Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Μεταφέρθηκε ο Βάσκο;

Η αποστολή πέρασε τα σύνορα

Ενώ ειδοποιηθήκαμε πως η Ελληνική αποστολή πέρασε τα σύνορα και είναι καθ΄ οδόν προς τα Σκόπια, την την ίδια στιγμή σε κάποιο σκοπιανό φόρουμ γινόταν αναφορά για μεταφορά του Βάσκο από το ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι σε στρατιωτικό νοσοκομείο!
Μία τέτοια εξέλιξη θεωρείται ιδιαίτερα δυσμενής και το ιστολόγιο θέλει να πιστεύει πως ο Σκοπιανός, που έγραψε για την μεταφορά του Βάσκο, απλά μετέφερε τον διακαή του πόθο να μην βρεθεί από την Ελληνική αποστολή ο άνθρωπος που πολέμησε με όλη του την δύναμη τον ψευδομακεδονισμό του Γκρούεφσκι. Στην περίπτωση όμως που έχει πραγματοποιηθεί η μεταφορά του και ιδιαίτερα σε στρατιωτικό νοσοκομείο, θεωρείται αδύνατη όχι μόνο η επίσκεψη αλλά και ανεύρεσή του.
Τις προηγούμενες ημέρες, πληροφορίες αναφέρουν, πως είχαν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο (2) μετακινήσεις από το ψυχιατρείο προς άγνωστες κατευθύνσεις. Εάν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε οι υπεύθυνοι της κράτησης του Βάσκο ανησυχούν ιδιαίτερα και φροντίζουν να τον μετακινούν ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχουν αβάσιμες πληροφορίες. Άραγε, τώρα που η Ελληνική αποστολή βρίσκεται επισήμως στον δρόμο προς τα Σκόπια και το ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι, δεν θα τον μετακινήσουν;
Επειδή, είναι δεδομένο πως η αποστολή θα φτάσει περί τις 5.30 το απόγευμα στα Σκόπια, καλό θα ήταν να συνεχίσει την πορεία της προς την Σερβία για διανυκτέρευση, για να επιστρέψει αύριο από νωρίς το πρωί, για την συνάντηση με τον Βάσκο Γκλιγκόριεβιτς, όπως μας μεταφέρουν φίλοι από τα Σκόπια που ανησυχούν για την "υπόγεια" δραστηριότητα και για πιθανά οργανωμένα επεισόδια από τους γνωστούς-αγνώστους υπαλλήλους του Γκρούεφσκι...
Το κλίμα στα Σκόπια είναι ιδιαίτερα βαρύ και πολλοί Σκοπιανοί δηλώνουν ενοχλημένοι από την "παρέμβαση" αυτή της Ελλάδας, στα εσωτερικά της χώρας τους. Κάποιοι μάλιστα συζητούν μία "αντίδραση" σε Ελληνικό έδαφος με κάμερες του CNN προκειμένου να "εκδικηθούν" την χώρα μας για την αναζήτηση του Βάσκο.
Κι ενώ ο φανατισμός στην πόλη των Σκοπίων ανησυχεί ιδιαίτερα τους Έλληνες επιχειρηματίες, αναμένουμε τα νεότερα από την αποστολή προκειμένου να σας τα μεταφέρουμε.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/02/blog-post_4771.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου