Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Η αφηνιασμένη δολοφονία της μνήμης

«Ανακάλυψα πως κανένα όπλο Δεν είναι τόσο δυνατό όσο η μνήμη…»
Βραζιλιάνικο τραγούδι

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η χούντα των ΜΜΕ κάνει τη δουλειά της: δολοφονεί την αλήθεια ακούραστα, αχόρταγα, πελεκίζει τις ιδέες και την ιστορία με τον πλέον πορωμένο και πρόστυχο τρόπο. Αυτή η σύγχρονη χούντα (μπροστά της ωχριούν οι στρατιωτικές χούντες) ηδονίζεται να εξευτελίζει τον άνθρωπο, να τον ρίχνει στα έσχατα όρια της δουλοπρέπειας, αυτοπεριφρόνησης και ταπείνωσης, ώστε να τον ελέγχει, να τον χειραγωγεί και να τον «πακετάρει» στα πολιτικά της σχέδια…

Σε αυτούς τους ρυθμούς της χούντας των ΜΜΕ και των διεθνών «νταβάδων» της κινούνται και τα κόμματα, όλα τα κόμματα…

Οι διαφορές τους συνίστανται σε τούτο: Ότι μέσα στην χουντική ορχήστρα των ΜΜΕ το κάθε κόμμα είναι ένα διαφορετικό όργανο.

Υπάρχουν τα «όργανα» που αναδεικνύει και προβάλλει ο χουντικός μαέστρος των ΜΜΕ και τα όργανα που υποβαθμίζει και παραμερίζει σαν ακατάλληλα της νέας μουσικής των πλανητικών συμφερόντων.

Έχουμε σε πολλά κείμενά μας δείξει ποια όργανα θέλει η σύγχρονη νεοταξική χούντα των ΜΜΕ να «καταστρέψει». Αυτό μέσα στη σημερινή γενική έφοδο και επίθεση των τρομοκρατικών καρτέλ των ΜΜΕ αποτελεί αλάθευτο πολιτικό κριτήριο.

Εδώ θα ασχοληθούμε με την τρομακτική δολοφονία της μνήμης που γίνεται από τα καρτέλ της «ενημέρωσης» και από τα πρώτα κομματικά τους βιολιά: Ιδιαίτερα τα «αριστερά» βιολιά…

Ιστορικό σκάλισμα της μνήμης:

Επί 35 χρόνα ακούμε από τα κόμματα τα ίδια, σαν καρμπόν, λόγια:

α). Για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα, για τη σήψη και την «αλλαγή» και «απαλλαγή»!!!

β). Για τη λιτότητα, την οικονομική ανάταση, τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού, για την ανεργία και τις αυξήσεις και τα τοιαύτα.

Επί 35 χρόνια κάθε κόμμα, ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους, μοίραζε υποσχέσεις και ακάλυπτες επιταγές…

γ). Επί 35 χρόνια η «αριστερά» μίλαγε για κοινωνική δικαιοσύνη, για «ελευθερίες» και «δημοκρατία», για την εκμετάλλευση, για το «κτύπημα του κεφαλαίου» και πολλά τέτοια ανέξοδα, ωραία, αλλά ρητορικά λόγια.

Επί 35 χρόνια η «αριστερά» κατανάλωνε καταγγελίες για τη διαφθορά και τη σήψη, για τις πελατειακές σχέσεις, το διαβρωμένο κράτος, τους βάρβαρους καπιταλιστικούς νόμους και τα κυβερνητικά κόμματα των μεγάλων συμφερόντων.

Μάλιστα η «αριστερά» έκανε και «προτάσεις» για το πώς θα σωθεί αυτό το σάπιο σύστημα και για το πώς θα ανανεωθεί!!!

Τι έδειξε η ιστορία:

α). Η κατάσταση από χρόνο σε χρόνο πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, παρά τα πύρινα λόγια για «ανόρθωση», «εξυγίανση» και λοιπές μπούρδες…

β). Το ΠΑΣΟΚ που ανέβηκε σαν καταιγίδα με σύνθημα την «αλλαγή», μετά την πρώτη τετραετία, ισοπέδωσε τα πάντα. Ιδιαίτερα επί «εκσυγχρονισμού» επέβαλε τη μεγαλύτερη, ιστορικά, και πιο παρατεταμένη και άγρια λιτότητα.

Δεν άφησε τίποτε όρθιο σε κανένα τομέα και γιγάντωσε το Μινώταυρο της διαφθοράς, της διαπλοκής και της τρομοκρατίας των πολιτών.

γ). Η «αριστερά» που κατανάλωνε θορυβωδώς τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα του λαού, που στηλίτευε ρητορικά την καπιταλιστική διαφθορά και έγινε κολαούζος της Μητσοτακικής «κάθαρσης» ανέβηκε στην κυβέρνηση!!!

Τι έκανε; Έφερε στην εξουσία τον επιθετικό «εκσυγχρονισμό» (Μητσοτάκη-Σημίτη) και ψήφισε τα πλέον αντιδραστικά, στην ιστορία, νομοσχέδια που παρέδιδαν ολοκληρωτικά την εξουσία στους «νταβάδες»!!!

Η «αριστερά» αυτή που και σήμερα ωρύεται για τα ίδια πράγματα αποτέλεσε το τεκμήριο και το άλλοθι, αλλά και τον κυβερνητικό διαχειριστή της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, στο όνομα του αγώνα κατά της «διαφθοράς» και της «κάθαρσης».

Συμμετείχε στην υστερία του βρώμικου 1989 και το κυβερνητικό έκτρωμα «Τζαννετάκη» με κεντρικό σύνθημά της την «εξυγίανση» και την «κάθαρση» και ξάπλωσε ακόμα πιο πολύ την ακαθαρσία: Άνοιξε το δρόμο σε ένα πιο μακάβριο καθεστώς διαφοράς και διαπλοκής!!!

Σήμερα στο ίδιο έργο θεατές. Ο στόχος έχει αλλάξει: Αντί του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα, στο εδώλιο των «νταβάδων» βρίσκεται η Ν.Δ. και ο Κωστάκης…

δ). Μέσα σε αυτά τα πνιγηρά χρόνια αυτή η «αριστερά» ήταν ουρά του «εκσυγχρονισμού» και ο ιδεολογικός ροπαλοφόρος ΟΛΩΝ των πλανητικών σχεδιασμών: Από την επικύρωση και προώθηση του ιμπεριαλιστικού δουλεμπορίου μέχρι τους ιδεολογικούς γενίτσαρους των νεοταξικών ιδεολογημάτων και πρακτικών: «αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», αναθεώρηση της ιστορίας, πολυπολιτισμικότητα, «τάγματα τρομοκρατίας» και λοιπά.
ΣΗΜΕΡΑ, αυτή η «αριστερά», από κοινού με το παρασιτικό Πασοκικό σώμα, αφού διέλυσαν κάθε ιμάντα αγωνιστικό των λαϊκών κινημάτων, αφού επικύρωσαν την αλλοδαπή κατοχή και τον εποικισμό της ελληνικής κοινωνίας, μιλούν για κοινωνικά αιτήματα και πολιτικά δικαιώματα!!!
Κατέλυσαν τα πάντα, συμβάλανε στην σήψη, τη διαφθορά (σε όλες τις ποικιλίες της), στην γκετοποίηση και εγκληματικότητα και καταγγέλλουν το «δεξιό» έγκλημα, τις «αδικίες», τις «ανισότητες» και τη διαφθορά!!!
Η πλέον μακάβρια κοροϊδία και υποκρισία!!!
Η υποκρισία και απάτη των πλαστογράφων της ιστορίας, της Νέας Δεξιάς που φοράει «σοσιαλιστικές» και «αριστερές» προβιές…
Ξετυλίξετε την πρόσφατη ιστορία μας πριν πάτε να ψηφίσετε…

Πηγή:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21777#21777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου