Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ": ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΧΟΤ-ΝΤΟΓΚ, ΚΟΚΑ-ΚΟΛΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ, ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΣΑΝΤΕΣ!


Το ρεπορτάζ είναι από το Newsit των λαθρομεταναστολάγνων Ευαγγελάτου-Τατιάνας, ένα από τα δεκάδες μέσα που έχουν αναλάβει εργολαβία να μας... αγανακτήσουν, προβάλλοντας ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ τις... εκδηλώσεις:
Την Κυριακή ήρθαν και οι ελληνικές σημαίες. 2 ευρώ η μικρή, 3 η μεγάλη...

Δεκάδες “αγανακτισμένοι” μικροπωλητές και καντινιέριδες βρήκαν την ευκαιρία να “βγάλουν” το κάτι τις παραπάνω από τους συγκεντρωμένους ανέργους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους.

Δίπλα στους “Αγανακτισμένους” καντινιέριδες παρατάχθηκαν και οι “θυμωμένοι” αλλοδαποί μικροπωλητές με απλωμένη στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος την “μαϊμού” πραμάτεια τους.

Αισχοκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο. Στα 4 – 5 ευρώ το σάντουιτς με καλαμάκι ή λουκάνικο δυο, τρεις φέτες ντομάτα και λίγο κρεμμυδάκι.

Όποιος διψάσει και κάνει το λάθος να αγοράσει μπίρα ή αναψυκτικό θα πρέπει να καταβάλει 2 ευρώ... και βέβαια ούτε λογος για απόδειξη ή αστυνόμευση από την δημοτική αρχή της εν λόγω κατάστασης.

Στη Θεσσαλονίκη οι “Αγανακτισμένοι” έδιωξαν τους μικροπωλητές πριν γίνει “πανηγύρι” η διαμαρτυρία.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι,οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.Απλά υπενθυμίζουμε,εμείς οι...περίεργοι,κομματόσκυλα,καναπεδάκηδες,συνωμοσιολόγοι κλπ,τα παρακάτω άρθρα μας:

ΜΕ ΜΠΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"!


SCRIPTA MANENT (ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ)...


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_7068.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι το Ψήφισμα-κάλεσμα των «αγανακτισμένων » στο Σύνταγμα :
    Πηγή www.real-democracy.gr βλέπε: ΕΔΩ καί ΕΔΩ
    ----------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------
    « Ψήφισμα-κάλεσμα σε όλους τους πολίτες πέρα από κόμματα:

    Aγανακτισμένοι στο Σύνταγμα – Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης

    Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας. Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα. Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ! ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ! »
    ----------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------

    Ας σχολιάσουμε το ψήφισμα των Αγανακτισμένων:

    Όσοι ήσασταν εκεί, άραγε συμμετείχατε στην ΣΥΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ τού ψηφίσματος αυτού ή το διαβάσατε στον τύπο ή το διαδίκτυο ;


    Ο κόσμος προσπαθεί να βρεί μία διέξοδο από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό τού διαβρωμένου πολιτικού συστήματος.
    Αν στις επόμενες εκλογές οι πολίτες βγάλουν πάλι τα ίδια κόμματα, τότε δεν θα τούς φταίει κανείς.
    Αν κάνουν αποχή, τότε τα σπρώχνουν στην εξουσία.

    Το αίτημα είναι να φύγει αυτή η φασιστική κυβέρνηση. Να παραιτηθεί η να εκδιωχθεί. Και να τιμωρηθούν όσοι έχουν παρανομήσει. Ο στόχος είναι οι εκλογές.

    Οι αφελείς ευχολογικές διακηρύξεις πού υποτίθεται συντάσσονται ομαδικά από τούς 10 ή 50 ή 100 χιλιάδες περιπατητικούς διαδηλωτές του συντάγματος, είναι εκτός θέματος.
    Aν η ομάδα των συντακτών αυτών των διακηρύξεων νομίζει ότι μπορεί και θέλει να συμμετάσχει δια τού λαού στην εξουσία, τότε ας διαμορφώσει τις θέσεις της
    -(και ας μην ξεχάσει να συμπεριλάβει σε αυτές και το θέμα τής νομοθετημένης ισηγορίας στον προεκλογικό αγώνα (ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες προβολής, ανέξοδα- αλλιώς είναι κοροϊδία), το θέμα των δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία, καθώς και το διαχρονικό παγκόσμιο σκάνδαλο τής εκχώρησης σε ιδιωτικές τράπεζες πού τις βαφτίζουν «κεντρικές», τού δικαιώματος έκδοσης εκ του μηδενός χρήματος (και τοκισμού του), καθώς και άλλα συναφή θέματα σε σχέση με την σαθρή νομοθετημένη λειτουργία του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, πού είναι η αφανής αποσιωπημένη αιτία των περισσότερων δεινών)-
    και ας τις θέσει στην κρίση τού λαού. Πώς ; Μα με εκλογές. Τι το δημοκρατικότερο ;
    Έτσι οι ψηφοφόροι θα έχουν τουλάχιστον μία -ή και περισσότερες- επιλογές, αντί να πέσουν στην δικαιολογία τής αποχής. Πόσο μάλλον πού μοιάζει με εύκολη νίκη, αφού τα δημοσίως απογυμνωμένα και διεφθαρμένα κόμματα θα πιάσουν πάτο, ελπίζουμε.
    Μήπως δεν τούς κάνει αυτή η λύση και θέλουν κάτι πιό δραστικό και πιό κοντά στα συμφέροντα τού λαού ; Μα χωρίς εκλογές ;
    Ο λαός, που ο ίδιος συντηρεί διαχρονικά το διαβρωμένο σύστημα στην εξουσία, ψάχνει γιά μανιφέστα και αγανακτεί γιά την ποιότητα τού πολιτικού συστήματος.

    Αρμόδιος και υπεύθυνος να μεριμνά και να δημιουργεί τα κόμματα, είναι ο λαός και όχι βέβαια η πολιτεία. Εκτός και αν θέλουμε κρατική κομματική δικτατορία.
    Και ο μόνος υπεύθυνος γιά την δημιουργία τών κομμάτων, ο λαός, διαμαρτύρεται διά τής αποχής.



    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή