Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Θύμα bulling και ξυλοδαρμού σε σχολικό λεωφορείο μαθήτρια, γιατί συμπεριφερόταν «πολύ σαν λευκή»

Μια έφηβη από το Rock Hill της Ν. Καρολίνας είπε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού σε ένα σχολικό λεωφορείο το απόγευμα της Πέμπτης, και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε από ένα άλλο κορίτσι που της είπε ότι ενεργεί "πάρα πολύ σαν λευκή".

Το θύμα, 16 χρονών, είπε στην αστυνομία ότι αφού κατέβηκε από το λεωφορείο μια άλλη μαθήτρια την γρονθοκόπησε αρκετές φορές και στη συνέχεια διέφυγε. Οι ισχυρισμοί αυτοί επιβεβαιώνονται και από τους μάρτυρες που ερωτήθηκαν από την αστυνομία, όπως αναφέρει η επίσημη έκθεση της αστυνομίας του Rock Hill.

Αστυνομικοί βρήκαν το θύμα να έχει τραύματα στο κεφάλι, τους ώμους, και ένα κόψιμο πάνω από το δεξί μάτι της. Οι τραυματισμοί της απαιτούσαν την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για ιατρική θεραπεία.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι είχε ένα πρόβλημα με εκείνη που της επιτέθηκε για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το θύμα είπε ότι επειδή αυτή είναι μια «ανοιχτόχρωμη μαύρη» και η δράστις, μαύρη, την χλεύαζε και προσπαθούσε να την κάνει να παλέψουν, αλλά το θύμα αρνιόταν.

Η αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει την φερόμενη επιτιθέμενη, αλλά δεν την βρήκε και η έρευνα παραμένει σε εκκρεμότητα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου