Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΛΕΥΚΕΣ «ΓΡΑΜΜΕΣ» ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Σημείωση: Το ακόλουθο άρθρο, απευθύνεται περισσότερο στους αναγνώστες που έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά ή έχουν ακούσει κάποια πράγματα για το εν λόγω φαινόμενο. Αποτελεί κάτι σαν εισαγωγή, σαν εναρκτήριο σάλπισμα για την περαιτέρω έρευνα του οποιουδήποτε ερευνητή…

Η λέξη chemtrails σημαίνει χημικά ίχνη και βγαίνει από το αγγλικό chemical trails. Τα χημικά αυτά ίχνη είναι ένα φαινόμενο σε έξαρση τα τελευταία χρόνια, ή τουλάχιστον, είναι υπό ευρεία παρατήρηση τα τελευταία χρόνια. Αφορά κάποια ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα .Θα πρέπει να γίνει εδώ μια απαραίτητη διευκρίνιση. Λέγοντας χημικά ίχνη τα οποία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα από τα αεροπλάνα, δεν εννοώ ούτε τα οποιαδήποτε χημικά ίχνη, ούτε από τα οποιαδήποτε αεροσκάφη.

Τα συνηθισμένα καυσαέρια κηροζίνης που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη που όλοι μας γνωρίζουμε, όταν παρατηρούνται από τη γη, είναι μια μακριά λεπτή λευκή γραμμή η οποία σε λίγα λεπτά διαλύεται στον ουρανό. Εγώ όμως εδώ, μιλάω για κάποια ύποπτα chemtrails,ύποπτες γραμμές στον ουρανό οι οποίες όχι μόνο δεν διαλύονται, αλλά αντίθετα πλαταίνουν και γίνονται ολόκληρα νέφη, παραμένουν στον ουρανό για ώρες και έχουν παρατηρηθεί κάποια πολύ ύποπτα πράγματα που συμβαίνουν έπειτα.

Το φαινόμενο αυτό των λευκών ιχνών, δεν θα ήταν και τόσο αξιοπερίεργο ,αν οι αρχές (πολιτικές και στρατιωτικές) έδιναν κάποια εξήγηση άξια λόγου. Κι όμως δεν δίνουν. Οι εξηγήσεις που δίνουν είναι τόσο αστείες που δεν θα έπειθαν ούτε ένα μικρό παιδί. Κι όμως, είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά, σε όλον τον κόσμο, αρκεί να σηκώσεις το κεφάλι σου και να κοιτάξεις ψηλά. Ο ουρανός είναι γεμάτος από αυτές τις «γραμμές» αλλά κανείς δεν αναρωτιέται τι συμβαίνει εκεί ψηλά και για ποιον λόγο. Θα επιχειρήσω σε αυτό το άρθρο μια απλοϊκή κάπως προσέγγιση του θέματος και ελπίζω να δώσω τα εφόδια στον ερευνητικό αναγνώστη να ερευνήσει παραπέρα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Εικάζεται ότι το φαινόμενο έχει να κάνει με ψεκασμό. Υπάρχουν άνθρωποι που ερευνούν αυτά τα θέματα πολύ εντατικά και με μεγάλο εξοπλισμό. Οι ενδείξεις τείνουν να γίνουν αποδείξεις ότι μας ψεκάζουν. Τα αεροσκάφη αυτά, φέρονται να έχουν κάποιον μηχανισμό ψεκασμού αναρτημένο με κάποιες τροποποιήσεις και να απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα κάποιες χημικές ουσίες. Την εξήγηση που δίνουν γι’αυτό οι αρμόδιοι φορείς καθώς και οι ουσίες οι οποίες απελευθερώνονται, θα τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Όπως και κάθε φαινόμενο το οποίο δεν εξηγείται ικανοποιητικά από τους αρμόδιους, έτσι κι αυτό, αποκτά συνομωσιολογικό χαρακτήρα. Και θεωρίες συνομωσίας υπάρχουν πολλές, στοιχεία υπάρχουν πολλά και το περίεργο είναι ότι δεν διαψεύδονται από κανένα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν το ΥΠΕΧΩΔΕ ερωτήθηκε περί του θέματος, και από δημοσιογράφους και από βουλευτές με ερώτηση στη βουλή, έδωσε αστείες απαντήσεις, όπως για παράδειγμα ότι τα αεροσκάφη αυτά, C-130,kc-135,kc-10A όταν πρόκειται για ύψη περίπου 20.000 ποδιών και για χαμηλότερες πτήσεις τα C-130 Turboprop ως επί το πλείστον, ειδικά τροποποιημένα για τις ειδικές αυτές πτήσεις, απελευθερώνουν κάποιες ουσίες στην ατμόσφαιρα που διευκολύνουν την διάλυση των νεφών, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια επικείμενη καταιγίδα ή κάποιο άλλο καιρικό φαινόμενο…Αν υποθέσουμε ότι η απάντηση αυτή πραγματικά εδόθη(και γνωρίζω πως είναι αλήθεια, μπορεί κάποιος να το ψάξει και να το επιβεβαιώσει), έχουμε δύο τινά:1ον,υπάρχει τεχνογνωσία πρόβλεψης και επηρεασμού του καιρού από το κράτος και αναρωτιέμαι γιατί άραγε δεν έχουν κάνει τίποτα για να αποτρέψουν καταστροφικές μπόρες, χιονοπτώσεις, παγωνιές, χαλαζοπτώσεις, τα οποία φαινόμενα έχουν αποβεί καταστρεπτικά για σοδειές, χωράφια και περιουσίες, και, παρόλα αυτά, το υπουργείο χρησιμοποιεί την γνώση αυτή για να διαλύσει νέφη, έτσι απλά και αόριστα. Προσωπικά, δεν με πείθει αυτό. 2ον,δεν αρνήθηκαν την ύπαρξη αυτών των αεροσκαφών, που σημαίνει ότι πραγματικά κάτι συμβαίνει και μάλιστα παραδεχθήκαν την ρίψη ουσιών. Τί ουσίες είναι αυτές, από τι αποτελούνται, τι επιπτώσεις έχουν στην υγεία του ανθρώπου, τι επιπτώσεις έχουν στα φυτά και στα ζώα, ουδέν σχόλιο φυσικά.

Δεν θα παραλείψω να αναφέρω φυσικά και τις απαντήσεις τις στρατιωτικής ηγεσίας, οι οποίες είναι χειρότερου επιπέδου από τις αντίστοιχες της πολιτικής. Υπάρχουν φήμες, ότι ερωτώμενοι, ανώτατοι αξιωματικοί της αεροπορίας, απάντησαν ότι απλά, η ΔΕΗ έχει ναυλώσει αεροσκάφη για να λιπάνει τα καλώδια της για να μην σκάζουν το χειμώνα. Δηλαδή, ότι μας ραντίζουν, μιλάμε για ολόκληρη την Ελλάδα, με κάποιο είδος λιπαντικού για καλώδια. Αν αυτό ευσταθεί, πάλι έχω την ίδια απορία, τι είδους λιπαντικό είναι αυτό το οποίο μπορώ να το αναπνέω, να το καταπίνω, να το τρώνε τα παιδιά μας και να μην παθαίνουν τίποτα. Και επίσης, η ίδια η ΔΕΗ τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος, ίσως επειδή γνωρίζουν πως ότι και να πουν, δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν. Μια άλλη εξήγηση που δίνουν, εκτός του ότι έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη, είναι το γεγονός ότι τα αεροσκάφη που πετάνε σε ένα συγκεκριμένο ύψος, εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας στα ύψη αυτά, αφήνουν καυσαέρια τα οποία παγώνουν και σχηματίζεται πάγος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση του φαινομένου αυτού. Κάτι το οποίο συμβαίνει μεν, αλλά όχι δε στα αεροσκάφη στα οποία αναφερόμαστε, καθώς και χαμηλότερα πετούν, οπότε έχουμε υψηλότερες θερμοκρασίες, και τα ίχνη που αφήνουν είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά των συνηθισμένων αεροσκαφών. Εκτός αυτού, είναι η αντίφαση που προκαλεί. Από τη μία, ναι, γίνονται αεροψεκασμοί για κάποιο ανόητο και μη πλήρως εξηγήσιμο για μένα λόγο, από την άλλη, δεν γίνονται ψεκασμοί, είναι η φαντασία μας που τα δημιουργεί όλα αυτά. Κι όμως, αρκεί να σηκώσεις το κεφάλι σου και να κοιτάξεις ψηλά. Κάποια πράγματα δεν κρύβονται, όσο και να το θέλουν οι υπεύθυνοι.

Αλλά ας δούμε τι έχουν δείξει οι αναλύσεις από τα χημικά εργαστήρια. Διάφοροι φορείς ανά τον κόσμο, έχουν πάρει δείγματα από χώμα σε εκτάσεις όπου υπήρχε η υποψία ότι ψεκάστηκαν. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους άφησαν όλους άφωνους. Εννοείται ότι έχουν δημοσιευτεί και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα εξακριβώσει. Ενδεικτικά θα αναφέρω εδώ μερικά. Κατά καιρούς έχουν γίνει έρευνες και έχουν δημοσιευτεί(με γράμματα ψείρες στα ΜΜΕ) ότι ανάμεσα στα υλικά καυσαερίων των αεροσκαφών αυτών έχουν βρεθεί τοξικές ουσίες όπως :Ίχνη αλάτων βαρίου, Οξείδια αλουμινίου, Οξείδια καδμίου και πυριτίου , τα οποία είναι καρκινογόνα! Και συνεχίζω: Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βρεθεί: Διβροδιμικό αιθυλένιο, τοξικό, καρκινογόνο, υπαίτιο για μολύνσεις στο λαιμό, δυσφορία αναπνοής, πονοκεφάλους και παθήσεις στην καρδιά και στο συκώτι και άλλα που δεν τα λέω μην τρομάξουμε…Τοξικοί παθογόνοι οργανισμοί, καθώς και ένζυμα τα οποία χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια για παρεμβάσεις στο DNA…Μιλάμε για οργανισμούς που έχουν βρεθεί σε στρατιώτες που έχουν το σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου, που προκαλούν ατονίες και βήχα ασταμάτητο ,και γενικά προσβάλλουν τα πάντα στο σώμα μας, αυτιά, μάτια, αρθρώσεις, εσωτερικά όργανα κτλ.
Το σημαντικότερο είναι ότι τα συνηθισμένα αντιβιοτικά δεν κάνουν τίποτε στα παραπάνω. Κι αν είναι κάποιος παρατηρητικός, θα παρατηρήσει ότι αυτού του είδους οι ψεκασμοί συνήθως γίνονται πάνω από κανάλια, ποτάμια και άλλες συγκεντρώσεις ύδατος, με αποτέλεσμα τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και τις διαταραχές της τροφικής αλυσίδας..Οι ποσότητες που βρίσκονται όλα αυτά δε, στις μετρήσεις της ατμόσφαιρας, είναι 5 φορές πάνω από το όριο κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία.

Από όλα τα παραπάνω, γίνεται εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα φαινόμενο παγκόσμιας κλίμακας, το οποίο συμβαίνει σε πολλές χώρες του πλανήτη, έχουμε πολλές αναφορές γι’αυτό από το διαδίκτυο, πολλές διαμαρτυρίες και φυσικά, θεωρίες που οργιάζουν και ξεφεύγουν από τα πλαίσια του ελληνικού κράτους. Αν όλες οι παραπάνω εικασίες σας φάνηκαν περίεργες ή απίθανες, ετοιμαστείτε να ακούσετε για κάποιες άλλες παγκόσμιας κλίμακας και ίσως πιο πιθανές από ότι έχουμε πει μέχρι τώρα, ακόμα κι αν ακούγονται απίστευτες. Πάντως ,το δικό μου συνομωσιολογικό μυαλό, ακούγοντας τα παραπάνω, πηγαίνει αυτομάτως στα εξής: Σε πολυεθνικές φαρμακευτικές, δοκιμή εντομοκτόνων, δοκιμή γενετικά τροποποιημένων ιών, συστήματα προστασίας της γης από σύγκρουση με μετεωρίτη, σύστημα θωράκισης για επιθέσεις εναντίον του πλανήτη(ίσως ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης από κάποιους),σύστημα επηρεασμού του καιρού, σύστημα επηρεασμού των ζώων, επέμβαση στη χλωρίδα, γενετικές μεταλλάξεις, επέμβαση στο DNA και πολλά άλλα. Επιστημονική φαντασία; Ας δούμε τα παρακάτω και ας κρίνουμε μαζί. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνάει την φαντασία σε ευρηματικότητα.

Στις αρχές του 1999 ξεκίνησε μία τεράστια επιχείρηση διασποράς μεγάλων ποσοτήτων μικροσωματιδίων μετάλλων στον ουρανό, με αεροπλάνα. Παράλληλα, από τα τέλη του 1998 τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα HAARP (Ηigh Frequency Active Auroral Research Project). Εννιά χρόνια μετά, η επιχείρηση αεροψεκασμών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχει πλέον καταφέρει να αλλάξει την εικόνα και τη σύσταση της ατμόσφαιράς μας. Οι επιπτώσεις αυτής της τεράστιας επέμβασης, μαζί με τις εφαρμογές του συστήματος HAARP φέρνουν την ανθρωπότητα, αλλά και τον πλανήτη μας στα όριά του.

Το HAARP είναι ένα σύστημα κεραιών εγκατεστημένο στην Gakona της Αλάσκα (ΗΠΑ) και έχει τη δυνατότητα εκπομπής και κατεύθυνσης ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ακτινοβολιών προς οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ως φορέα την ιονόσφαιρα και την ατμόσφαιρα της Γης. Έχει δηλαδή την ικανότητα να χρησιμοποιεί σαν «φακό» οποιοδήποτε τμήμα της ιονόσφαιρας, για να μεταφέρει ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Αυτές μπορεί να έχουν μορφή πολύ υψηλών συχνοτήτων (EHF, μικροκύματα) ή μορφή πολύ χαμηλών συχνοτήτων (Ε1_Ρ), ανάλογα με τον επιδιωκόμενο στόχο. Η λειτουργία αυτής της τεχνολογίας βασίζεται στις εργασίες του Νικόλα Τέσλα και του φυσικού Bernard Εastlund. Το Αμερικανικό Στρατιωτικό επιτελείο - όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πενταγώνου - δηλώνει πως το ΗΑΑRΡ έχει ως σκοπό την επιστημονική έρευνα των δυνατοτήτων της ιονόσφαιρας, ώστε να χρησιμοποιηθεί για εμπορικές και στρατιωτικές εφαρμογές σε θέματα τηλεπικοινωνιών. Αλλά, τόσο ο Εastlund, όσο και άλλοι ερευνητές και επιστήμονες, επισημαίνουν, πως οι κυριότερες δυνατότητες του HAARP είναι: Βελτίωση ή παρεμπόδιση των τηλεπικοινωνιών, ανίχνευση και χαρτογράφηση του υπεδάφους με στόχο π.χ. εύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου ή εντοπισμό στρατιωτικών εγκαταστάσεων, παρεμβολή στην ηλεκτροδότηση μιας ολόκληρης περιοχής ή χώρας με στόχο την πρόκληση βλάβης ή μπλακ άουτ, πρόκληση σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, τροποποίηση του κλίματος σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με δυνατότητα για: Αλλαγή των καιρικών συνθηκών, πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων (π.χ. τυφώνων ή παρέμβαση για μείωση τους), πρόκληση τοπικών καιρικών φαινομένων όπως βροχή, ομίχλη κ.α., καθώς και ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή στις λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου. Είναι σαφές πως οι δυνατότητες του HAARP έχουν σαφή στρατιωτικό χαρακτήρα και αποτελεί κυριολεκτικά το πιο μοντέρνο οπλικό σύστημα. Όπως δε δείχνουν τα στοιχεία και όπως δηλώνουν πολλοί επιστήμονες, έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή.

Πέρα από το παραπάνω, που προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες θα μπορούσαν να γίνονται οι ψεκασμοί, ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς;

Από όλα τα προηγούμενα, γίνεται σαφές ότι κάτι ύποπτο και πολύ περίεργο συμβαίνει. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τώρα τελευταία, ο κόσμος αφυπνίζεται, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως και ελπίζω, κάποια στιγμή, να μπορέσουμε να καταλάβουμε αυτό το φαινόμενο και αν όντως είναι τόσο βλαβερό για μας, τα παιδιά μας και όλους, να το περιορίσουμε ή να το σταματήσουμε. Προτού τα χειρότερα μας όνειρα γίνουν πραγματικότητα…

www.antidogma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου