Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ψέματα, κουκούλωμα και βιασύνη να μας εμβολιάσουν "με το ζόρι"...


Και συνεχίζουμε με τον "καβγά" για την επιχείρηση τρομο-εμβολίων... της Έλενας Φυντανίδου και τα σχόλια μας...

Διφορούμενη στάση κρατά ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) κ. Παν. Ευσταθίου, λέει η δημοσιογράφος κα Φυντανίδου.
«Το εμβόλιο έχει ήδη αδειοδοτηθεί και εκ των πραγμάτων θεωρείται ασφαλές. Η αδειοδότηση η οποία έχει δοθεί,καθώς και όλα τα στοιχεία των ερευνών και των κλινικών δοκιμών θα εξεταστούν και από τη δική μας επιτροπή μέσα στο πλαίσιο της επιστημονικής διερεύνησης της όλης διαδικασίας » αναφέρει. Προσθέτει ωστόσο ότι «δεν παύει να είναι ένα εμβόλιο που εφαρμόζεται για πρώτη φορά» και ότι «θα συστηθεί στις ομάδες υψηλού κινδύνου στο πλαίσιο του κόστους- οφέλους ώστε να προφυλαχθούν και να μην έχουν καμία πιθανότητα προβλήματος».
Συμπαθάτε με κύριε Ευσταθίου, αλλά δεν είναι δα και η πρώτη φορά που "αδειοδοτούνται" επικίνδυνα φαρμάκια τάχα "ασφαλή", για να απαγορευτούν και να αποσυρθούν λίγο αργότερα... Από που κι ως που παρουσιάζεστε τόσο βέβαιος για την "εκ των πραγμάτων" "ασφάλεια" τους;... Ή μήπως σας διαφεύγει το γεγονός πως στις τάχα "ομάδες υψηλού κινδύνου" έχουν συμπεριληφθεί έγκυες γυναίκες (!) που ούτε depon δεν παίρνουν καλά καλά, αλλά και μικρά παιδιά και βρέφη;... Είναι το "κόστος" συγκρίσιμο, όταν εγχύνεται νοσογόνος παράγοντας στο αίμα των παιδιών μαζί με τρομερά ζημιογόνα συστατικά (squalene, αλουμίνιο, υδράργυρο κ.α.), όταν από τα ίδια τα δικά σας δεδομένα η "γρίπη" είναι πιο ήπια από κάθε άλλη εποχική γρίπη;!
Θα σας τιμούσε περισσότερο μια πιο ξεκάθαρη στάση... Αλλά είναι και η "θέση" σας και ο "μισθός" σας που πρέπει να σκεφτείτε... οπότε λογική η διφορούμενη τοποθέτηση σας...


Όσο για τον παρακάτω... κλασσικότατη περίπτωση πάπα με λευκή ποδιά:



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ
«Δεν έχουν γνώση του αντικειμένου»
Ιδιαίτερα καυστικός στις κρίσεις του για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Γρίπης είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγητής της Παιδιατρικής κ. Α. Κωνσταντόπουλος.

«Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα δημιουργείται αντιεμβολιαστικό κίνημα» τονίζει ο καθηγητής, καταγγέλλοντας ότι «από τους επιστήμονες-μέλη του Συμβουλίου Πανδημίας Γρίπης λίγοι είναι αυτοί που έχουν δει ή κάνει κάποιο εμβόλιο. Οι περισσότεροι δεν έχουν γνώση του αντικειμένου. Προσπαθούν να μάθουν για το εμβόλιο διαβάζοντας ή ψάχνοντας τη βιβλιογραφία, τη στιγμή που αγνοούν ότι το συντηρητικό ή το ανοσοενισχυτικό μπαίνουν σε όλα τα εμβόλια και είναι ασφαλή».
Μα είναι δυνατόν κ. Κωνσταντόπουλε μου να ισχυρίζεστε πως είναι "ασφαλή";! Όταν υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία και έρευνα σχετικά με τις βλάβες που προκαλούν τα "ανοσο-ενισχυτικά" πρόσθετα στα εμβόλια? Ποιό "λόμπυ" αλήθεια υπερασπίζεστε εσείς? Πάντως ξεκάθαρα ΟΧΙ την υγεία των πολιτών... Ίσα-ίσα που με τη δήλωση σας πως "μπαίνουν σε όλα τα εμβόλια" βεβαιώνεται το ρεύμα του παγκόσμιου κινήματος ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, αφού ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η υγεία μας και η υγεία των παιδιών μας, από ΚΑΘΕ εμβόλιο! (Ας μην πάμε στο πιο τρελό σενάριο που έχουν κάποιοι σκαρφιστεί... όπως δείχνει η εικόνα- αλλά γνωρίζουμε ΟΛΕΣ τις τρελές ιδέες σας... και γνωρίζουμε επίσης, πως γνωρίζεται ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...)


Και πού είστε: Για όλα υπάρχει μια "πρώτη φορά". Καιρός ήταν να ξεσπαθώσουν ΚΑΙ οι Έλληνες ΓΟΝΕΙΣ και σύσσωμοι να συμμετέχουν στο ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ κίνημα! Κι αν θέλετε τη γνώμη μου ΚΑΙ πολύ άργησαν στη χώρα μας! Στο εξωτερικό έχει δεκαετίες που υπάρχουν, δρούν, ενημερώνουν και υπερασπίζονται την υγεία των παιδιών τους δεκάδες Σύλλογοι και ΑΝΤΙ-εμβολιαστικά κινήματα με τεράστια επιτυχία σε δίκες και αποζημιώσεις για βλάβες που προκλήθηκαν αποδεδειγμένα(!) από εμβόλια στα παιδιά τους!


Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντόπουλο, η επιφύλαξη που εκφράζουν ορισμένοι συνάδελφοί του ως προς την ασφάλεια του εμβολίου έχει δημιουργήσει ένα «αντιεμβολιαστικό λόμπι». «Στη συνέχεια μπορεί κάποιοι να αναθεωρούν αλλά το κακό έχει ήδη γίνει» τονίζει. Οπως επισημαίνει, οι γονείς έχουν πλέον αρχίσει να κοιτούν με δυσπιστία το σύνολο των εμβολίων. «Ολη αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω», συνεχίζει, «κρύβει τον εξής κίνδυνο: Να μην εμβολιάζουν οι γονείς επαρκώς τα παιδιά τους και να επανεμφανιστούν στο προσκήνιο παλιές ασθένειες».


Αυτό κύριε μου δεν είναι "κίνδυνος"! Αυτό είναι επιτέλους η αναγνώριση του κακού που προκάλεσαν δεκαετίες εσφαλμένης πρακτικής εμβολιασμών από τους ίδιους τους γονείς και κάποιους λίγους έντιμους ιατρούς. Ο κίνδυνος ο πραγματικός προέρχεται από κάποιους τύπους που εσκεμμένα χρησιμοποιούν βαρύγδουπες εκφράσεις για να φοβίζουν τον κόσμο και να τρέχουν να πάρουν μόνοι τους το δηλητήριο, που δίνει δισεκατομμύρια κέρδους στους φαρμακοβιομήχανους και το "λόμπυ" τους. Δεν είναι "λόμπυ" οι γονείς και οι λίγοι έντιμοι γιατροί κύριε μου. Το χρήμα και το συμφέρον απόκτησης του χαρακτηρίζουν τέτοιες ομάδες ως "λόμπυ"... και συμπαθάτε μα, αλλά εσείς ως πρόεδρος μιας τέτοιας επιτροπής, που δίνει το "πράσινο φως" στο να αποκτήσουν οι φαρμακοβιομήχανοι το κέρδος τους ή όχι... είναι πολύ πιθανό να είστε πολύ κοντά σε ένα τέτοιο "λόμπυ" λόγω θέσης... παρά ο κάθε απλός πολίτης που το μόνο που επιθυμεί είναι να μεγαλώσει με υγεία τα παιδιά του!

Παράλληλα ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καταγγέλλει ότι τα πανδημικά εμβόλια που θα έλθουν στην Ελλάδα ως το τέλος του μήνα δεν φθάνουν για την κάλυψη των βασικών αναγκών. «Σήμερα έχουμε 125.000 δόσεις και ως το τέλος του μήνα υπολογίζεται ότι δεν θα έχουμε περισσότερα από 500.000 εμβόλια. Η ποσότητα αυτή δεν φθάνει για τον εμβολιασμό ούτε του 50% των ανθρώπων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου».

Ω! και τι έντεχνα που σπέρνετε το "αίσθημα έλλειψης"! "Δεν θα φτάσουν τα εμβόλια" "Τρέξτε οι "τυχεροί" να πάρετε... Παλιό το κόλπο... αλλά πιάνει ακόμη, ειδικά στους γεροντότερους, που ακόμη φέρνουν μαζί τους το "σύνδρομο της κατοχής"...


Μα καλέ μου, μη σκάτε, θα φτάσουν και θα περισσέψουν πολύ απλά γιατί κανείς μας ΔΕΝ πρόκειται να εμβολιαστεί! Κι αν είναι τόσο πολύτιμα, βάλτε τα σε θησαυροφυλάκιο καλά μανταλωμένο για να μην δηλητηριάσετε κανένα πολίτη και... εμβολιαστείτε εσείς με την παρέα σας που τόσο πολύ τα πενεύετε ως "ασφαλή"...


Τους χαιρετισμούς μου κύριοι.
Δεν σας πιστεύουμε. Είναι δικαίωμα μας. Έχουμε κρίση και μελετάμε -ευτυχώς-!

ΔΕΝ σας δίνουμε το Δικαίωμα να αποφασίζεται για την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας.

Απλό είναι. Γιατί δεν χωράει στα όμορφα κεφαλάκια σας;...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου