Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο ρατσιστικό κρούσμα στην Γαλλία: Άραβας σερβιτόρος αρνήθηκε να σερβίρει σε ηλικιωμένη, επειδή φορούσε μπλούζα με τον χάρτη της Γαλλίας! (video)


Ο σερβιτόρος μιας πιτσαρίας στη Νίκαια της Γαλλίας, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει μια ηλικιωμένη πελάτισσα και στη συνέχεια στην έδιωξε βίαια, επειδή φορούσε ένα T-shirt που έδειχνε το χάρτη της Γαλλίας με τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας, μπλε, λευκό και κόκκινο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν κάποιος σερβιτόρος φέρονταν το ίδιο σε κάποια μαύρη αφρικάνα ή μουσουλμάνα ή αλλοδαπή πελάτισσα, τα media θα είχαν σημάνει συναγερμό και θα μετέδιδαν την είδηση εν ριπή οφθαλμού, με επώνυμους και ανώνυμους να οδύρονται για το άνοδο του «ρατσισμού» και «αντιρατσιστικές» οργανώσεις να ζητούν το κλείσιμο του «ρατσιστικού» καταστήματος και την παραδειγματική τιμωρία του σερβιτόρου και του ιδιοκτήτη. Τώρα όμως, ως συνήθως, η είδηση θάφτηκε. Ως αντίδραση στην υποκρισία των "ευαίσθητων" και στην συνομωσία της σιωπής, ο αυξανόμενος αντι λευκός ρατσισμός πρέπει να γίνει γνωστός.

Τα γεγονότα:


Μια ηλικιωμένη κυρία κάθεται στην Pizzeria “Les Arcades” και προσπαθεί να παραγγείλει. Ένας από τους σερβιτόρους, βλέποντας το T-shirt της πελάτισσας, της λέει, «δεν θα σε εξυπηρετήσω γιατί είμαι υπέρ των Αράβων», στη συνέχεια, την διατάζει να φύγει. Η ηλικιωμένη κυρία έφυγε αναστατωμένη και όταν λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε για να στεκάρει τα στοιχεία του εστιατορίου, ο ίδιος ο σερβιτόρος της πέταξε νερό στη πλάτη!


Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας αρνήθηκε ότι έγιναν έτσι τα πράγματα, χαρακτήρισε την ηλικιωμένη οπαδό του Εθνικού Μετώπου και έκανε παράπονα ότι από τότε που έγινε γνωστό το περιστατικό, έχει γίνει στόχος απειλών και για αυτό θα καταθέσει μήνυση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου