Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Εγιναν τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα!

Τα πρώτα εμβόλια για τη νέα γρίπη εγιναν σύμφωνα με πληροφορίες του Flash 96 σε εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων, το πρωί της Πεμπτης. Τα εμβόλια εγιναν σε 20 εργαζόμενους νεαρής και μέσης ηλικίας και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες.
Ο μαζικός εμβολιασμός, όπως έχει ανακοινωθεί, θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου.

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/10/blog-post_889.html

2 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μπαρμπανίκο,ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα με το email;Πρόσφατα,ιδέα του πατέρα μου,ήταν να αλλάξουμε σύνδεση,και απο τον ΟΤΕ που ήμασταν(μαζί με το πάγιο),αλλάξαμε και πήγαμε στην Forthnet.Εντάξει,δεν είναι και άσχημα.Αλλά κάτι έχει γίνει με το email και δεν λειτουργεί.Για να είμαι ακριβής:Δεν έχω email.Στις επόμενες μέρες μάλλον θα το φτιάξουμε,γιατί το χρειάζομαι.Ίσως ξαναπάμε στον ΟΤΕ.Δεν ξέρω.Προς το παρόν,όμως,μόνο μέσω των μηνυμάτων εδώ ή σε κάποιο blog,ή στο youtube μέσω προσωπικών μηνυμάτων(αν έχεις λογαριασμό,αλλιώς αν θέλεις φτιάξε),μπορούμε να μιλάμε.Διαολεμένη τεχνολογία.Α,και τι εννοείς ακριβώς με το αμοιβαίο κρέμασμα στις λίστες των ιστολογίων μας;Παρεμπιπτόντως,κάνεις καλή δουλειά στο blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή