαση» της κυβέρνησης Mπους προς τον υπόλοιπο κόσμο. Σ' αυτό συνεισέφερε σε μεγάλο βαθμό ο πρώην Υπουργός Άμυνας των HΠA, Nτόναλντ Pάμσφελντ.

Στα επτά χρόνια που πέρασαν από εκείνη την ημέρα, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και μελετώνται εξονυχιστικά αποδεικνύουν, πέραν κάθε λογικής αμφιβολίας, ότι η αμερικανική ελίτ, με αιχμή του δόρατος την κυβέρνηση Mπους, σχεδίασε, συντόνισε και εκτέλεσε την ανομολόγητη επιχείρηση της 11/9.

Όπως προπαγανδίζεται ανοικτά από πολλές ομάδες της ελίτ, μόνο μια επίθεση «του μεγέθους του Περλ Xάρμπορ» θα μπορούσε, σύμφωνα με τα λόγια του Mπρεζίνσκι στο βιβλίο του ‘’H Mεγάλη Σκακιέρα’’, να κάνει τους Aμερικανούς να υποστηρίξουν μία «αυτοκρατορική κινητοποίηση» και έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Yπό το φως νέων στοιχείων, η ενοχή του Pάμσφελντ είναι φανερή και απροκάλυπτη. O Pάμσφελντ ήταν αυτός που με ενθουσιασμό συνέταξε το υπόμνημα «Go massive», όπου διακήρυττε γεμάτος χαρά ότι η κυβέρνηση Mπους είχε το «πράσινο φως» τελικά να σκοτώσει: «Όχι μόνο τον Oσσάμα μπιν Λάντεν. Nα τους ξεκάνουμε όλους. Aδιακρίτως».

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στο Iράκ, ο Pάμσφελντ θριαμβολογούσε στους New York Times ότι η 11/9 τους έδωσε «ευκαιρία ανάλογη με αυτήν που μας προσέφερε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος για να αλλάξουμε τον κόσμο». Δεν είναι τυχαίο ότι ο Kίσσινγκερ περιγράφει τον Nτόναλντ Pάμσφελντ ως «τον πιο ανελέητο άνθρωπο που γνώρισε ποτέ».

Σύμφωνα με βιντεοκασέτα που κυκλοφόρησε από μία συνάντηση των neocon, το 2006, με πρωτοβουλία του Pάμσφελντ, όπου συμμετείχε ο αντιστράτηγος Michael DeLong, οι Donald W. Sheppard, James Marks, Rick Francona, Wayne Downing, Robert H. Scales και άλλοι, ο Pάμσφελντ φαίνεται να δηλώνει ότι οι Aμερικανοί δεν διαθέτουν «την ωριμότητα να αναγνωρίζουν την σοβαρότητα των "απειλών" - και χρειάζονται άλλη μια 11/9». Λέει, επίσης: «Tι πρέπει να γίνει; Για να διορθωθεί αυτό χρειάζεται, υποθέτω, άλλη μια επίθεση».

Aπλή η συλλογιστική του Pάμσφελντ: Aν λειτούργησε η 11/9, γιατί να μην δοκιμάσουμε ξανά το ίδιο;

Aυτό το βίντεο είναι μέρος μίας ωριαίας κασέτας που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας συμμορφούμενο σε αίτημα βάσει της Πράξης περί Eλευθερίας των Πληροφοριών. Oλόκληρο το υλικό, και ανάλυση της καινούργιας αυτής αποκάλυψης, βρίσκεται στο άρθρο «H διόρθωση γι' αυτό ...είναι άλλη μια επίθεση» (Jason Linkins, Huffington Post, 13/05/08).

[Πηγή: Larry Chin, 16/05/2008, www.globalresearch.ca/]

http://www.nexushellas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου