Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Λαθρομετανάστες,η κρίσιμη απειλή:

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΟΣΝΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Του Θεόδωρου Κατσανέβα


Μετά το μεγάλο κύμα εισροής μεταναστών στην δεκαετία του 1990 από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, σήμερα αντιμετωπίζουμε τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, με τη συνδρομή του επίσημου τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού του σώματος. Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.. Εφ όσον συνεχιστεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους, θα ανέρχονται σε 4.000.000 και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα. Δηλαδή θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρικνούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
Η πολυπολιτισμική κονωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων, με το σύστημα της ενθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών. Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών=κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά πρηγούμενα. Αν αυτό δεν το αντιληφθούνμε, τότε υιοθετούε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς», φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τα περίπου 900 εκ των ατόμων που λιμοκτονούν παγκοσμίως και επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράτουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών-γκέτο, ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 Ευρώ την ημέρα ανα άτομο που αναλογούν σε 20.000-50.000 Ευρώ τον μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και προνείας τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονταιι ρατσιστές! Ορισμένοι πολιτικοί και ακτιβιστές της αριστεράς, προσεγγίζουν το πρόβλημα με ανιδιοτέλεια μεν, αλλά μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Λησμονούν ότι, κάθε άλλο παρά αποτελεί αριστερή αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχιας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου μεμονωμένες ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων αναγκαία είναι (όπως έχει προτείνει ο Νομάρχης κ. Γιάννης Σγουρός), η δημιουργία ενός «Οργανισμού για τους Μετανάστες», μακριά από το κέντρο της πόλης και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα. Σε αντίθετη περίπτωη, σύντομα θα είναι πολυ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Αθήνας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόσταση και κονωνική συνοχή. Και σε 20 χρόνια το αργότερο, η Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου