Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Τα 2/3 των Γάλλων δεν επιθυμούν την απομάκρυνση του υπουργού που πλήρωνε 14χρονα αγοράκια!


«Ζήτω η δημοκρατία και η αρχή της πλειοψηφίας»…
Το γεγονός ότι οι τα δύο τρίτα των Γάλλων δεν επιθυμεί την απομάκρυνση του Φρεντερίκ Μιτεράν, ο οποίος αποκάλυψε την συνήθειά του να πληρώνει νεαρούς για σεξ, πρέπει να τους προβληματίσει;
«Όχι», απαντούν οι ίδιοι. Κάθε άλλο...........
μάλιστα.
Ο υπουργός πολιτισμού της Γαλλίας δημοσίευσε το βιβλίο του, όπου περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες της… συνήθειάς του. Λίγο αργότερα, η δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλεί αν μη τί άλλο εντύπωση. Στην ερώτηση «εσείς, προσωπικά, επιθυμείτε την παραίτηση του Φρεντερίκ Μιτεράν;», το 67% των ερωτηθέντων απάντησαν «όχι», το 20% «ναι», ενώ το 13% των ερωτηθέντων δήλωσε αναποφάσιστο!
Ο Γάλλος πολιτικός περιέγραψε τη συνήθειά του να πληρώνει νεαρούς για σεξ, ενώ έπειτα δήλωσε ότι είχε σεξουαλικές επαφές μόνο με συνομηλίκους του. Ο 62χρονος υπουργός αρνήθηκε ότι στα αποσπάσματα του βιβλίου του, «Η Κακή Ζωή», περιγράφει επαφές με ανήλικα αγόρια, καταδικάζοντας τον σεξοτουρισμό και την παιδοφιλία.
ΣΧΟΛΙΟ......Όπως και στην περίπτωση του ανώμαλου του Πολάνσκι ολόκληρο το συνάφι των καλλιτεχνών και των πολιτικών πέφτει πάνω μας να μας πείσει οτι ''έλα μωρέ δεν έκανε και τίποτα''.
Αν ο κύριος της φωτογραφίας δεν ήταν υπουργός αλλά ο Μπάρμπα Θανάσης θα είχε στιγματιστεί .Και καλώς θα είχε στιγματιστεί.
Για τους ''κύριους'' αυτούς οχι μόνο δεν ισχύουν αυτοί οι κανόνες,αλλά θα έλεγα μάλλον οτι θεωρείται και must στους κύκλους τους να πληρώνουν νεαρά αγοράκια.
Αν όντως ισχύει αυτό το ποσοστό που ισχυρίζονται οτι δεν τους ενοχλεί, τότε οι κοινωνίες σημαίνει οτι πάσχουν απο μιθριδατισμό.......τους δηλητηριάζουν κάθε μέρα λίγο λίγο χωρίς να καταλαβαίνουν οτι το μυαλό τους είναι γεμάτο δηλητήριο.Απο κει και πέρα όλα γίνονται συνήθεια και δικαιολογουνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου