Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"-ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ"!


"Όχι φασίστες,όχι ρατσιστές-Να πληρώσει τώρα η Εκκλησία",ζητάνε ο...Αλί και ο Αχμέτ!
Παρότι βρεθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος,δεν μπορέσαμε να απαθανατίσουμε τις 5-6 καντίνες στη σειρά που μοσχοπουλούσαν σουβλάκια,χοτ-ντογκ και άλλα φαγώσιμα,προκειμένου να χορτάσουν τους...αγανακτισμένους:Δίπλα τους και πολλοί μαύροι λαθρομετανάστες που άπλωναν τη γνωστή πραμάτειά τους,εμποδίζοντας τον κόσμο να κινηθεί.Γενικά,η όλη εικόνα γίνεται όλο και πιο βρώμικη κι αυτό οφείλεται στην μεγαλύτερη παρουσία άπλυτων αναρχοαριστερών,ενώ οι νοικοκυραίοι και Πατριώτες έχουν αραιώσει,παρότι σήμερα έγινε μια προσπάθεια να μοιραστούν δωρεάν ελληνικές σημαίες στους συγκεντρωμένους.

Διαβάστε τις "αποφάσεις" των δήθεν... αμεσοδημοκρατικών συνελεύσεων,στις οποίες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Αθηνά - Είμαστε το 55% του λαού , όχι χρώματα είμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ / ΕΛΛΗΝΕΣ / ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Το ηθικό μας δέν θα μας το ρίξουν .

Αχμέτ - Γύρω μας συμβαίνουν πολλά πράγματα , πώς θέλουν να λειτουργήσουμε στο δρόμο; Ο Αριστοτέλης είπε "είμαστε πολιτικά όντα και οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά ". Θέλουμε άμεση δημοκρατία με εναλλαγή ρόλων, όχι μόνο τον καημό μας να πούμε αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΗ να κάνουμε .
(ΣΧΟΛΙΟ: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΧΜΕΤ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ;!).

Άλλος - Πάει να προκύψη μια νέα πολιτική αντίθετα απο τους φασίστες και ρατσιστές ας καταργήσουμε λοιπόν και εμείς τη σημαία μας και να κάνουμε μια ομάδα εργασίας ενάντια στο ρόλο τον δημοσιογράφων και της αντιπληροφόρησης ενάντια στα μέσα .

Αλί - Μας λένε ότι όλα καταρρέουν, χρεοκοπούμε όλα θα διαλυθούνε εμείς θα πρέπει να μείνουμε εδώ να είναι στοίχημα να μείνουμε εδώ! Στην Αίγυπτο κάνουν εξέγερση και εμείς εδώ κάνουμε ψυχανάλυση για το πού πάμε , πού θα φτάσουμε. Θα πρέπει να μπεί ένα τέλος στο αντικαπιταλιστικό σύστημα και με οργάνωση να μείνουμε εδώ και αύριο και μεθαύριο να κάνουμε την πλατεία πλατεία δημιουργηκότητας .
(ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΛΙ ΤΟ... ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ;).

Άλλος - Θέλω νάκούσω συγκεκριμένες ιδέες, π.χ να επιστραφούν οι τόκοι των ασφαλιστικών ταμείων, έχουν χαντακώσει την κλωστοϋφαντουργία στη Βέροια τα έχουν κλέισει όλα,να γίνουν καταλήψεις στα κλειστά εργοστάσια το θέμα της ανακύκλωσης δεν υπάρχει όφελος για τα απόβλητα αν δεν υπάρχει ο σώστος τρόπος ανακύκλωσης και οι εργαζόμενοι να πέρνουν επίδομα. Ανακύκλωση με συμμετοχή του δημοσίου. Κάτι καινούριο πάει να γεννηθεί μην αφήσουμε τη δικτατορία των συμβόλων να το διαλύσουν!

Άλλος - Ήμουν στη στη συνέλευση του Πολυτεχνίου είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ.

Άλλος - Να φύγει ο Γιωργάκης και το σάπιο του σύστημα

- Να φύγει η χούντα του μνημονίου και το ΔΝΤ από τη χώρα και όλο τον κόσμο, ΔΕΝ πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ!

Άλλος - Χρειαζόμαστε οργάνωση camping κλπ.

Αποστόλης Κοκκινοπουλος - Λεγόμενοι αντίπερη όχθη κατα Τριανταφυλλοπουλου και άλλον δημοσιογράφων . Την ομάδα ξίφους με τους κουκουλοφόρους . Οσο για την Αλεκα απ' όπου προέρχομαι την αποκηρύσω γιατί μου δημιουργεί άγχος . Μπορεί να γίνει ταξικός , νάγιάσει το χέρι του Κουφοντίνα για αυτά που πρόλαβε να κάνει .
(ΣΧΟΛΙΟ: ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΗ" ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ 17Ν... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;).

Άλλος - Στην Ταχρίρ κατάφεραν κάτι μεγαλειώδες . Σχολές , γειτωνιές , χώρους εργασίας να κάνουμε ένα κίνημα -ξεσηκωμό με απεργία

- Τέρμα στην ιδιοκτησία

- Είμαστε φιλοξενούμενοι της γής.

(ΣΧΟΛΙΟ:ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ). 

Άλλος - Δέν είμαστε BIG BROTHERή FAME STORΥ, κάποιος μπορεί να απολυθεί απο την δουλειά του , όμως εμεις θα του συμπαρασταθούμε , δεν θα μας αγγίξει αυτό θα πάμε μαζί ολοι έξω απο την δουλεια του και θα φωνάξουμε! Δέν θέλουμε την διαφήμηση των ΜΜΕ!
(ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΝ ΤΗΝ... ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ!).

Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη - Αντίδραση

- Να γίνει φεστιβάλ

- Να φέρουμε στρωματάκια

- Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας

(ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ... ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!). 
- Λογιστικός έλεγχος

- Μισθούς αξιοπρέπειας

- Καταργούμε το χρήμα

- Λειτουργικότητα του χώρου

- Αυτοδιαχείρηση να αναπτύξουμε την παραγωγή προϊόντων και να ενισχύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις , έχουμε πλούσια ευφορη και υπέροχη γή και δεν την αξιοποιούμε .

- Όχι φασίστες, όχι ρατσιστές .

- Επανάσταση τώρα ή ποτέ .

- Εδώ ξεκινάει ένας ΜΑΗΣ.

- Οι απόψεις δεν είναι δικτατορικές , είναι χρώματα απαραίτητα στην πολυχρωμία .

- Να αποκτήση ΖΩΗ η πλατεία .

- Μπορούμε και μόνοι/ες μας, χωρίς κεφάλαιο και αφεντικά.

- Κατάληψη και συνέλευση σε κάθε γειτονία.

- Πόλεμος ταξικός, αυτόνομη δράση εκτός κομμάτων, αλληλεγγύη, κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών κατάληψη των μέσων παραγωγής, κοινωνική επανάσταση, σαμποτάζ στο οικονομικό σύστημα .

- Επιτέλους να δώσει η εκκλησία λεφτά!

(ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ;).

- Διαδικασία συζήτησης : Η συνέλευση πρέπει να είναι ανεκτική, δεν γιουχάρουμε, ας μην μιλάνε οι μεθυσμένοι . 
 
ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Τουλάχιστον είστε ειλικρινείς, παραδέχετε ότι είστε μεθυσμένοι και "φτιαγμένοι"!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_9082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου