Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ο Πλανήτης Χ - Ανουννακι & Νιμπιρου - η επιστροφή

Ένα τρέχοντος ενδιαφέρον θέμα και για συζήτηση είναι ο πλανήτης Χ. Αυτός ο πλανήτης έχει συνδεθεί με τους μύθους των Σουμερίων , οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Nibiru (ενός μυθικού πλανήτη που λέγεται ότι επισκέπτεται το ηλιακό σύστημά μας μία φορά το πολύ κάθε 3600 έτη λόγω της ελλειπτικής τροχιάς του). Ο Nibiru λέγεται ότι είναι η πατρίδα των Προπατόρων μας οι οποίοι ήταν οι αρχικοί δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής, οι Θεοί της παλαιάς διαθήκης, οι θεοί που υπάρχουν στις μυθολογίες όλων σχεδόν των Λαών της Γης και οι οποίοι έφυγαν αλλά είπαν ότι θα επιστρέψουν κάποια ημέρα. Είναι ο Nibiru υπαρκτός; Οι γραφές των Σουμέριων όπως μεταφράστηκαν από τον Zachariah Sitchin και προηγούνται χρονικώς από οποιαδήποτε άλλη γνωστή γραπτή ιστορία, φαίνονται να συμφωνούν ότι είναι.

Πολλοί είναι αυτοί που σήμερα "αυτοαποκαλούνται απεσταλμένοι των εξωγήινων όντων" και κηρύσσουν για τα επερχόμενα γεγονότα, τα οποία θα περιλάβουν σημαντικές γήινες αλλαγές. Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και χωρίς ένα πτυχίο στην διαστημική επιστήμη των πυραύλων, πολλοί από μας θα μπορούσαν να καταλάβουν επακριβώς πώς η άφιξη ενός πλανητικού μεγέθους αντικειμένου θα προσέκρουε ενάντια στις δυνάμεις που εφαρμόζονται σε αυτόν τον πλανήτη, και θα ασκούσαν σημαντική επίδραση. Μετά, καθημερινά βλέπουμε την αλλαγή των καιρικών φαινομένων, σημαντικοί σεισμοί που φθάνουν μέχρι 9,0 βαθμούς Ρίχτερ - κάθε εβδομάδα, και μην ξεχνάμε την ξαφνική αύξηση της δραστηριότητα των ηφαιστείων.

Το θέμα της ύπαρξης η μη των εξωγήινων είναι απλώς άλλο ένα ερωτηματικό σε αυτό το σενάριο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί υπάρχουν η το αντίθετο φαίνεται όμως να αντιπροσωπεύουν για πολλούς κάτι εξαιρετικό. Μια μελέτη των μύθων στη Βίβλο αποκαλύπτει επίσης πολλές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Το ζήτημα που μπορεί βεβαίως να συζητηθεί είναι ότι οι ιστορίες της Βίβλου, γραμμένες περίπου το 200 Π.Χ., είναι πραγματικά μια επανάληψη των ιστοριών από πολύ νωρίτερα έως και - χιλιάδες έτη νωρίτερα!

Οι μύθοι των Σουμερίων ανάγονται στην τρίτη χιλιετία Π.Χ.! Οι ιστορίες τους προσφέρουν μερικούς από τους καλύτερους μύθους της δημιουργίας μας και τα γεγονότα της πρόωρης Μεσοποταμίας. Ακόμα, η θρησκεία-βασισμένη στη κοινωνία μας συνεχίζει να θέλει το ξαναγράψιμο της ιστορίας μας για να φαίνονται πιο αληθινά τα βιβλία της. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η αγιοποιημένη έκδοση της Βίβλου από την εποχή του Μεγ. Κωνσταντίνου έχει αφήσει έξω πολλά σχετικά βιβλία. Το Γνωστικό Βιβλίο του Θωμά κ.λπ., δεν αντιπροσωπεύθηκαν επειδή ήρθαν σε αντίθεση με το μήνυμα Μεγ. Κωνσταντίνου που επιθυμούσε να στερέωση την δύναμη και την εξουσία του ως αυτοκράτορας.

Εάν συγκρίνετε τις διάφορες χριστιανικές θρησκείες θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικές εκδόσεις της Βίβλου χρησιμοποιούνται σε κάθε μια. Μερικοί έχουν ενσωματώσει "απόκρυφα βιβλία" ενώ άλλοι συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή τους και να λένε ότι είναι πλαστά.

Τώρα, εξετάστε αυτό. Τι θα συμβεί "εάν" τα γεγονότα της Βίβλου είναι περισσότερο-ή-λιγότερο αληθινά. Τι θα συμβεί "εάν" τα γεγονότα στις παλαιές και νέες διαθήκες πραγματικά συνέβησαν! Υπάρχει και η σημαντική απόδειξη που λέει σήμερα ότι οι πυραμίδες ανάγονται περίπου στα 11.000 Π.Χ. από την κατασκευή τους. Βεβαίως, με την τεχνολογία μας σήμερά ίσως θα μπορούσαμε να χτίσουμε τέτοια μνημεία με την ακρίβεια αυτών των μεγάλων κατασκευών- αλλά... πως κτίσθηκαν οι πυραμίδες το 11.000 Π.Χ.;

Οι άνθρωποι τότε ήταν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Η τεχνολογία δεν υπήρχε για να δημιουργήσει τέτοιες υποδομές. Τώρα, ας δούμε τους Μαγιας και το ημερολόγιό τους. Οι γνώσεις της αστρονομίας και αστρολογίας που είχαν υπερέβησαν πολύ τη δυνατότητά τους να καταλάβουν τα αστέρια και ακόμα να παρέχουν σε μας ένα ημερολόγιο, το οποίο είναι περίπλοκο και είναι μυστήριο το πώς το έκαναν. Τα παραδείγματα της αρχαίας τεχνολογίας υπάρχουν μέσα στην ιστορίας μας, και είναι πολλά, όμως οι μελετητές αρνούνται συχνά να τα εξετάσουν κατά να τα βάλουν μαζί στη διατριβή τους ή στα περιοδικά τους. Δεν συμβαίνει αυτό στην επικρατούσα επιστήμη, γιατί οι συνέπειες θα ήταν πάρα πολλές και η κριτική που θα δέχονταν θα κατέστρεφε ουσιαστικά τη σταδιοδρομία τους. Αλλά γιατί; Ο καθένας μας με έναν υπολογιστή μπορεί να ερευνήσει αυτά τα γεγονότα από μόνος τους και να καταλήξει στα συμπεράσματά του. Καθένας με την κοινή λογική μπορεί αντικειμενικά να εξετάσει και να καθορίσει τα γεγονότα. Με το να ερευνήσουμε όμως, αυτά τα γεγονότα, αλλάζουμε δραματικά όλα αυτά που είχαμε πιστέψει στο παρελθόν. Αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε και για την θρησκεία μας. Αυτό γίνεται αναγκαίο επειδή ότι έχουμε διδαχθεί δεν συνέβη πραγματικά. Τα περισσότερα ψέματα σε κάποια σημεία είναι βασισμένα στην αλήθεια. Συχνά, αμφισβητούνται και οι καλές προθέσεις αυτών που τα έγραψαν.

Τώρα, μελετήστε το μίγμα αυτό που υπάρχει εδώ και χιλιάδες έτη και θα βρείτε μια ανησυχητική τάση της χρησιμοποίησης της θρησκείας για τον έλεγχο των ανθρώπων. Ο Φόβος του Θεού (ακόμα και αν ο Θεός είναι καλός, και σωστός; Φροντίζει για μας και την ευημερία μας, και για τα δικαιώματα μας;) και η ιστορία γύρω από το διάβολο έχει βοηθήσει τους θρησκευτικούς ηγέτες όλων των εποχών να αποκτήσουν δύναμη και να χαράσσουν συχνά με τον τρόπο αυτό την πολιτική τους βούληση την οποία ταυτόχρονα την επιβάλουν στους εκάστοτε βασιλιάδες.

Το γεγονός είναι, εάν ερευνήσετε μόνοι σας θα διαπιστώσετε ότι τα γεγονότα της Βίβλου δεν συμφωνούν με ιστορικά και αρχαιολογικά στοιχεία σχετικά με το χρόνο που αυτά τα γεγονότα λέγονται ότι έχουν εμφανιστεί.

Αυτό αίνε φυσικό διότι τα γεγονότα της βίβλου άρχισαν να γράφονται τον 2ο αιώνα π.χ. και έκλεισαν τον 3ο-4ο π.χ.

Έπειτα, κάποιος μελετώντας τις μυθολογίες των αρχαίων λαών μπορεί να θεωρήσει ότι οι ιστορίες του Ιησού είναι μια επανάληψη του ειδωλολατρικού μύθου του Oσιρι ο οποίος ήταν επίσης άνθρωπος-Θεός που γεννήθηκε από μια παρθένο και πραγματοποίησε εκείνα τα θαύματα (που από τον τρόπο τους παραλληλίζονται πολύ με εκείνα του Ιησού σχεδόν λέξη προς λέξη). Άλλες ομοιότητες θα βρεθούν επίσης σε πολλούς αρχαίους μύθους, όπως, του Μίθρα, του Διόνυσου κ.λ.π. Εάν θεωρήσετε τώρα ότι οι αρχαίοι λαοί ήταν ειδωλολάτρες επειδή λάτρεψαν πολλούς Θεούς και ότι αυτό το σύστημα πεποίθησης η πίστης που μοιάζει με το σημερινό χρονολογείται πολύ πίσω και πριν από τους βιβλικούς χρόνους, οι ιστορίες των Σουμέριων αρχίζουν να παίρνουν ολόκληρες μια νέα έννοια. Στις γραφές των Σουμερίων, η ιστορία της δημιουργίας και ο κήπος της Εδέμ μοιράζονται. Ο κατακλυσμός είναι επίσης μια ιστορία που γράφεται στις ταμπλέτες. Αυτές οι ιστορίες δεν είναι αλλαγμένες όλα αυτά τα γεγονότα αντιπροσωπεύονται στη Βίβλο. Οι ταμπλέτες Σουμέριων λένε για τους Anunnaki μια φυλή όντων από τον Nibiru που δημιούργησε τους ανθρώπους με το να συνδέσει το DNA των γηγενών όντων στη γη και με αυτόν των εξωγήινων. Οι Anunnaki ήταν πολύ προηγμένα όντα και δημιούργησαν τα μεγάλα μνημεία που βρέθηκαν στη γη στο Φεγγάρι στον Άρη και άλλους πλανήτες/φεγγάρια μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.

Ο σκοπός δημιουργίας των ανθρώπων γράφεται επίσης στις ταμπλέτες. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να είναι υπάλληλοι των Θεών. Πολλοί θα είχαν αποκαλέσει τους πρώτους ανθρώπους, σκλάβους. Χρησιμοποιηθήκαμε στα πολύτιμα μεταλλεύματα ορυχείων όπως ο χρυσός. Ακόμα και σήμερα, ο χρυσός θεωρείται ιδιαίτερο μετάλλευμα. Η έρευνα των Σουμερίων θα μας πει επίσης τους λόγους για αυτήν την μοναδική θέση του χρυσού.

Έτσι, τι γίνεται με τη Βίβλο και οι ιστορίες στη Βίβλο; Είναι πλαστές; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα ξετυλιχθεί στο μέλλον, εντούτοις είναι πλέον πιθανό ότι αυτά τα γεγονότα ήταν πραγματικά στη βάση τους.

Το αληθινό πρόβλημα οφείλεται στο ότι κάποιος πρέπει να εξετάσει αν και αυτός ο "Θεός" της παλαιάς διαθήκης δεν είναι ο ίδιος Θεός της νέας διαθήκης. Μια απλή αναθεώρηση της Βίβλου θα βοηθήσει στο να προσδιοριστεί αυτό. Ένας Θεός που κυβερνά με πυγμή σιδήρου. Ο Άλλος, με το έλεος και τον οίκτο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια διάφορα δύναμης θα εμφανιζόταν μεταξύ των δυο Θεών. Εάν είμαστε πράγματι απόγονοι αυτών των θεών-όντων, είμαστε τα καλύτερα στοιχεία αυτού. Κατά συνέπεια, θα μας έκανε να αισθανθούμε ότι θα υπήρχαν ίσως "ομάδες" Θεών που θα είχαν πει στους υπαλλήλους τους να μην τιμήσουν κανέναν άλλο Θεό αλλά μόνο τον ίδιο.

Έχει ίσως νόημα ότι αυτό θα ήταν η αιτία για την ξαφνική μεταστροφή που έχει να κάνει με την ειδωλολατρική πολλαπλότητα των Θεών στην μονοθεϊστικοί εβραϊκή και χριστιανική ιδιομορφία του Θεού. Η μελέτη των ειδωλολατρικών θρησκειών είναι αληθινά συναρπαστική. Πρέπει να μελετηθεί με ένα ανοικτό-μυαλό επειδή η ιδέα αυτών των θεοτήτων είναι τόσο ξένη στο κοινό σήμερα μονοθεϊστικό σύστημα πεποίθησης που γίνεται δύσκολο να κατανοηθεί.

Έπειτα πρέπει να εξετάσουμε τους μύθους, οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Ιησού. Τώρα, εάν παίρνετε στο πλαίσιο αυτό και την εξωγήινη διάσταση του θέματος, η ιδέα ενός Θεού που επιστρέφει δεν είναι και τόσο εξεζητημένη. Είναι επίσης θέμα ότι εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχαμε και την αλληλεπίδραση με άλλα εξωγήινα όντα που δεν υποστηρίζουν τους Anunnaki. Το θέμα εάν οι Anunnaki είναι φίλοι ή εχθροί μπορεί να συζητηθεί. Εάν δημιουργηθήκαμε για να αποτελέσουμε αντικείμενα των Θεών, αυτο θα τους έκανε να αισθανθούν ότι δεν θα επιθυμούσαμε να είμαστε οι σκλάβοι τους όταν επιστρέψουν.

Η θεωρία άλλων εξωγήινων όντων που αλληλεπιδρούν με εμάς μέσα στην κοινωνία μας μπορεί να συμβαίνει για να παράσχουν σε μας τις βοήθειες εκείνες έτσι ώστε όταν έπρεπε το επίπεδο συνειδητοποίησής μας θα ήταν αρκετά υψηλό να καταλάβει την απειλή και η τεχνολογία μας θα προωθούνταν αρκετά στο να παρέχει σε μας τα μέσα εκείνα την υπεράσπισης μας.

Όλα αυτά μοιάζουν με αυτά που αναφέρονται στη βίβλο για τους Ελοχιμ και Νεφελιμ. Τους καλούς και κακούς Αγγέλους. Είναι η αιώνια πάλη μεταξύ του καλού και του κακού. Μόνο που τώρα έχουμε τους καλούς και τους κακούς εξωγήινους. Κάποιοι από αυτούς –ζουν ανάμεσα μας- κάποιοι άλλοι επιστρέφουν τη Γη. Οι απόψεις για το ποιοι είναι καλοί η κακοί διίστανται.

Εμείς περιμένουμε την επιστροφή των Θεών; Πότε; πολλές από τις προφητείες τείνουν να δείξουν το έτος 2012. Το ημερολόγιο των Μαγιας δείχνει το 2012. Οι προφητείες των Ίνκας δείχνουν επίσης περίπου το 2012. Μιλούν για τον ερχομό της επόμενης διάστασης της ύπαρξης. Μπορεί ακόμη και να είναι οι Anunnaki ένα είδος "αντί-Χρίστου". Θα μπορούσαν οι Anunnaki να επέλεγαν την περιοχή της πρώην Μεσοποταμίας (σύγχρονο Ιράκ) για την επιστροφή τους. Οι προβλέψεις μιλούν για τον αντί-Χριστό να προέρχεται από αυτήν την περιοχή και να κερδίζει τη εξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μιλά για τα έθνη που έρχονται ενάντια στο Ισραήλ.

Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί της επέλεξαν να επιτεθούν στο Ιράκ αυτή τη χρονική στιγμή της ιστορία μας. Ίσως προετοιμάζονται για την επιστροφή των Anunnaki;. Ο Ronald Reagan μίλησε για τις απειλές από έξω από αυτόν τον κόσμο σε μια από τις ομιλίες του. Ήταν ο πρώτος που είχε προτείνει ένα διαστημικό σύστημα βλημάτων (πόλεμος των άστρων). Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις σε παρόμοια θέματα. Θα υπάρξουν πολλοί που συμφωνούν και πολλοί που διαφωνούν.

Στο τέλος, μόνος του ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει να εξερευνήσει για την/τον ίδιο ή να συνεχίσει να στέκεται αληθινός στην πίστη του και την εμπιστοσύνη του/της στην αρχή της εκκλησίας. Θα ήταν όμως λυπηρό για τους ανθρώπους να μην ερευνήσουν το ρόλο της θρησκείας στον έλεγχο των ανθρώπων. Θα ήταν λυπηρό για τους ανθρώπους να μην ερευνήσουν τον τρόπο που οι διάφορες εκκλησίες έχουν αλλάξει το δόγμα τους για να παραμείνουν σύγχρονες με την εποχή μας.

Δυστυχώς, η επιστήμη και η θρησκεία δεν στέκονται μαζί και η μόνη αιτία του πράγματος είναι η θρησκεία. Σαν πνευματικοί άνθρωποι, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα πίστης. Στηριζόμαστε επάνω στην πίστη μας για να βοηθηθούμε στις δυσκολίες της ζωής. Προσευχόμαστε στο Θεό για να μας βοηθήσει. Τι και εάν η ύπαρξη που μας βοηθά δεν είναι ο Θεός που προσευχόμαστε αλλά μάλλον, μια γαλαξιακή συνείδηση που επεμβαίνει εξ ονόματός μας; Τι και εάν είναι απλά σύμπτωση;

Η γη δεν πρόκειται να τελειώσει το 2012 και κανενός η ζωή. Εάν οι Anunnaki είναι μια προηγμένη φυλή και εάν επιστρέφουν το 2012 μαζικά, ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε μπορεί να αλλάξει για πάντα.

Είμαστε στο τέλος του αιώνος;

Αυτό είναι ένα θέμα προσωπικής αντίληψης.

Εξετάστε τα γεγονότα του παρελθόντος και τον κύκλο αυτών των γεγονότων και θα δώσετε μόνοι σας την απάντηση.

http://www.wake-up.gr/article_read.asp?id=127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου