Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Το χαλύβδινο χέρι του προβοκατόρικου θεάματος

Στην κυβερνητική εξουσία πλέον βρίσκεται, όχι έμμεσα (έτσι ήταν πάντα), αλλά ΑΜΕΣΑ (απευθείας) το παρακράτος του αμερικανικού ιμπεριαλισμού. Το «ατσάλινο χέρι» της καθοδήγησης της «εξέγερσης» των «Δεκεμβριανών» κυβερνά απευθείας!!!
Η νέα κυβέρνηση είναι ο «αχυράνθρωπος»-εκτελεστής. Είναι τα δάκτυλα του αμερικανικού χαλύβδινου χεριού και των εγχώριων μηχανισμών αυτής της χαλύβδινης καθοδήγησης.
Κεντρική καθοδηγητική εστία: τα ΜΜΕ!!!
Περιφερειακές εστίες: τα νεοταξικά «αριστερά» κόμματα και τα ποικίλα «Ιδρύματα», «Δίκτυα» και «στρατηγεία»…
Ο Χρυσοχοϊδης αποτελεί ένα από τα δάκτυλα αυτού του πολυδάκτυλου τέρατος: Εκτελεί, σαν αυτόματο, τις «εντολές»…
Το προβοκατόρικο, τελετουργικό σκηνικό που έχει στηθεί στα Εξάρχεια είναι ένας νέος κρίκος της τρομοκρατικής αλυσίδας: Τα «Δεκεμβριανά» αποτελούν το «αμόνι» σφυρηλάτησης αυτής της νέας τρομοκρατικής αλυσίδας…
Η αλυσίδα έχει ακόμα πολλούς κρίκους.
Η κατάλήξή της: Να μπει η ελληνική κοινωνία στο γύψο και να φιμωθούν οι πάντες, έτσι ώστε να υλοποιηθούν χωρίς μεγάλες αντιστάσεις τα εφιαλτικά σχέδια της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης.
Αυτός ο τερατώδης προβοκατόρικος μηχανισμός που υλοποιείται έχει σαν «λιπαντικό» τούς επιδοτούμενους «αντιρατσιστές» και τους θλιβερούς έμπορους των αριστερών ιδεών: Το πλατύ καιροσκοπικό νεφέλωμα της νεοταξικής και «αντιεξουσιαστικής» «αριστεράς».
Όλοι αυτοί οι θλιβεροί «αριστεροί» έμποροι και τα ποικίλα «ρετάλια», δεν δίνουν απλώς τα «άλλοθι», αλλά συμμετέχουν και ενεργά στα προβοκατόρικα παιχνίδια του καθεστώτος.
Έχουν ανοικτή γραμμή και συνεργασία με τον Χρυσοχοϊδη!!!
Συνεργάζονται με το καθεστώς και τα παιχνίδια του και το παίζουν «αντικαθεστωτικοί»!!!
Είναι σε όλες τις καπιταλιστικές δομές της εξουσίας και «ποζάρουν» ως αριστεροί!!!
Συμμετέχουν στις προβοκάτσιες του τρομοκρατικού, αστυνομικού θεάματος, τις εμπορεύονται ταυτόχρονα και ουρλιάζουν εναντίον της «αστυνομικής» βίας!!!
Γιατί μόνο αφελείς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλο αυτό το θεαματικό και υστερικά διαφημιζόμενο επεισόδιο με τον Παπαχρήστο και την παρέα του, δεν ήταν τίποτα άλλο από τον ορισμό της προβοκάτσιας: Τα δήθεν «αριστερά» θύματα που έγιναν «υλικό» των σχεδιασμών και των παιχνιδιών και θύτες της κοινωνικής και πολιτικής απάτης…
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε», (ένα από τους χαλύβδινους βραχίονες των κουκουλοφόρικων «επαναστάσεων») λέει πολλά, σε όσους δεν έπαψαν να σκέφτονται πολιτικά…
Διαβάστε και ένα απόσπασμα από κείμενό μας (12 Δεκεμβρίου του 2008), για να έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα.
Είναι από το άρθρο μας: ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη
«Τον τόνο της «καθοδήγησης» τον δίνουν οι πιο καλοδουλεμένες μήτρες της «νταβατζίδικης» καμαρίλας: Το Λαμπρακιστάν και η «Ελευθεροτυπία».
Τα πρωτοσέλιδα αυτών των Εφημερίδων είναι αποκαλυπτικά. Το ίδιο αποκαλυπτική είναι η πρακτική των εστιών του Σόρος: «Ιός» και «indymedia».
Ενδεικτικά μόνο αναφέρω το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε»
Μάθημα 1ο: Εφοδος στα Τμήματα
Ο λόγος τώρα στους μαθητές. Αφήνουν τα σχολεία και φτιάχνουν «πρόγραμμα αντίδρασης» ώς τα Χριστούγεννα. Πετροπόλεμος σε αστυνομικά τμήματα και αποκλεισμοί δρόμων, διαδηλώσεις κάθε εβδομάδα. Σε συντονισμό και οι φοιτητές, που καταλαμβάνουν σχολές σε ΑΕΙ της Αθήνας και της περιφέρειας».
Μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί, ίσως, να μη μπορούν να διακρίνουν ότι η εφημερίδα δεν χειροκροτεί απλώς τη «νέα γραμμή» ( εκτονωτικές, τυφλές και πολιτικά ανέξοδες επιθέσεις-προκλήσεις κατά των αστυνομικών τμημάτων), αλλά δίνει ΓΡΑΜΜΗ για τέτοιες επιθέσεις!!!
Αυτοί είναι οι χαλύβδινοι «στρατηγοί» που καθοδηγούν και κατευθύνουν, ποικιλοτρόπως, το «κίνημα» των κουκουλοφόρων.
Οι «αρχηγοί» της «επανάστασης» των νέων!!!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου