Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο ευεργέτης των λαμογιοδημοσιογράφων και εφιάλτης των “μαύρων” διαφημιστών.


http://cdn.7static.com/static/img/sleeveart/00/009/351/0000935194_182.jpgΛίγοι άνθρωποι έχουν ευεργετήσει σε τέτοιον βαθμό τον ευγενή κλάδο των λαμογιοδημοσιογράφων που ενίοτε εμφανίζονται και ως “ανώνυμοι” Bloggers, όσο πρόσφατα ο Καμμένος. Αν αναλογιστούμε το πόσο δύσκολες εποχές διανύουμε και πόσο δυσεύρετο είναι το χρήμα, τώρα που στέρεψε και η Εργενεκον, οι αποκαλύψεις του Καμμένου για τα CDS έδωσαν πραγματικά ανάσα ζωής.
Με το που βγήκαν οι αποκαλύψεις του λοιπόν στο διαδίκτυο, ένας στρατός γνωστών και μη εξαιρετέων “λειτουργών” της ενημέρωσης, μετά το πρώτο σοκ, ΕΘΑΨΑΝ στην κυριολεξία τις σοβαρότατες αποκαλύψεις που έγιναν μάλιστα από το βήμα της βουλής. Αντί λοιπόν οι λειτουργοί της ενημέρωσης να κάνουν φύλλο και φτερό τα στοιχεία, σιώπησαν. Λίγες ώρες μετά, εν χορώ, ξεκίνησαν να απαξιώνουν τις αποκαλύψεις, φτάνοντας μάλιστα στο έσχατο σημείο αθλιότητας να δημοσιεύουν διαψεύσεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!
Το επόμενο σκέλος της ¨δράσης” ήταν ακόμα πιο συντονισμένο: Άρχισαν όλοι να αναπαράγουν τις δήθεν δηλώσεις Καμμένου ότι “Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν!!”. Εκεί όμως την πάτησαν αφού ο διαφημιστής ξέχασε να τους πει ότι ο ΔΟΛ που είχε “ανακαλύψει” πρώτος αυτές τις δηλώσεις έφαγε 400 χιλ. Ευρώ από την αγωγή του Καμμένου σε δεύτερο βαθμό και ζήτησε συγγνώμη! Και όμως τα παπαγαλάκια αναμασούσαν αυτή την αηδία και τώρα σκούζουν που λαμβάνουν τα εξώδικα…
Γεγονός είναι πάντως ότι όλα αυτά δεν γίνονται τσάμπα. Στην ανθρώπινη φύση υπάρχει μία βασική αρχή: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.
Ο Καμμένος λοιπόν έδωσε το φιλί της ζωής σε όλο αυτό το συνοθύλευμα αφού οι βαλίτσες έγραψαν υπερωρίες. Είναι λογικό να πίνουν νερό στο όνομα του, το οποίο όμως τους κάθεται στο λαιμό όταν λαμβάνουν το μπουγιουρντί, για το οποίο ξέχασε να τους ενημερώσει ο διαφημιστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου