Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Η Ελλάς στην μέγγενη του ΔΝΤ.Με ποιά ανταλλάγματα θα αποφύγουμε την χρεωκοπία;;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_8869.html

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι ένας υπερεθνικός οργανισμός,ο οποίος δημιουργήθηκε για να παρεμβαίνει στις οικονομίες όλων των χωρών με φασιστικό τρόπο.Δημιουργήθηκε απο τους Διεθνής Τραπεζίτες Ρόθτσιλντ,Ροκφέλερ,Μόργκαν κτλ(όλοι τους σχεδόν εβραϊκής καταγωγής)για να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο έλεγχο των οικονομιών της απο την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επεμβαίνει δήθεν για να βελτιώσει την οικονομία μιας χώρας,αντ'αυτού όμως τοποθετεί σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Διεθνών Τραπεζιτών,οι οποίοι αποκτούν με το τρόπο αυτό τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών χωρίς να φαίνονται.
Οταν μια χώρα αντιστέκεται σε οποιοδήποτε ζήτημα τότε βγάζουν σειρά εκθέσεων που λένε οτι η οικονομία της χώρας είναι σε άσχημη κατάσταση,μέχρις ότου η χώρα αυτή συμμορφωθεί με τις εντολές της Διεθνούς Τραπεζικής ελίτ.Επιπλέον μέσω του οργανισμού αυτού πιέζουν και για εθνικά θέματα.Δείτε την περίπτωση της Ιρλανδίας,της οποίας οι πολίτες καταψήφισαν το Ευρωσύνταγμα και μερικά χρόνια μετά αναγκάσθηκαν να πούν "ΝΑΙ" στο καμουφλαρισμένο Ευρωσύνταγμα,την Ευρωσυνθήκη.Αναγκάσθηκαν γιατί τους ασκούνταν πιέσεις μέσω της οικονομίας τους η οποία όπως έλεγε το ΔΝΤ είχε μια απότομη πτώση.
Μήπως λοιπόν μας πιέζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω της οικονομίας μας και των ΜΜΕ ώστε να δεχθεί ο ελληνικός λαός οποιαδήποτε υποχώρηση στα εθνικά θέματα της Ελλάδας;


Ακολουθεί αναδημοσίευση απο VENDETA:


Την ''βοήθεια ''του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μπορεί να αναγκασθεί να ζητήσει τους επόμενους μήνες η Ελλάδα, υποστηρίζει έκθεση της Deutsche Bank.


Στην έκθεση, επισημαίνεται πως μετά από την υπαγωγή της Ελλάδας από την Ε.Ε. στη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.





Το πρώτο μπορεί να είναι η επιβολή προστίμου και το δεύτερο και το πιο πιθανό, όπως υποστηρίζουν, είναι η Ελλάδα να καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να προχωρήσει σε μία συμφωνία.


Σύμφωνα με την Deutsche Bank, το πρώτο δίμηνο του 2010 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προβεί σε νέες υποδείξεις στην Ελλάδα, ενώ το Μάιο ή τον Ιούνιο θα παρθεί η απόφαση για το εαν θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα μέτρα. Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση και δεν πείσει την Ε.Ε. ότι προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, τότε η Ελλάδα μπορεί να κινδυνεύει με πρόστιμο έως και 0,5% του ΑΕΠ.


Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της τότε, σύμφωνα με τη γερμανική τράπεζα, η Ε.Ε. θα τις υποδείξει να ζητήσει τη στήριξη του ΔΝΤ.


Τέλος στην έκθεση γίνεται αναφορά στο εύθραυστο οικονομικό και πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα λόγω της άσχημης εικόνας των δημοσιονομικών, του υψηλού εξωτερικού χρέους και της ανάγκης περαιτέρω στήριξης των ελληνικών τραπεζών.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου