Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε

Γράφει ο “Μαρκεζίνης από την ανάποδη”
(Δεν κατοικώ στο Λονδίνο, δεν είμαι ηλικιωμένος, δεν θυμήθηκα την Ελληνική εξωτερική πολιτική αφ’ότου πήρα σύνταξη, δεν έχω οικογενειακά απωθημένα και έχω πολύ βαριά φωνή.)
Αγαπητή Ολυμπία,
Τα πράγματα αρχίζουν να “δένουν”. Στα μέσα Νοεμβρίου 2010 είχες κάνει την ανάρτηση “Οι κόνδορες του ισλαμοφασισμού και οι προβλέψεις εν ενεργεία διπλωμάτη”, βάση των στοιχείων-εκτιμήσεων που σου είχα δώσει.
Δυστυχώς επαληθεύονται οι εκτιμήσεις.
Σου έχω και επιπλέον στοιχεία-εκτιμήσεις. Απο τα μέσα Νοεμβρίου και έως τα Χριστούγεννα του 2010, ειδοποιήθηκαν και πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογραφικά και λοιποί “παράγοντες” για τις επερχόμενες εξελίξεις με βάση τις ανωτέρω εκτιμήσεις και λοιπές πληροφορίες.
Δυστυχώς δεν μιλάμε πλέον για αδιαφορία αλλά για καλά οργανωμένο σχέδιο βάση του οποίοι επιδιώκεται η πλήρης δορυφοριοποίηση της Ελλάδας στη Τουρκία και στην πτέρυγα της Αμερικανικής εξουσίας που χαρακτηρίζεται από άκρατο φιλομουσουλμανισμό, βασιζόμενοι στην ελπίδα ότι το Ισλάμ θα αντιπαρατεθεί στους βασικούς οικονομικούς-πολιτικούς αντιπάλους των ΗΠΑ τη σήμερον εποχή, δηλαδή την ΕΕ-Ρωσσία-Κίνα.
Η Ελλάδα θα γίνει όπως δείχνουν τα πράγματα το θέατρο όπου το Ισλάμ θα κυριαρχήσει επί “εδάφους της Ευρωζώνης”.
Οι βλακείες που λέγονται ότι “θα μας σώσει το Ισραήλ, κτλ” είναι άνευ προηγούμένου…. δεν υπάρχει εμπορικά εκμεταλλέυσιμο φυσικό αέριο στην Αν. Μεσόγειο, ούτε πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα κανένα από τα ευφάνταστα σχέδια που αναμεταδίδονται στα Ελληνικά ΜΜΕ, για αγωγούς από τη Χάιφα μέχρι τη Κρήτη, κτλ. Ρωτήστε οποιοδήποτε σοβαρό και έγκυρο γεωλογικό κέντρο και εταιρεία στο κόσμο να σας πληροφορήσει σχετικώς. Κοιτάσματα υπάρχουν παντού στο πλανήτη, αλλά λίγα μόνο αξίζουν τις επενδύσεις για να εξαχθούν.
Το Ισραήλ δεν είναι κράτος, ούτε Πολιτεία. όσοι το παίζουν τώρα όψιμοι φιλοισραηλινοί εάς διαβάσουν τους Ισραηλινούς πολιτειολόγους για να αντιληφθούν ότι το Ισραήλ είναι το μακρύ χέρι της Εβραικής Διασποράς, πλήρως εξαρτώμενο από αυτήν και από τις ΗΠΑ ασφαλώς.
Καμία απόφαση στο Ισράηλ δεν λαμβάνεται για σοβαρά θέματα εάν δεν εγκριθεί από τους ηγέτες της Εβραικής Διασποράς. Συνεπώς εάς μην έχει κανένας την ψευδαίσθηση ότι οι απατεώνες της Γόλντμαν Σάκς και λοιπών εταιρειών μας κατάστρεψαν σε συνεργασία με τον ΓΑΠ, για να έρθουν να μας σώσουν μετέπειτα υπό την μορφή του Νετανιάχου.
Γελοία πραγματα, να τα ακούς. Δημόσιος διάλογος “μπανανίας”, από ανθρώπους που πιθανότατα γνωρίζουν το Ισραήλ από ταινίες του χόλυγουντ ή από καμία δεξίωση στο Ιντερκοντινένταλ. Ο λαός του Ισραήλ αποτελεί θύμα εδω και δεκαετίες ενώ θα μπορούσε να διοικεί οικονομικά τις μάζες των καθυστερημένων Μουσουλμάνων, στην πραγματικότητα έχει εγκλωβιστεί και πολεμά διαρκώς για να καθορίζονται οι τιμές του πετρελάιου και να επιβιώνει ο οίκος των Σαούντ, του πραγματικού συνεταίρου της Ουάσινγκτον στην περιοχή.
Τουτέστιν ότι ΑΟΖ κτλ, χρησιμοποιούνται για να ανέβει περαιτέρω η ένταση στην Αν. Μεσόγειο, η οποία πολύ σύντομα θα φλέγεται. Μετά την Τυνησία, ακολουθεί κατά πόδας η Αίγυπτος , Ιορδανία, πιθανώς και η Αλγερία-Μαρόκο. Να είστε βέβαιοι ότι τα καθεστώτα δεν τα ρίχνουν οι Αμερικάνοι αλλά οι Ρώσσοι που γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν αποστεθροποιήσουν τον ελεγχόμενο από τους Αγγλοσάξωνες Αραβό-Μουσουλμανικό κόσμο, στην ουσία έχουν κερδίσει τον “Β’ ψυχρό πόλεμο”. Εάν οι εξεγέρσεις φτάσουν μέχρι τη Σαουδική Αραβία, τότε θα έχουμε “τεκτονική αλλαγή του παγκοσμίου γεωπολιτικού σκηνικού”. Σεισμός στην υφήλιο στην κυριολεξία…εξ’ού και οι βόμβες από τις μάυρες χήρες…Αντίποινα στα αντίποινα στα αντίποινα κ.ο.κ
Είμαστε εδω και χρόνια σε πόλεμο, επιτέλους εάς το καταλάβουν αυτό οι “στρατηγοί του καναπέ με το φραπέ”.
Έχοντας μια “5η φάλαγγα” εντός του Ελληνικού εδάφους, δηλαδή τους στρατολογούμενους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τους επιδοτούμενους ΜΚΟτζήδες από το οργανωμένο έγκλημα και τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -με την ανοχή των Αμερικανών- τότε η Ελλάδα βγαίνει εκτός παιχνιδιού…η Κύπρος γίνεται παράρτημα του Ισραήλ και ο ΓΑΠ θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη και απεχθέστερη πολιτική μορφή που πέρασε ποτέ άπό το τόπο.
Όπως είπε και ένας γνωστός δημόσιος άνδρας πρόσφατα σε εκδήλωση “Η πολιτική του ΓΑΠ δεν είναι προδοσία, είναι μαλακία”. Αθωώνεται λοιπόν λόγω βλακείας; Η ιστορία θα δείξει…
Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου