Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Dr Nicolas Kaloy- η ΕΛΛΗΝΙΚΗ απάντηση στις ανθελληνικές θέσεις του Υπουργείου Παιδείας

Θυμάστε σίγουρα το κείμενο

Ρατσιστές και προδότες! -πολιτικά παιχνίδια ισοπέδωσης της χώρας

που είχαμε αναρτήσει πρόσφατα σχετικά με τα ανθελληνικά κείμενα της ίδιας της ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας κ. Θάλειας Δραγώνα. Η αντίδραση, πέρα από τα μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης ήρθε άμεσα και από τον Dr Nicolas Kaloy, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εδώ η Επιστολή:
ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009, 12:21


ΠΡΟΣ τον Κ. Πρόεδρον της Δημοκρατίας

ΑΠΟ: Dr Nicolas Kaloy, Geneva, Switzerland


Κύριε
Πρόεδρε της Δημοκρατίας,


Από Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα: Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι Γ.Γ. της Εθνικής Παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας;

Είσθε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε;;; Εσείς και ο κ.Πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρείαν δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ».και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.


Μετά τιμής, Dr Nicolas Kaloy, www.nicolaskaloy.com,
Πρόεδρος,
European League of Geneva


Θάλεια Δραγώνα: "Το ανθελληνικό κυβερνητικό φαινόμενο"
Τι λεεί η κυρία αυτή;



"Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες".

"Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν".


Κι' όμως!... Αυτή η "κυρία" έχει αναλάβει την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Μερικά απ´ όσα γράφει στο βιβλίο της "Τι είν´ η Πατρίδα μας;", -που πολύ αμφιβάλλω βέβαια αν μιλάμε για την ίδια ΠΑΤΡΙΔΑ... αφού εγώ ΕΙΜΑΙ Ελληνίδα- η νυν Γενική Γραμματέας του Υπουργείου ...αποδόμησης της παιδείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Θάλεια Δραγώνα, τα είδαμε στο κείμενο εδώ.


Πολύ καλό θα ήταν θαρρώ να βομβαρδίσουμε με επιστολές και μηνύματα, ανάλογα με αυτά του Dr Kaloy και εμείς οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ, τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και την ίδια (η οποία μαζί με την προϊσταμένη της Υπουργό Παιδίας κ. Διαμαντοπούλου, καλά θα έκαναν να παραιτηθούν άμεσα, εάν δεν πάψουν να υπηρετούν ανθελληνικές Λέσχες σαν τη Bilderberg και εξόφθαλμα ανθελληνικά συμφέροντα), μήπως και κερδίσουμε πίσω την ΠΑΙΔΕΙΑ που αξίζουμε και την αφαιρέσουμε από τα χέρια μη-Ελλήνων που την αποδομούν εκ των έσω και εις βάρος μας...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_5005.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου