Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

HURRIYET-Κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδος για υποστήριξη πρός το ΡΚΚ.-


Η Χουριέτ για άλλη μια φορά δημοσιεύει είδηση εναντίον της χώρας μας, κατηγορώντας και πάλι την Ελλάδα ότι βοηθάει τα μέλη του PKK.

Η τουρκική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι στο Κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Λαύριο βρίσκουν στέγη δεκάδες μέλη του PKK, αλλά και πολλών άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Άλλη μια φορά φάνηκε η αλήθεια της τρομοκρατίας, που χτυπάει ακόμα και τους παράγοντες που τη στηρίζουν. Στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Λαύριο τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων επαναστάτησαν και δεν επέτρεψαν την είσοδο σε Έλληνες αξιωματούχους. Το κέντρο υποδοχής μεταναστών, που χρησιμοποιείται από μέλη του PKK και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων για ένοπλες ασκήσεις και για πολιτικές αναπτύξεις, δεν έχει κλείσει ακόμη παρά τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας».

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει, ότι μέλη της ΕΥΠ τις προηγούμενες ημέρες θέλησαν να κάνουν έλεγχο μέσα στο Κέντρο υποδοχής μεταναστών, στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση της επίθεσης κατά της αμερικανικής πρεσβείας με ρουκέτα.

Το ύποπτο δημοσίευμα συνεχίζει: «Η ρουκέτα RPG-7, με την οποία χτυπήθηκε η αμερικανική πρεσβεία, χρησιμοποιείται συχνά από το PKK, γι' αυτό και οι ελληνικές Αρχές θέλησαν να κάνουν ελέγχους».

Σύμφωνα με το προκλητικό δημοσίευμα της Χουριέτ, τα μέλη του PKK έχουν ξεσηκωθεί και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτρέψει κανέναν έλεγχο.


Στις 22 Φεβρουαρίου 2009, η ίδια εφημερίδα φιλοξένησε συνέντευξη του τέως μέλους του ΡΚΚ Semdin Sakik,ο οποίος βρίσκετε στην φυλακή εδώ και 11 χρόνια.Μεταξύ των άλλων ο Κούρδος φυλακισμένος, "θυμήθηκε" πως η Ελλάδα περέδωσε αντιαεροπορικούς πυραύλους τύπου "Stinger" το 1993 στο ΡΚΚ,παρείχε εκπαίδευση στους Κούρδους αντάρτες κλπ.

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2009/02/hurryet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου