Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Βρώμικα και σκοτεινά παιχνίδια- Χορεύουν κάθε είδους διάβολοι στην χώρα: Χειροβομβίδες στην Αθήνα και αντιαρματικοί πύραυλοι στον Έβρο!

Προβοκάτσια πρώτου μεγέθους στην Αθήνα, παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός. Την ίδια ημέρα ανακαλύπτονται σε περιοχή του Έβρου αντιαρματικοί… πύραυλοι! Όπως έγραψε το newsblog.gr: «2 αντιαρματικά τύπου Milan, 2 όλμοι των 81 χιλιοστών και οβίδες ανακαλύφθηκαν στις Σάππες του Έβρου: newsblog, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 2 αντιαρματικά τύπου Milan, 2 όλμοι των 81 χιλιοστών και οβίδες ανακαλύφθηκαν σε χώρο, όπου υπήρχαν μπάζα στις Σάππες του Έβρου. Το “μίνι” αυτό οπλοστάσιο ανακάλυψε χθες τυχαία κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οπλισμός δεν ήταν σε κατάσταση για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καθώς ειδικά οι αντιαρματικοί εκτοξευτές τύπου Milan χρειάζονται και άλλα παρελκόμενα για να είναι επιχειρησιακά αξιοποιήσιμοι. Σήμερα, αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν τον χώρο, καθώς οι υπεύθυνοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στην περιοχή να υπάρχουν και άλλα όπλα»
Ότι έλειπαν τα «παρελκόμενα» δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ, αφού αυτοί που τα έκρυψαν μπορεί να τα έχουν… Ο Ελληνισμός βάλλεται από σκοτεινές δυνάμεις και δεν χρειάζονται ούτε εφησυχασμοί, ούτε «παθητική στάση»…

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου