Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΦΟΒΕΡΟ. Κανείς δεν ξέρει τι είναι η Ουκρανική Γρίπη-δολοφόνος

Οι Δολοφόνοι Τραπεζίτες ξέρουν;
Ανέστησαν τελικά τον Ιο της Ισπανικής Γρίπης;

Η Yulia Tymoshenko, της (νέας Τάξης) αγκαλιά με το Tamiflu

Οι περισσότεροι από τους 315 νεκρούς από την Ουκρανική Γρίπη δεν έχουν προσβληθεί από τον H1N1. «Δεν πιστεύουμε ότι η αιτία θανάτου είναι ο H1N1 της γρίπης των χοίρων. Ούτε ξέρουμε τι είδους τα πνευμονία είναι, δήλωσε στην Daily Mail, ο Ουκρανός επιδημιολόγος Myron Borysevych».
Η ουκρανική γρίπη έχει ομοιότητες με την ισπανική γρίπη, που προκαλούσε εσωτερική αιμορραγία και οίδημα στους πνεύμονες. Ορισμένοι γιατροί στην Ουκρανία μίλησαν για «αιμορραγική πνευμονία».
Για να « καθησυχάσουν» τον κόσμο οι πολιτικοί μοιράζουν άχρηστα Tamiflu και άχρηστα εμβόλια των BAXTER/GLAXO/NOVARTIS

Μετά από περίεργους αεροψεκασμούς εμφανίστηκαν στην Ουκρανία 1,4 εκ. κρούσματα γρίπης.
Το μίσος των Χαζαροεβραίων για τους Ουκρανούς αποδεικνύεται και από την γενοκτονία που πραγματοποιήθηκε από τους Χαζαροεβραίους μπολσεβίκους με την «Αγροτική Μεταρρύθμιση»,το 1932 – 1933, που οδήγησε στον τον Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας ( Γολοντομόρ - Голодомор), με 10 εκατ. νεκρούς.

Πεδίο δοκιμής του νέου ΙΟΥ η Ουκρανία.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization) «προέβλεψαν» και δεύτερο κύμα της γρίπης και «επιβεβαιώθηκαν» αφού μόνο στις 15 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 16 καινούργιοι θάνατοι.
Μικρόβιολογικά δείγματα της Ουκρανικής Γρίπης έχουν σταλεί σε εργαστήρια της Βρετανίας.
Το ζήτημα της για τους επιστήμονες, είναι αν ο ιός είναι μετάλλαξη του Η1Ν1 ή είναι ένας νέος Ιός.
Αποδεικνύεται επομένως, ότι οι αρχικές καθησυχαστικές δηλώσεις του WHO,ότι η Ουκρανική Γρίπη συνδεόταν με τον Η1Ν1, δεν ήταν, τουλάχιστον, ακριβείς.

http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου