Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία, Συνειδητότητα και DNA

H απειλή του HAARP για τη «Φωνή του Πλανήτη» -Joint Vision 2020



μέρος 5ο

Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία, Συνειδητότητα και DNA

Περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρομαγνητικές αυτές σχέσεις είναι απαραίτητη, ίσως ακόμη και για την ψυχοσωματική μας επιβίωση ως είδος. Επηρεάζουν το νου μας, την κυτταρική και γενετική δομή του σώματός μας, ίσως ακόμη και το πνεύμα μας. Η καταγραφή και συσχέτιση αυτών των φαινομένων ατμοσφαιρικών παρεμβάσεων και η εν δυνάμει επιρροή τους στην ιονόσφαιρα και τον SR - και συνεπώς στα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα και την υγεία μας - οφείλει να συνεχιστεί. Πλησιάζουμε το τέλος του τρέχοντος κύκλου των ηλιακών κηλίδων, και θα πρέπει να αξιοποιήσουμε έναν ολόκληρο ενδεκαετή κύκλο για να πάρουμε ακριβή δεδομένα, όπως προτείνει ο Hainsworth (Miller and Miller, 2002-2003).

Διάφοροι ερευνητές και φυσικοί συγκεντρώνουν σχετικά στοιχεία υπό την αιγίδα του περιοδικού Journal of Non-Local and Remote Mental Interactions (JNLRMI) (βλέπε http://www.emergentmind.org), που εκδίδει ο φυσικός Lian Sidorov. Μια βασική υπόθεση της ομάδας αυτής είναι ότι τα ΗΜ πεδία έξω από το σώμα είναι κρίσιμα για τη συνειδητότητά μας.

Ο Matti Pitkanen κατασκεύασε ένα μοντέλο φυσικής που λέγεται Τοπολογική Γεωμετροδυναμική (TGD), και παρουσιάζει τη στενή σχέση της ανθρώπινης φυσιολογίας με τον SR και άλλα πρότυπα ELF και ηλεκτρομαγνητικά.

Ο Pitkanen πιστεύει πως όχι μόνο τα γήινα, αλλά και τα διαπλανητικά και τα διαστρικά μαγνητικά πεδία έχουν μεγάλη σημασία για τη συνειδητή ζωή. Οι ερμηνείες του εμπλέκουν αγωγούς μαγνητικής ροής, μέρη ενός πεδίου που μοιάζουν με δίπολα. Ένα ευρύ φάσμα ΗΜ κυμάτων, ιδιαίτερα μικροκύματα και ραδιοκύματα, ενδέχεται να είναι στοιχεία-κλειδιά για την ομοιόσταση, τις διανοητικές αλληλεπιδράσεις εξ αποστάσεως μεταξύ κυττάρων και άλλων δομών, και της αισθητηριακή αναπαράστασης, καθώς και για τις διανοητικές αλληλεπιδράσεις εξ αποστάσεως τόσο εντός όσο κι εκτός του σώματος. Εξηγεί ότι το επίπεδο θορύβου του μαγνητικού πεδίου της Γης πρέπει να είναι χαμηλό ώστε να συμβεί η ανώμαλη αντίληψη (ψι ή ESP). Ο Alan Frey πρότεινε την ύπαρξη παρόμοιων πεδίων πριν από δεκαετίες, και μίλησε συγκεκριμένα για εισαγωγή μικροκυμάτων.

Αυτά τα ΗΜ πεδία συσχετίζονται με τη συνειδητότητα. Ωστόσο, η TGD δίνει τη δυνατότητα να αποδοθεί στο σωματικό πεδίο ενός ανθρώπου μια κβαντική ταυτότητα τοπολογικού πεδίου. Ο Pitkanen προτείνει επίσης ότι αυτά τα πεδία και κύματα επιδρούν όταν τα βιολογικά συστήματα εκτελούν κβαντικές υπολογιστικές διαδικασίες. Η βιοφυσική του λέει ότι τα νευρικά κυκλώματα και μόρια συνδέονται με μηχανισμούς τύπου κλειδιού-κλειδαριάς μέσω αυτής της διαδικασίας μαγνητικής κυκλοφορίας (τοπολογικά κβαντισμένα διπολικά μαγνητικά πεδία).

Ο Pitkanen βλέπει το μαγνητικό πεδίο της Γης ως μια αλληλεπίδραση κβαντισμένων διπολικών μαγνητικών πεδίων που συνδέονται και συστρέφονται. Η TGD βλέπει τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα ως ένα αισθητήριο όργανο για τον εκτεταμένο ηλεκτρομαγνητικό εαυτό μας, με κλίμακα μήκους τουλάχιστον όσο η διάμετρος της Γης. Προτείνει ακόμη ότι τα φαινόμενα ψι και η θεραπεία εξ αποστάσεως μπορεί να εμπλέκουν τη μεταβίβαση συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων μέσα από διόδους την ύπαρξη των οποίων εικάζει η TGD, κάτι που θα επέτρεπε σχεδόν ακαριαία μεταβίβαση πληροφορίας. (εδώ ας θυμηθούμε και το Ρεϊκι ή άλλες ενεργειακές-πνευματικές μεθόδους θεραπείας ή την προσευχή για την υγεία κάποιου, που λειτουργούν και εξ αποστάσεως...)


Η υπόθεση του μαγνητικού αισθητηρίου πλαισίου (MSC) παρέχει ένα μηχανισμό "μοιράσματος" που συνδέεται με απόμακρα σημεία της ηλεκτρομαγνητικής σφαίρας - ουσιαστικά μια μορφή γνωστικής εμπλοκής μεταξύ χειριστή και στόχου ..Ένα σαφές πλεονέκτημα της TGD έναντι των άλλων μοντέλων μεταβίβασης λεπτής ενέργειας είναι ότι τα ΗΜ πεδία δεν μεταφέρονται άμεσα από την πηγή στο στόχο, αλλά δημιουργούνται ταυτόχρονα στις δύο τοποθεσίες από ένα (γεωμετρικό) ρεύμα κενού: επομένως παραμένουν σύμφωνα, ενώ παρακάμπτουν το παράδοξο της μη-εξασθένησης με την απόσταση...

Η ψευδαίσθηση της εντοπιότητάς μας διαιωνίζεται από τα δεδομένα που μας δίνουν οι αισθήσεις μας - δηλαδή, τις αντιλήψεις που έχουμε συνηθίσει να προσέχουμε. (Sidorov, 2002).

Άλλες έρευνες δείχνουν ότι η θεμελιώδης αλληλεπίδραση εσωτερικών κι εξωτερικών πεδίων είναι η σωστή κατεύθυνση. Ο Joseph Jacobson (2002), στο ΜΙΤ, βρήκε τον τρόπο να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί κύτταρα με ραδιοκύματα. Η ομάδα του επίσης έκανε χειρισμούς του DNA με έναν παλμό ραδιοφωνικής συχνότητας. Η ίδια προσέγγιση λειτούργησε και στις πρωτεΐνες, οι οποίες κατευθύνουν σχεδόν όλες τις χημικές κυτταρικές διαδικασίες.

Επιπλέον, ο φυσικός Peter Gariaev πρότεινε ένα κυματικό μοντέλο του γονιδιώματος, όπου η κύρια οδός πληροφοριών είναι ίδια τόσο για βιοφωτόνια όσο και για ραδιοκύματα (http://www.emergentmind.org). (Ας έχουν κατά νου οι αναγνώστες πως και οι συχνότητες της τηλεόρασης, των ραντάρ και της κινητής τηλεφωνίας είναι μορφές ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, που επηρεάζουν άμεσα όλα όσα εδώ αναφέρονται: δηλαδή το DNA, την υγεία και τη συνείδηση μας...)

Το 1973, οι Miller και Webb περιέγραψαν το DNA ως ολογραφικό προβολέα ("Embryonic holography", 2002). με άλλα λόγια, τα γονίδια κωδικοποιούν κει εκφράζονται μέσω φωτός και ραδιοκυμάτων, ή μέσω ακουστικής ολογραφίας (βλέπε Miller, Miller and Webb "Quantum bioholography", 2002). Πρότυπα συμβολής εκτοπισμού δημιουργούν πρότυπα πεδία για τη χωροχρονική οργάνωση του σώματός μας. Το σύστημα λειτουργεί σαν βιολογικός υπολογιστής - ένας κυματικός βιοϋπολογιστής. Το DNA μπορεί επίσης να λειτουργεί σαν υγρός κρύσταλλος, εκπέμποντας ένα ασθενές φως τύπου λέιζερ που μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρο-ακουστικό σήμα. (το σώμα μας..!)


συνεχίζεται

από το περιοδικό Helenic Nexus

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/dna.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου