Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

H απειλή του HAARP για τη «Φωνή του Πλανήτη» -Joint Vision 2020

μέρος 3ο

H Φωνή του Πλανήτη

Οι συχνότητες SR έχουν μαθηματική σχέση αλλά δεν είναι αληθινές αρμονικές. Είναι ίσως πιο εύστοχο να δούμε τις SR σαν "Φωνή του πλανήτη" παρά σαν σφυγμό του - που είναι περίπου στα 10 Hz (Lonetree). Υπάρχει αρμονική συσχέτιση μεταξύ της Γης και του νου και σώματός μας. Το χαμηλής συχνότητας ισοηλεκτρικό πεδίο της Γης, το μαγνητικό πεδίο της Γης και το ηλεκτροστατικό πεδίο που προκύπτει από τα σώματά μας είναι αλληλένδετα. Οι εσωτερικοί μας ρυθμοί αλληλεπιδρούν με εξωτερικούς ρυθμούς, επηρεάζοντας την ισορροπία μας, τον ύπνο REM, την υγεία και τη διανοητική μας κατάσταση. Τα κύματα SR μάλλον βοηθούν τη ρύθμιση του εσωτερικού μας ρολογιού, επηρεάζοντας τα πρότυπα ύπνου/ονείρου κι εγρήγορσης, και έκκρισης ορμονών.

Οι ρυθμοί και παλμοί του ανθρώπινου εγκεφάλου αντικατοπτρίζουν εκείνους των ιδιοτήτων συντονισμού της γήινης κοιλότητας, που λειτουργεί ως κυματικός οδηγός. Αυτός ο φυσικός παλμός συχνοτήτων δεν είναι ένας σταθερός αριθμός αλλά ένας μέσος όρος παγκόσμιων μετρήσεων, όπως το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) είναι ο μέσος όρος των μετρήσεων των κυμάτων του εγκεφάλου. Οι SR στην πραγματικότητα κυμαίνονται όπως τα εγκεφαλικά κύματα, ανάλογα με τη γεωγραφική θέση, τους κεραυνούς, τις ηλιακές εξάρσεις, τον ιονισμό της ατμόσφαιρας και τους ημερήσιους κύκλους.


Ο Φινλανδός φυσικός Matti Pitkanen πιστεύει ότι ακόμη και τα διαπλανητικά και διαστρικά μαγνητικά πεδία επηρεάζουν τη συνειδητή ζωή. Έχει επεξεργαστεί ένα μοντέλο συσχετισμού των φαινομένων Ψ με τον αστρικό χρόνο, που περιγράφει το δίωρο διάστημα μεταξύ 1:30 π.μ. ως βέλτιστο. Εμπλέκεται η μαγνητική ροή από το γαλακτικό πυρήνα, σε συνδυασμό με χαμηλωμένο επίπεδο θορύβου στο γεωμαγνητικό πεδίο. Όπως αποκαλύπτουν άλλες έρευνες, πιστεύει ότι τα μικροκύματα και τα ραδιοκύματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στον βιολογικό έλεγχο, την ομοιόσταση και τις διανοητικές αλληλεπιδράσεις εξ αποστάσεως.

Ο Pitkanen προτείνει ότι από κάποιες απόψεις το σώμα/νους λειτουργεί ως κβαντικός βιοϋπολογιστής, κατευθύνοντας τους βιολογικούς μοριακούς μηχανισμούς τύπου κλειδί-κλειδαριά. Θεωρεί τα πλασμόνια βάση των νευρικών κυκλωμάτων, και τα τοπολογικά κβαντισμένα διπολικά μαγνητικά πεδία - των οποίων οι περίπλοκες διασυνδέσεις μπορεί να εμπλέκονται με γεωμαγνητικές δυνάμεις - δημιουργούς αλλαγών στη μαγνητική πολικότητα.

"Διέγερση" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τους νευρώνες του εγκεφάλου. Ερεθίζονται ακολουθώντας παγκόσμια σχήματα, και παράγουν μεγαλύτερα κύματα σε εκτενέστερες περιοχές του εγκεφάλου. Είναι προφανές ότι σε βαθύ διαλογισμό, όπου κύματα ρυθμών άλφα και θήτα διατρέχουν όλο τον εγκέφαλο, ο άνθρωπος και ο πλανήτης μπορούν να συντονιστούν.

Υπάρχει μεταβίβαση ενέργειας και πληροφορίας ενσωματωμένη σε ένα πεδίο. Ίσως ο πλανήτης επικοινωνεί μαζί μας στην πρωτόγονη αυτή γλώσσα των συχνοτήτων. Αυτό θα εξηγούσε γιατί η ύπνωση και η θεραπεία συμβαίνουν στις συχνότητες SR που συνδέονται με τους ρυθμούς άλφα.


Άφθονα αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι έχουν συγχρονιστεί διαισθητικά με τον πλανητικό συντονισμό στην πορεία της ιστορίας. Υπάρχουν διαπολιτισμικά στοιχεία για διάφορες ιεροτελεστίες που ενισχύουν αυτήν την εναρμόνιση με το πλανητικό πεδίο.

Ίσως οι προφανέστεροι "οδηγοί" αυτών των καταστάσεων έκστασης είναι τα τύμπανα των σαμάνων και οι χοροί έκστασης, που χρησιμοποιούνται εδώ και 50.000 χρόνια. Ως μέρος της καταγραφής της διαμόρφωσης προσωπικότητας, οι Mead και Bateson ανέφεραν μια τεχνική που διδάσκεται στα παιδιά του Μπαλί, και που αυτή η κουλτούρα εφαρμόζει διαισθητικά για να εναρμονίσει τις κοινότητές της. Καθένας μπορεί να το κάνει, και ίσως το κάνει ήδη υποσυνείδητα. Καθίστε σε μια καρέκλα και βάλτε το πόδι σας έτσι ώστε να ακουμπά στο μπροστινό μέρος του πέλματος. Αν πετύχετε τη σωστή γωνία, ολόκληρο το πόδι θα αρχίσει να δονείται. Όταν η δόνηση πλησιάζει τις συχνότητες SR, διευκολύνει την έκσταση.


Δάσκαλοι και γονείς ενοχλούνται με τα ζωηρά παιδιά και διαρκώς τους λένε "Κάτσε ήσυχα!". Όμως η διαρκής κίνηση χεριών και ποδιών ίσως είναι ένας φυσικός τρόπος να ενεργοποιούν το σώμα τους. Και ίσως αυτή είναι και η ουσία πολλών τελετών, όπως οι θεραπευτικές. Το σώμα αρχίζει να κινείται και τα χέρια να πάλλονται, και αν αφεθούμε πιο ελεύθεροι ολόκληρο το σώμα μπορεί να μπει σε συντονισμένη κίνηση αντικατοπτρίζοντας τη θεραπευτική πρόθεση.

Για παράδειγμα, στον θεραπευτικό χορό των Βουσμάνων της Καλαχάρι, οι σαμάνοι πλημμυρίζουν μα ζωτική ενέργεια, διεγείρονται, ζεσταίνονται και τρέμουν. Όταν αγκαλιάσουν κάποιον, αρχίζει κι εκείνος να τρέμει και μπορεί να γυρίσει και να αγκαλιάσει κάποιον άλλο. Ένας-ένας αρχίζουν όλοι να δονούνται κυριολεκτικά με την παλλόμενη ενέργεια. Ωστόσο, (όπως στην Κινέζικη ιατρική), όταν φτάσει στη δική μας ή σε άλλες σύγχρονες κουλτούρες, το φαινόμενο αυτό περιορίζεται πολύ κι εκφράζεται με λιγότερο εμφανείς πρακτικές, όπως η "θεραπευτική σύζευξη" (η εναισθητική επικοινωνία θεραπευτή και ασθενούς).

Kαθένας μπορεί να προκαλέσει σκόπιμα αυτήν τη θεραπευτική/διεγερτική συχνότητα, και δεν υπάρχει "σωστός" τρόπος. Είναι μια φυσική ικανότητα που το σώμα μας εφαρμόζει διαισθητικά: δονείται με τον παλμό της ίδιας της ζωής. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να βγούμε από τα όρια και τους περιορισμούς του ατομικού νου και να συνδεθούμε με κάτι μεγαλύτερο.

Έχει πολλά ονόματα, αλλά αυτός ο "ευρύτερος Νους" μάς συνδέει μεταξύ μας και με τη Φύση, ενσαρκώνοντας το μεταφυσικό αξίωμα "Όπως είναι πάνω, έτσι είναι και κάτω". Αυτή η δυναμική αλληλοσύνδεση ενώνει σώμα/νου, γαλαξία/άτομα, και αίσθηση/ερέθισμα σε έναν κύκλο επιβολής του πνεύματος στην ύλη, όπου υποκείμενο και αντικείμενο γίνονται ένα, όπου η γαλακτική και η ανθρώπινη συνειδητότητα ενώνονται.

συνεχίζεται...

Από το περιοδικό Helenic Nexus

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου