Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Η λύση για την Τραπεζιτική κρίση, αφού δεν έγινε πόλεμος, είναι η παγκόσμια γενοκτονία Αυτός είναι ο στόχος της Γρίπης (των Τραπεζιτών)

Η γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών και η «πανούκλα» στην Ουκρανία

Του Σπύρου Χατζάρα

Η RAND Corporation , υπέβαλε τον Οκτώβριο του 2008 στο αμερικανικό Πεντάγωνο, μια συγκλονιστική πρόταση. «Να προκαλέσει έναν πόλεμο, με μια «σημαντική ξένη δύναμη», σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η ύφεση και να αναθερμανθεί η αμερικανική οικονομία».
Η «πληροφορία» διέρρευσε σχεδόν αμέσως στους Κινέζους και τους Ρώσους από αγανακτισμένους ανώτατους Αμερικανούς αξιωματικούς, και στη συνέχεια έφθασε σε όλους τους «ενδιαφερόμενους», ιδίως στον αραβικό κόσμο.(Ιράν-Συρία).
Τα σχέδια, απετράπησαν άλλωστε, την τελευταία στιγμή την άνοιξη,του 2009 από τους κορυφαίους στρατηγούς των ΗΠΑ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα παραιτηθούν ομαδικά, ώστε να ενημερωθεί για την αλήθεια ο αμερικανικός λαός, εάν και εφόσον, ο Μπους διέτασσε επίθεση κατά του Ιράν.
Ο ναύαρχος Γουίλιαμ Φάλλον (William Fallon), με χώρο ευθύνης το Ιράκ και το Αφγανιστάν, παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του αμερικανικού στρατού για τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, (11/3), επειδή ήταν αντίθετος στην πολιτική Μπους για το Ιράν.
http://hatzaras.blogspot.com/2009/01/rand-corporation.html


Αφού δεν έγινε ο πόλεμος ήρθε η Γρίπη
Το δολοφονικό «υπερόπλο» το δοκίμαζαν για χρόνια. Τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου δεν έκλεισαν ποτέ. Απλά δούλευαν για το «καλό του κόσμου».

Βασικός στόχος να δημιουργήσουν ξανά το στέλεχος της θανατηφόρας Ισπανικής Γρίπης.
Και φαίνεται, από τα κρούσματα στην Ουκρανία, ότι τα κατάφεραν.

Η επικοινωνιακή τρομοκρατία, που εξαπολύθηκε με την Γρίπη-μαϊμού του Η1Ν1, απέβλεπε, στο να σπρώξει τον πανικόβλητο άνθρωπο να κάνει εμβόλιο. Από την πρώτη είδηση «περί επιδημίας στο Μεξικό» , η Γρίπη ήταν αναπόσπαστο μέρος των ημερήσιων δελτίων ενημέρωσης παγκοσμίως. Μας βομβάρδισαν με «εξελίξεις», με αριθμούς «κρουσμάτων» ή «θυμάτων» και «προληπτικά μέτρα».
Στόχος δεν ήταν η ενημέρωση και η προστασία του πληθυσμού. Η στημένη ροή «πληροφοριών» , έσπερνε για μήνες, σταγόνα- σταγόνα το φόβο, και έστρωνε το δρόμο αποδοχής ,των «προληπτικών» μαζικών εμβολιασμών των πληθυσμών.

Ο θάνατος, η γενοκτονία, η ευθανασία, έρχεται με το εμβόλιο, και μαζί τα ευκαιριακά κέρδη των εταιριών. Γενοκτονία με το «αζημίωτο». Οι «Αρχές» φυσικά καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται», την BAXTER ,την GLAXO, και την NOVATRIS και το εμβόλιο τους, κατά της «νέας γρίπης».

Η Γρίπη-μαϊμού, δεν απέβλεπε πρωτίστως στο οικονομικό όφελος τον τραπεζιτών μεγαλομετόχων των φαρμακευτικών εταιριών. Αυτή ήταν παράπλευρη ωφέλεια.

Στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού ορισμένων χωρών ,που τις έχουν προγράψει, με την Γρίπη- Θάνατο, που έσπειραν στην Ουκρανία.

Η Κινεζική «μυστική υπηρεσία» που γνωρίζει τα σχέδια αυτά, αναζητά εναγωνίως στοιχεία για τις περίεργες πτήσεις ,των μισθωμένων από αμερικανικές υπηρεσίες Αντόνωφ (AN-124) , «εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να διασπείρουν, «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιου της γρίπης των χοίρων».
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_8789.html


Στην Ευρώπη και τη Β.Αμερική τα εμβόλια, θα «βοηθήσουν» τα ασφαλιστικά συστήματα,και τις αφαλιστικές εταιρείες ,να απαλλαγούν, από το οικονομικό βάρος, των συντάξεων και της φαρμακευτικής αγωγής, των συνταξιούχων, που πάσχουν από καρδιακά και αναπνευστικά νοσήματα.
Ας δούμε τι έγινε στη Γερμανία μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί :

Πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο Pandermix, μια γυναίκα 65 ετών, που έπασχε από άλλες νόσους , ένας 55χονος, μία 92-χρονη ,μία 65χρονη διαβητική, και ένας 66χρονος, που έπασχε από αναπνευστικό νόσημα.

Κανονική γενοκτονία των συνταξιούχων.
Οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ο σίγουρος δρόμος για την διάδοση και εξάπλωση της εργαστηριακής λοίμωξης H1N1. Η εξάπλωση της γρίπης γίνεται με τα εμβόλια.

«Τα εμβόλια που χορηγούν περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι «ζωντανά ενεργοί» μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο .... Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να «αποκτήσετε» την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1». Δρ Leonard G. Horowitz

http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου