Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Η επίθεση είχε προαναγγελθεί… από τον κύριο Χρυσοχοΐδη

Η τρομοκρατική (ή μήπως πρέπει να πούμε πολεμική) ενέργεια, είχε ήδη προαναγγελθεί. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του τον περασμένο Γενάρη στον Σκάι είχε πει με σιγουριά ότι θα ακολουθήσει “λουτρό αίματος”. Όπως βλέπουμε, ο κύριος Χρυσοχοΐδης έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, αφού η χθεσινή ενέργεια δεν ήταν ένα απλό χτύπημα αλλά ένα πραγματικό λουτρό αίματος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έγινε επίθεση με πολεμικά όπλα και ρίχτηκαν 100 σφαίρες εναντίον 6 ενστόλων και ενός περαστικού.

Το ότι δεν έπεσαν νεκροί (ελπίζουμε να επιζήσει και η κοπέλα) είναι θέμα καθαρής συγκυρίας, ένα μικρό θαύμα θα λέγαμε. Ουσιαστικά 17 σφαίρες ανά ένστολο είναι πολεμική αποτίμηση και όχι τρομοκρατία.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν δικαιώθηκε πράγμα που σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει βαθιά γνώση του τι συμβαίνει στον χώρο της παρακρατικής δράσης, βαφτίζοντας αυτά τα τάγματα εφόδου ως “Νέα Τρομοκρατία”. Το γιατί δε μπόρεσε να αποτρέψει την επίθεση όταν μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε αναλωθεί σε “τρομοκράτηση” των απλών αστυνομικών για ιδεολογικούς, προληπτικούς και άλλους λόγους όπως το νεοσύστατο face control πριν την τέλεση του καθήκοντος (υπόθεση Παπαχρήστου), είναι δικό του θέμα.

Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Δεν γνωρίζουμε το γιατί το κάνει. Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του μάλιστα, λέει πολλά.

Αντίθετα με την μαντική του ικανότητα, η κριτική του ικανότητα φαίνεται ότι υστερεί σημαντικά. Στην ίδια συνέντευξη ο κύριος Χρυσοχοΐδης επανέλαβε τη σιγουριά του για την πλήρη εξάρθρωση της 17Ν, όταν ο ίδιος σήμερα δηλώνει ότι πολλοί της οργάνωσης κυκλοφορούν ελεύθεροι. Άρα η “Νέα τρομοκρατία” για την οποία μίλησε τότε, ίσως να μην είναι τόσο Νέα.

Γεγονός είναι ότι η Αθήνα θυμίζει πεδίο μάχης. Εκτός από το συγκεκριμένο συμβάν, τάγματα εφόδου σκότωσαν έναν άνθρωπο και αποπειράθηκαν να σκοτώσουν άλλους τρεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πυροβολισμοί και τραυματισμοί στο Περιστέρι κλπ κλπ.

Φαίνεται ότι η κοινωνική μας ζωή μπαίνει σε μία περίεργη ατραπό που τα αγαθά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας δεν μπορούν να προστατευθούν από τους υπάρχοντες κρατικούς και κυβερνητικούς μηχανισμούς. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως κατακτήθηκαν αυτά τα αγαθά.

Σε λίγο και μία αποκάλυψη για τους τόπους εκπαίδευσης των τρομοκρατών που κανένας δεν τολμά να ψελλίσει.

σχετικό άρθρο: http://olympia.gr/2009/01/14/cia-terror/

http://olympia.gr/2009/10/28/terror-in-athens/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου