Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Βρετανίδες τζιχαντίστριες διευθύνουν πορνεία με ανήλικες στο Ιράκ

Βρετανίδες τζιχαντίστριες διευθύνουν πορνεία μ� ανήλικες στο Ιράκ

Δεκάδες τα θύματα βιασμών από τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους - Σε πραγματική επιχείρηση μετατρέπονται οι φυλακές του σεξ  

Δε δολοφονούν μόνο, δεν αποκεφαλίζουν μπροστά στην κάμερα, δεν κακοποιούν, αλλά βιάζουν και διατηρούν πραγματικές επιχειρήσεις του σεξ εκμεταλλευόμενοι αθώα κορίτσια και γυναίκες που έχουν αρπάξει βίαια από τις οικογένειές τους…

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ικανοποιούν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους μετατρέποντας τον ιερό πόλεμο σε σεξουαλική τζιχάντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, Βρετανίδες που έχουν ταξιδέψει ως τη Συρία και το Ιράκ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους εξτρεμιστές του ΙΚ, διευθύνουν πορνεία όπου ικανοποιούνται οι μαχητές του τρόμου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Huffington Post στη βρετανική εκδοχή της, Βρετανίδες υπήκοοι αφού παντρεύτηκαν με τζιχαντιστές ταξίδεψαν στη Μέση Ανατολή αναλαμβάνοντας όχι μόνο ρόλο στη μάχη, όπως στην περίπτωση των μελών της ταξιαρχίας αλ-Κανσάα που τιμωρεί μουσουλμάνες που επιδεικνύουν αντι-μουσουλμανική συμπεριφορά, αλλά και στο κρεβάτι των ανδρών.

Αντιθέτως με τις ενεργές τζιχαντίστριες, οι Βρετανίδες ασχολούνται με τη διοίκηση των πορνείων-φυλακών, όπου εκατοντάδες γυναίκες ακόμα και παιδιά, στην πλειονότητά τους μέλη της κοινότητας των γιαζιντίτων, έχουν μετατραπεί σε σκλάβες του σεξ.

Όπως επισημαίνουν βρετανικά δημοσιεύματα, οι Βρετανίδες υπήκοοι που συντονίζουν τα πορνεία ερμηνεύουν διαστροφικά τις διδαχές του Ισλάμ, θεωρώντας πως οι μαχητές του ΙΚ μπορούν να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά τις κρατούμενες όπως επιθυμούν, καθώς δεν είναι μουσουλμάνες.

Πολλές είναι οι μαρτυρίες γυναικών που έχουν ξεφύγει από τη βία των εξτρεμιστών και περιγράφουν τη δραματική εμπειρία τους στα χέρια των τζιχαντιστών, εκ των οποίων ακόμα και κορίτσια ηλικίας μόλις 12 ετών, που βιάζονται επανειλημμένα από τους άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης.

Η 17χρονη Αμίρα μιλώντας στο δημοσιογράφο Λορέντζο Κρεμονέζι της ιταλικής Corriere della Sera περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές της με τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους.

«Έρχονται κάθε ώρα, νύχτα, ημέρα. Μερικές φορές μόνοι, κάποιες φορές δύο, τρεις. Οι φρουροί μας ζητούν να κατέβουμε στην τραπεζαρία, όπου υπάρχουν πολυθρόνες, χαλιά και φωτιστικά. Κάποιοι άνδρες χρειάζονται λίγο χρόνο για να διαλέξουν, λιγότερο από πέντε λεπτά. Άλλοι, μπορεί να χρειαστούν ακόμα και δύο ώρες. Μένουν στην τραπεζαρία, συζητούν και κάθε λίγο γυρνούν και μας κοιτούν. Εμείς παραμένουμε καθισμένες στο δάπεδο. Μετά μας διατάζουν να τους κοιτάξουμε στα μάτια και μας ζητούν να λύσουμε τα μαλλιά μας. Δε μπορούμε να καλυφθούμε, γιατί οι φρουροί μας έχουν πάρει τα μαντήλια καθώς κάποιες από εμάς επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν με αυτά. Όταν επιλέξουν μία γυναίκα την παίρνουν από το χέρι. Όλες μας φωνάζουμε και ικετεύουμε να μείνουμε εκεί ή να μας σκοτώσουν. Κλαίμε και εκεί τέλειωσαν όλα», λέει στον Ιταλό δημοσιογράφο η 17χρονη Αμίρα. Ενώ μία δεύτερη ανήλικη, η Μαγιάτ, δεν τολμάει να πει τι κάνουν οι άνδρες στις γυναίκες κρατούμενες. «Δε γνωρίζω καν τις λέξεις για να τις πω», δηλώνει η νεαρή, η οποία εξηγεί πως οι βιασμοί μπορούν να συμβούν ακόμα και τρεις φορές την ημέρα.

«Μας χρησιμοποιούν σαν σκλάβες. Μας δίνουν σε διαφορετικούς άνδρες που πολλοί έρχονται ακόμα και από τη Συρία. Πολλές φορές θα ήθελα να με χτυπήσουν τόσο δυνατά ώστε να με σκοτώσουν. Όμως, είναι θρασύδειλοι. Κανείς δεν έχει το θάρρος να μας σκοτώσει», συνεχίζει η Μαγιάτ. Όλα αυτά τη στιγμή που πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν την αυτοκτονία από την καθημερινή βαρβαρότητα.

Άλλωστε, όπως εξηγεί η ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής, Χαλέφ Εσφαντιάρι, οι επικεφαλής το ΙΚ επιτρέπουν στους άνδρες τους να συλλαμβάνουν και να βιάζουν κορίτσια και γυναίκες ως «επιβράβευση».

Εξάλλου, όπως τονίζει η ειδικός, για τα μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης, οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα και υπάρχουν μόνο για ικανοποιούν σεξουαλικά τους άνδρες ή να πωλούνται ως σκλάβες.

http://www.protothema.gr/world/article/409329/vretanides-tzihadistries-dieuthunoun-porneia-me-anilikes-sto-irak/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου