Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Που είναι οι “υπερευαίσθητοι” προστάτες των μεταναστών; Γιατί δεν μιλούν για τον άτυχο Πακιστανό που κομματιάστηκε από τους δουλέμπορους; Μήπως γιατί είναι οι ίδιοι οι δράστες;


 Έτσι τεμάχισαν τον Πακιστανό
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/25cf258725cf258925ce25bc25ce25b1.jpg?w=199&h=130
Δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένοι μετανάστες με τα χειρότερα βασανιστήρια, από δουλέμπορους. Φρικτές περιπτώσεις απανθρωπιάς και θηριωδίας. Όμως, δεν έγινε ούτε μία συγκέντρωση, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ έστω για ΕΝΑΝ από αυτούς. Γιατί απλούστατα, η φάμπρικα της ευαισθησίας στην Ελλάδα, γίνεται από τους συνεργάτες των δουλεμπόρων, από ελληνόφωνα καθάρματα που θησαυρίζουν με το μαύρο χρήμα των δολοφόνων.
Που είναι οι Καμίνηδες, που είναι οι λαλίστατοι “ακροδεξιοφάγοι” που αναλώνονται σε ανύπαρκτα γρατζουνίσματα και κατά φαντασίαν πογκρόμ; Πάρτε το είδηση. Η Ελληνοφοβία και το δουλεμπόριο πηγαίνουν χέρι χέρι με το αζημίωτο.
Τεμάχισαν 42χρονο Πακιστανό και πέταξαν το κεφάλι και τα πόδια του σε κάδο απορριμάτων. Το υπόλοιπο σώμα προσπάθησαν να το κάψουν μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.
  Ο άγνωστος τότε άνδρας,  βρέθηκε τεμαχισμένος την 4-1-2011 στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων ενώ την επόμενη ημέρα μπήκε η φωτιά  στο διαμέρισμα στη Λ. Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους, όπου επιλήφθηκε η πυροσβεστική και αποκαλύφθηκε το άψυχο και μισοκαμένο σώμα.
 Το θύμα όπως εξακριβώθηκε είναι 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.
Δράστες είναι τρεις Πακιστανοί  ηλικίας 22, 26 και 34 ετών. Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν αρχικά οικονομικό, καθώς τον απήγαγαν και απαίτησαν λύτρα, για την απελευθέρωσή του, από τον πατέρα του στο Πακιστάν. Επειδή το θύμα γνώριζε τους δράστες και είχε σκοπό να τους καταγγείλει, αυτοί τον δολοφόνησαν και τεμάχισαν το πτώμα για να αποκρύψουν τα στοιχεία. Στη συνέχεια πέταξαν μέλη του πτώματος σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα την 4-1-2011  να βρεθεί το κεφάλι και τα κάτω άκρα στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε το υπόλοιπο σώμα, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τον κρατούσαν, ύστερα από κατάσβεση της φωτιάς, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που οι δράστες είχαν βάλει για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ ο 26χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος στη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού για παρόμοια υπόθεση απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου