Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ...ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ":ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ-ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!


ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ"):

Τη λογική του ντόμινο, με όπλο και πάλι τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρεί να πετύχει το Κίνημα των "Αγανακτισμένων", καθώς μετά την Ισπανία και την Ελλάδα, το κάλεσμα γίνεται πανευρωπαϊκό.

Στο Facebook έκανε την εμφάνιση ένα γκρουπ που καλεί σε κινητοποίηση πολιτών σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, για την προσεχή Κυριακή (29/5).

Το πρόταγμα των διοργανωτών στο διαδικτυακό κάλεσμα αναφέρει: "Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη ζωή. Ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα".

Στα χνάρια των Ισπανών και των Ελλήνων "Αγανακτισμένων", ζητούν "Πραγματική Δημοκρατία Τώρα", σημειώνοντας ότι "δεν είμαστε εμπόρευμα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών".

Κατηγορούν τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για τη δυσχερή κατάσταση και απαιτούν τις απαραίτητες αλλαγές.

Τέλος καλούν όλους τους ευρωπαίους πολίτες να βγουν στους δρόμους, ασχέτως με τις πολιτικές τους απόψεις προκειμένου να ακουστούν με μία ενιαία φωνή.

Η κίνηση από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής της στο Facebook έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από πολίτες όλης της Ευρώπης και όχι μόνο. Την πρώτη ημέρα δήλωσαν πρόθεση συμμετοχής σχεδόν 28.000 χρήστες του Διαδικτύου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί μη Ευρωπαίου διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι το κάλεσμα απευθύνεται μόνο στη Γηραιά Ήπειρο και δεν λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Γράφαμε,ακριβώς στην προηγούμενη ανάρτηση:

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ:ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

 
Είναι φανερό πως οι...αυθόρμητοι διοργανωτές θέλουν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Μεσογείου (καταρχήν),έτσι ώστε να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή,να καταρρεύσουν οι Κυβερνήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ!


Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο:Εμείς οι "συνωμοσιολόγοι",για μια ακόμα φορά επιβεβαιωνόμαστε.Παρά τον απίστευτο πόλεμο που δεχόμαστε επειδή λέμε τα αυτονόητα,τα γεγονότα είναι η καλύτερη απάντηση στους διάφορους όψιμους...αγωνιστές!

Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ οι εξουσιαστές και να ξυπνήσει:Διαφορετικά,ας μην διαμαρτύρονται μετά πως δεν υπήρχε κανείς να τον προειδοποιήσει,γιατί κάποιοι "τρελοί"φώναζαν,αλλά σχεδόν κανείς δεν τους άκουγε!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_3503.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου