Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Στην Αθήνα 4 και 5 Νοεμβρίου ο Μπαν Γκι-μουν


Θα μιλήσει σε ειδική σύνοδο της Βουλής.


Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν θα παραστεί σε σύνοδο θρησκευτικών ηγετών στο κάστρο του Ουίνσδορ την ερχόμενη εβδομάδα όπου και θα έχει συνομιλίες με βρετανούς κυβερνητικούς ηγέτες, πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του.
Ο κ. Μπαν θα μιλήσει στις 3 Νοεμβρίου για το...
ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η πίστη στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. Η σύναξη των θρησκευτικών ηγετών στο κάστρο του Ουίνσδορ διοργανώνεται από τον πρίγκιπα Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου, δήλωσε η Μαρί Οκάμπε.

Τα Ηνωμένα Εθνη ανακοίνωσαν ότι οι θρησκευτικοί ηγέτες σκοπεύουν να παρουσιάσουν τις δικές τους απόψεις για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή στο σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα το Δεκέμβριο.

Στις 4 και 5 Νοεμβρίου ο Μπαν Γκι-μουν θα επισκεφθεί την Αθήνα για επίσημη επίσκεψη όπου και θα κηρύξει την έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη.

Στην Αθήνα θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Επίσης έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε ειδική σύνοδο του Κοινοβουλίου.

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/10/4-5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου