Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Σε εποχή κατάρρευσης πακτωλοί χρημάτων για το ΑΜΚΑ

Υπάρχει ένας νόμος του καπιταλισμού: Όταν καταρρέει σφυρηλατεί ακόμα πιο ισχυρές αλυσίδες ελέγχου των ανθρώπων, γιγαντώνει την παρακολούθηση και φίμωση.
Ο ολοκληρωτικός φασισμός της Νέας Τάξης επιχειρεί με νύχια και με δόντια να «επενδύσει» το σάπιο βαρέλι του καπιταλιστικού συστήματος με όλο και πιο πολλούς σιδερένιους κύκλους.
Για αυτή την επένδυση σπαταλάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Εδώ δεν υπάρχει οικονομική κρίση…
Ένας από αυτούς τους διδερένιους κύκλους είναι και η ηλεκτρονική παρακολούθηση, το ΑΜΚΑ.
Διαβάστε το πολύ καλό κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/



ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

Η βόμβα έσκασε όταν προχθές "διέρρευσε" στον τύπο η απόρρητη αλληλογραφία των διοικητών των δύο μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων της χώρας.

Η κατάσταση στο ΙΚΑ και στον
Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών είναι τραγική σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που αν δεν επιδοτηθούν άμεσα με 500 εκατομμύρια περίπου δεν θα έχουν να δώσουν στους συνταξιούχους τις συντάξεις Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου και το δώρο Χριστουγέννων.

Την κατάσταση αυτή των ταμείων
και φυσικά ολόκληρης της εθνικής οικονομίας την γνώριζαν πολύ καιρό πριν και όμως θεώρησαν ότι είναι τεράστιο θέμα και προτεραιότητα υψίστης εθνικής σημασίας να οδηγήσουν στα ΚΕΠ ένα λαό με το πιστόλι στον κρόταφο για να παραλάβει τον ΑΜΚΑ και την Καρτα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αν δεν πάρεις τη σύνταξη και το δώρο Χριστουγέννων δεν μας ενδιαφέρει, αν πας στο νοσοκομείο και δεν έχουν ούτε γάζες για να σε περιθάλψουν παει καλά,αν σε φάνε οι κατσαρίδες πάνω στο ράντζο που σε πέταξαν δεν τρέχει τίποτα, αν όμως δεν πάρεις τον ΑΜΚΑ και την Κ.Κ.Α (κάρτα κοιν. ασφάλισης) τότε υπέγραψες τη θανατική σου καταδίκη.

Για τη σημερινή κατάσταση των ταμείων και της εθνικής οικονομίας δεν ευθύνεται ο πολίτης ούτε και η έλλειψη του ΑΜΚΑ ,αλλά η ανηθικότητα ,η διαφθορά και η ανυπαρξία ικανών προσώπων στη διοίκηση οργανισμών ,ταμείων και υπουργείων.Δεν υπάρχει πιά ούτε ένας Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι με την αριθμοποίηση ακόμα και των νεογεννήτων θα εξαφανισθούν τα παντός είδους τρωκτικά απο τη δημόσια διοίκηση και την κρατική μηχανή.

Οι μόνοι που θα εξυπηρετηθούν απο τη φασιστική επιβολή του ΑΜΚΑ και της κάρτας, είναι οι ιδιωτικές εταιρείες που κατασκεύασαν και θα υποστηρίξουν το σύστημα και εκείνοι οι σκοτεινοί κύκλοι που έχουν συντονίσει σε ΔΙΕΘΝΕΣ επίπεδο την επιβολή της αριθμοποίησης όλων των ανθρώπων και της ένταξής τους σε ένα παγκόσμιο σύστημα αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων.


Σε όλο τον κόσμο υπάρχει μια περίεργη βιασύνη
. Πριν ακόμα οι κοινωνίες βγούν απο την "οικονομική κρίση" πρέπει να ταυτοποιηθούν όλοι οι πληθυσμοί με έναν μοναδικό αριθμό.

Οι υποδομές της παγκόσμιας δικτατορίας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σύντομα και καταλληλότερος καιρός απο αυτόν που διανύουν τώρα οι κοινωνίες δεν υπάρχει.

Ο κουρνιαχτός των συνεπειών της αποδεδειγμένα προμελετημένης "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης", η παγιωμένη εδώ και χρόνια καλλιέργεια της "συγκεχυμένης σκέψης" και του ιδεολογικού αποπροσανατολισμού των κοινωνιών, έχουν δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες για να θεσμοθετηθούν τα χειρότερα.

Θα έλεγε κανείς ότι ζούμε τις "έσχατες ημέρες" όπως μας τις περιγράφει ο Άγιος Ιωάννης στο ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης.

Πάντως τα "σημεία των καιρών" είναι πια ορατά και κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν τα είδε.Ακόμη και αυτοί που υποστηρίζουν τα δόγματα της "Νέας Εποχής" και έχοντας εξουσία προσπαθούν να τα επιβάλλουν μας προειδοποιούν για το τι μας περιμένει:


Ήταν Φεβρουάριος του 2005
όταν εξελέγη ο Κ.Παπούλιας πρόεδρος της Δημοκρατίας.Η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη κατα την προσφώνησή της μεταξύ άλλων είχε πεί και τα εξής ...προφητικά (;)


«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου